Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Veszprémben már nem az A-csoport a cél

A játékosok és Nikola Lazics szerződését is felbontották.:

:

HIRDETÉS

A Vehir érdeklődött arról, hogy miként áll a helyzet a “csonka szezon” a B-csoport harmadik helyén záró veszprémieknél.

– Tiszta lappal szeretnénk kezdeni a következő idényt. A vírus adta helyzet az országban rengeteg csapat költségvetését bizonytalanságba sodorta, beleértve egyesületünkét is. Ügyvezetőnk éjjel nappal azon dolgozik, hogy a hátterünk ismét stabil lehessen, illetve, hogy kiszolgálhassuk a veszprémi kosárlabda szimpatizánsokat. Míg jómagam, feladatkörömből adódóan próbálom felmérni a piacot, és tehetséges fiatalok a kötelékünkbe csábítani. Szerényebb idény előtt állunk, ez biztos, ahogy az is, hogy ettől függetlenül ugyanolyan odaadással dolgozunk majd – hangsúlyozta a csonka szezonban a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupában ezüstérmet szerző gárda klubmenedzsere, Csorvási Levente.

Majd hozzátette, nem titok, hogy egyébként koncepcióváltásra készülnek.

Az A-csoportba való feljutás helyett a jövőben inkább tehetséges fiataloknak készülünk teret biztosítani, hogy a későbbiekben akár klubunk alapköveivé is válhassanak, hogy bemutatkozhassanak a korosztályos válogatottakban is. Így nemcsak a felnőtt alakulatunk, hanem egyúttal a litván szaktekintély, Arvydas Straupis által vezetett utánpótlásunk is magasabb szintre emelkedhet majd. Ennek a koncepciónak értelmében előfordulhat, hogy a szintén fiatal, de annál ambiciózusabb segédedzőnk, Baksa Szabolcsnak is bizalmat szavazunk a vezetőedzőként való bizonyításhoz

– nyilatkozta.

Címlapfotó: vehir.hu

HIRDETÉS
25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
ab21ballislifeZsarkovKendeffy BotondDennis Recent comment authors
Talamin
Olvasó

Azért a Baját se írjuk le, az idény végére igencsak összeállt és a csapat is egyben marad, ráadásul messze a legtöbb nézője van.

MAFCdrukker
Olvasó

Baján olyan sok a néző? Tudsz pontosabb adatokat a B-csoportos nézőszámokról? Nem kritika, nem tudok semmit, csak kiváncsi vagyok.

Talamin
Olvasó

Nézőszámok az MKOSZ oldalára feltöltött képek alapján:
Bajai Bácska FKE 270
BKG-Príma SE 40
Budafok 50
Budapesti Honvéd SE 80
PE Veszprém 140
Nyíregyháza 60
MAFC 70
MEAFC-Miskolc 100
MTK-Elite Basket 20
Nagykőrös 130
PVSK 40
Salgótarján 80
TF-BP 40
Vasas Akadémia 90

MAFCdrukker
Olvasó

Én a legtöbb hazai MAFC-meccsen a szezonban ott voltam, ezek alapján a 70 igen kevésnek tűnik, én 120-150 közé saccolnám. Meg úgy általában nagyon alacsonyak ezek a számok, nem mondom, hogy nincs igazad, de ha így van, az MKOSZ-nak el kell gondolkoznia, miért nem vonz a másodosztály több nézőt egy átlag foci megyeinél. Nincs erről valami nyilvántartás, hogy pl. hány jegyet adtak el egy-egy meccsre?

ab21
Olvasó

Szerintem ezek a számok pont a jegyeladást jelzik!
Ebben nincsenek benne a játékosok hozzátartozói,a kluboknál dolgozók és hozzátartozóik és akik ingyen mehetnek még be az adott csapatok meccseire valamint a bérletesek sem!

MAFCdrukker
Olvasó

Azt írta, hogy az MKOSZ-honlapon látott fotók alapján becsli a nézőszámokat (hogy lehet 270 embert becsülni néhány kép alapján?). De így szerintem reális lehet a MAFC esetében, mert itt az utánpótlás-játékosok is ingyen mehetnek be, így több a nem jegyet váltó, mint a nem bérletes fizető néző. És lehet, hogy a többi csapatnál is így értendők a számok, ez esetben nem olyan kevés a néző.

Talamin
Olvasó

Nem tudsz mutatni egy olyan képet, ahol ennél sokkal többen lettek volna az előző idényben. A saccolás csalóka tud lenni, mert szeretjük a dupláját látni, de itt a képek nem hazudnak…

MAFCdrukker
Olvasó

Képet nem tudok mutatni, videót viszont igen. Íme, néhány hazai MAFC-meccs a szezonból:
MAFC-Baja highlights
https://www.youtube.com/watch?v=5gtZmYnwEOE&feature=share
MAFC-Salgótarján highlights
https://youtu.be/e0fwMhIE3jQ?fbclid=IwAR3laSsAI9Wqy_QXiy9JkKvMMz7OZIjfD9OU7ciNishnqPbVGD1Q3AAZkcQ
MAFC-Vasas highlights (itt tényleg nagyon kevesen voltak, pl. én sem)
https://www.youtube.com/watch?v=mw268S5FIDo&feature=share
MAFC-Veszprém teljes meccs
https://www.youtube.com/watch?v=HT8Aug2M9uM&feature=share
Egy hosszabb videó, benne a MAFC-Budafok jeleneteivel (és a nézőkkel)
https://youtu.be/pknxdCQQIcA
Még mindig tartod magad a 70-hez?

ldd
Olvasó

Nekem szimpatikus …

MAFCdrukker
Olvasó

Ez a nyilatkozat meglep. De nem tudom, mit változnak az erőviszonyok. Nyilván mindenhol csökken a költségvetés, lehet, hogy Veszprémben jobban is az átlagnál, de a Nyíregyháza elveszítette Sitkut, és tőlünk is valószínűleg távoznak még páran. A többi csapat pedig eddig nem nagyon tudta megszorítani ezt a triót, és furcsa lenne, ha éppen most erősödnének meg. Budafok, Honvéd, BKG? Ki lehet az új feljutóaspiráns?

egyforintotseer
Olvasó

Fáj ezt leírni, de úgy néz ki, egyedül ti maradtatok v. maradhattok talpon. Kérdés, mennyi pénzt tud Garai mester összekalapolni. A Veszprém ezzel a nyilatkozattal felvállalta, hogy a válogatott fiatalok után járó pluszjuttatásra hajt a jövőben, nem cél az A csoport, Nyiregyen meg Sitku olyan szinten pótolhatatlan, hogy ha 3 embert vesznek fel a helyére se fogják tudni normálisan lehozni a szezont. Egyetlen esélyük, ha a teljes csapat együtt marad, és meg akarják csinálni a feljutást Ernő miatt. De ha szétszélednek, vagy akár csak egy építőkocka is kiesik a Nyiregyből, amit Ernő a helyére rakott, akkor ott is borul minden.… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

A Vasas döntőt játszik, most írjátok fel! Szerintem a Honvéddal.
MAFC? Meglepne, egyelőre tőlük csak távozók vannak, érkező egy se. Plusz az edző se marad. Ahogy Veszprémben, úgy náluk sem hiszem, hogy a feljutás lenne a cél. A Nyíregyháza azért összeszedheti magát, de valóban nehéz dolguk lesz.
Az viszont fix, hogy alaposan megcsappan a B csoport színvonala…

CsakAVasut
Olvasó

Elgondolkodtatónak tartom amit a Vasasról írsz,tudsz esetleg valamit/kifejtenéd a véleményed?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nos, a Veszprém kiszállt a versenyből. Budafokon NB1-es lett a foci, ami alsó hangon 1 milliárdos költségvetést igényel, ergo a kosárnak lapát. A MAFC eddig csak fogy (Katona Bence➡️Jászberény, Fodor out, Hencsey out) , Nyíregyházán szakmailag rendezni kell a sorokat Sitku Úr után (Isten nyugosztalja!), a többi csapat meg nagyjából csak túlélésre játszik. A Vasas a fiatal szabály legnagyobb nyertese lehet, pluszba Egerszegről igazolnak egy tehetséges srácot, és csatlakozik hozzájuk Medve Máté is. Tavasszal már elég jók voltak, s ha át tudják menteni a jó formájukat őszre, szerintem simán odaérhetnek a döntőbe. A Honvédnál az akadémia élvezi a prioritást, hátborzongató… Olvass tovább »

balldontlie
Olvasó

Hencsey out? Csak nem hazajön?

efeli96
Olvasó

Arról tudsz valamit, hogy melyik csapatok terveznek légióst igazolni?
A Honvéd esetében pl. arról hallottam tavaly, hogy Rashad Bellt akarták hozni, de Artúr elvből nem akart légióssal dolgozni. Talán Sabálival változhat a helyzet.

Zsarkov
Olvasó

Artúr él-hal a Honvédért, szeretik, tisztelik a játékosok, illetve jó edző és kiváló pedagógus, nem utolsó sorban pedig színes, szórakoztató egyéniség…, na most – ha igazak a hírek – helyette hoznak egy nagyképű, sótlan, bomlasztó, többször megbukott nullát…, hát, nem tudom…, attól, hogy van/lesz pénz, még nem születnek okos döntések…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Artúr jó edző? 😀 Azért ezzel kapcsolatban mást hallani… Szívügye lehet a Honvéd, a játékosok is kajálhatták a tingli-tangli edzéseket, de most új korszak kezdődik. Sabáli azért nem hülye ehhez a sporthoz. A B csoportban minimum top edzőnek számít.

Kendeffy Botond
Olvasó

Sabáli leigazolása egyrészt nem olcsó, másrészt magasabb célokra utalhat.

Zsarkov
Olvasó

Egy jó barátom évekig volt a játékosa, akkor biztos nem tőle hallottad…, a tingli-tangli edzésein nem egy A csoportos “sztárocska” összeszarta volna magát…, emellett évről-évre szisztematikusan, profin építette a klub saját nevelésű fiataljait…
Nem azt mondtam, hogy Sabáli hülye, de képtelen normális emberi kapcsolatra a játékosaival, plusz elméleti edző…, a gyakorlatban döntésképtelen, vagy szarul dönt…, Artúr hozzá képest ösztönös zseni, aki látja, érzi, érti a játékot

Dennis
Olvasó

Szerintem Nyíregyházára a Moha nem vegetálni megy, vele azért sokat erősödött a csapat, pláne ha hoznak egy jó légióst is és a mag megmarad. A Veszprémet sajnálom, a kézilabda árnyékából nem sikerült kitörniük, az viszont sokat elmond, hogy a máskor mindig nyilatkozni szerető dr. Naményi most átadta a lehetőséget másnak….
Én szorítok a pesti csapatoknak, hogy valamelyik erősödjön olyan szintre, az A-ban is meghatározó szerepe legyen. Az u23 szabály nekik kedvez, mivel ott a legnagyobb a merítési lehetőség, a többi úgyis “csak” pénz kérdése.

MAFCdrukker
Olvasó

Erről a sztoriról lemaradtam. Miért utálják annyira az oroszlányiak Naményit, mi történt közte és az OSE között?

Kendeffy Botond
Olvasó

Hova megy az edző? Ha nem marad.

ballislife
Olvasó

Mafcból kik távoznak még?

MAFCdrukker
Olvasó

Ez engem is érdekelne. Ryan Richmond szerintem távozik, de ez magánvélemény.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook