Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Veszprémben és Oroszlányban is vállalnák az A-csoportot

Mindkét csapat számára nagyon fontos a döntő.:

:

A B-csoport döntőjében idén a Veszprém és az Oroszlány találkozik egymással. Mindkét együttes célja a feljutás, így nagy küzdelem várható a pénteken kezdődő párharcban. A pályaelőnnyel rendelkező veszprémiek ügyvezetője, Naményi Miklós a BB1.hu-nak elárulta, az osztályváltásukhoz minden feltételnek teljesülnie kell.

– Természetesen a feljutás a célunk, ezért dolgoztunk egész évben, de még előttünk áll egy nagyon keménynek ígérkező párharc – mondta Naményi Miklós, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ügyvezetője a BB1.hu-nak. – Ha megnézzük a Veszprém elmúlt öt évét, akkor ez folyamatos fejlődést mutat, és ennek most egy állomása az, hogy döntőt játszhatunk. Azt azonban mindaddig nem tudom megmondani, hogy a feltételek adottak lesznek-e, a szövetség engedi-e az indulásunkat, tudunk-e olyan játékosokat igazolni, akikkel neki lehet menni biztosan az A-csoportnak, amíg meg nem nyerjük a bajnokságot. A terveink megvannak, de még vannak kérdőjelek, hogy minden összeálljon. Hangsúlyozom, hogy a szándékunk egyértelmű, szeretnénk jövőre az A-csoportban indulni.

Az OSE Lions ügyvezetője, Beck Ferenc is egyértelműen jelezte, hogy jövőre az A-csoportban szeretnének szerepelni:

– Ez a célunk, nem is lehet kérdés, ezt tűztük ki magunk elé a szezon elején is – mondta Beck Ferenc a BB1.hu-nak. – Ezért dolgoztunk egész évben, hogy ezt elérjük.

fotó: Nyugat.hu

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MarillionkinemugralMásikVégétFújdMegOroszlanyi BanyaszKalok Kevin Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Kézilabdában örök kedvenc nálam a Veszprém,de gondolom itt nyugat Magyarországon (Szombathelyi) ezzel nem vagyok egyedül….Kívánom legyen meg Veszprémnek az élvonal kosárlabdában is HAJRÁ…
De abszolút semmi bajom Oroszlánnyal! Biztos jó meccsek lesznek oda vissza…kár hogy ebből nem ad a TV…
FALCO…..

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Férfi kézilabdában hajrá, SZEGED !!

kinemugral
Olvasó

HAJRÁ VESZPRÉM!!!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

HAJRÁ, OROSZLÁNY ! 😉

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ott leszünk, hazai pályát teremtünk a csarnokban! És bár a palánk mögötti mobilszektor 150 főnél többet is tudna fogadni, de elhisszük, hogy ekkora a kapacitás, és elfogadjuk, hogy ennyi jegyet kapunk. Hajrá, Oroszlány!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ha nagyobb az igény, mint a 150, oda kell menni, és jeget venni. Régi, ősrégi zalaegerszegi szurkolótrükk. Én is így teszek.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Én másikvégétfújdmeg szakértő társam miatt ki másnak szurkolhatnék mint a Oroszlánynak 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Köszönöm!!! Jólesik a szorítás! Én is sokat gondolok rád! Remélem, jövőre összefutunk egy OSE-Albakomp meccs ürügyén -elhívom Emöt is -, falatozunk egy jót a cukiban! Én pl.szeretem a banán splitet! És téged is nagyon SZERETLEK ! 😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Gondolkodtam amúgy az ajánlatodon, jövőre belevághatunk ! Te meg én,oké?? Havi 3500 euróért (NETTÓ) vállalom és garantálom, hogy a te segítségeddel, ha marad az idei keret, előbbre lépünk,meglesz a 10.hely! Mit szólsz ???

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Nana még fel sem jutottatok ne igyál előre a medve bőrére!Egy valami biztos ha feljutok utolsók már nem leszünk :D.Az idei év után ez is valami.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jaaaaajj, olyan egy rosszindulatú vagy ! 🙁

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés