Connect with us
Hirdetés

B-csoport

A MAFC is elődöntős, négy meccsen verte a Veszprémet

A Piros- és a Zöld-csoportban is teljes a legjobb négy mezőnye.

  •   :

:

Folytatódott a rájátszás, illetve a play-out a másodosztály felső- és alsóházában.

A Piros-csoport negyeddöntőiből egyetlen mérkőzés maradt a hétre: a MAFC megnyerte a Veszprém elleni csata negyedik találkozóját, ezzel pedig a párharcot is behúzta, 3-1-es győzelemmel jutott az elődöntőbe, ahol a BKG ellen küzdhet a döntőbe jutásért – a Veszprém a Honvéd ellen folytatja az 5–8. helyért.

A 9–12. helyért folyó küzdelem a Nagykőrös TF elleni győzelmével kezdődött. A már kiesettek helyosztójának első mérkőzését a MEAFC nyerte az MTK ellen.

A Zöld-csoportban is teljes az elődöntő mezőnye: az Óbuda a Pénzügyőrt győzte le a harmadik meccsen, míg a Pápa a Vásárhely ellen fordított, így szintén négy közé jutott. Előbbi továbbjutó az Újpest ellen játszik az elődöntőben, míg a Pápára a Cegléd vár. Az 5–8. helyért a Békés a Pénzügyőrrel találkozik, a Bonyhád pedig a Vásárhellyel meccsel.

A bennmaradásról dönt a 9–12. helyért zajló csata, ahol a Tiszaújváros az Eger ellen, a SMAFC pedig a Győr ellen szerzett előnyt az első körben.

NB I/B

Piros-csoport, rájátszás

Negyeddöntő

Mélyről jött vissza a Veszprém, de a MAFC a negyedik elődöntős

A feldobást a MAFC hozta el, majd mindkét csapat rontott dobással kezdett. A pontok sorát Szabó nyitotta, egyből hárommal. Egy támadással később Orgona növelte kettővel az előnyt. Kovács szépített a palánk alól, ám Szabó újabb triplával jelentkezett. Csapai zsákolt erre válaszként (3. perc, 8-4). Tóth szerzett labdát és dobott belőle egy ziccert. Ezt Szabó nem hagyhatta annyiban, és faulttal együtt is kosarat szerzett, igaz a büntetője kimaradt. Tóth válasza a hárompontos-vonalon kívülről érkezett. Ezután Madár és Szűcs is megszerezte első kosarát, egy-egy dupla formájában, akárcsak Pfandler a túloldalon. Misek triplája pedig már a vendégek egyenlítését jelentette, a plusz egy büntetője pedig a vezetését. De ez nem tartott sokáig Orgona kosarának köszönhetően. Misek azonban ismét faulttal együtt szerzett pontokat, ezúttal kettőt, és a plusz egy dobása is a helyére került. Újabb rossz veszprémi támadás következett, majd ismét Misektől jött egy kettő plusz egyes játék. A HOYA továbbra sem talált be, Csapai viszont visszapöcizett egy labdát. Ekkor Baksa Szabolcs időt kért (8. perc, 16-23). A megbeszélés után kimaradt Dukic dobása, Kovács viszont Sipos szabálytalansága ellenére is kosarat szerzett és a büntetője is beesett a gyűrűbe. Ezzel tízpontosra nőtt a budapestiek előnye, ám Madár gyorsan elkezdte a zárkózást egy duplával. Bordács állhatott aztán a vonalra, és egyszer jól is célzott. Polgárdy dobott ziccert, majd Dukic is Madár passzából. Polgárdy erre egy hárompontost is elsüllyesztett. Sipos egy pontot szerzett a vonalról, Tóth viszont kettőt az első negyedet záró dudaszó pillanatában (10. perc, 21-34) – írja a VeszprémKosár.hu.

A második etap Dukic centerezésével indult, majd nemsokkal rá Tóth dobott egy hármast a másik oldalon. Ezt újabb hazai időkérés követte. Kovács dobott be két büntetőt, majd Dukic tette ugyanezt (13. perc, 25-39). Tóth újabb triplát szerzett, majd még egyet, ezzel már húsz ponttal vezettek a vendégek. Tóth újabb távoli dobásba állt bele, és az is bement, igaz „csak” kettőt ért. Dukic törte meg egy kettessel a MAFC 8-0-s rohanását. Misek büntetői azonban tovább növelték a különbséget. Sipos válaszolt egy szép betörésből. Madár állhatott a vonalra, és mindkét dobása jó volt, majd futtából is betalált. Misek is jól célzott, ráadásul kintről, majd Csapai faulttal együtt is kosarat szerzett a palánk alól. A büntetője kimaradt. Dukic szintén szabálytalanság ellenére szerzett két pontot, majd még egyet a vonalról. Tóth egy-egyezett sikeresen Sipossal szemben és szerzett egy duplát. Szabó szerzett szemfüles módon labdát, miután szabálytalankodtak vele szemben, a büntetőit pedig bedobta. Pfandler két ponttal válaszolt erre. Madár betörése volt sikeres a félidő utolsó percének kezdetén. Misek hasonló módon szerzett két egységet az ellenakcióból. Madár dobása kimaradt az utolsó másodpercekben, így közel húszpontos különbséggel zárult a félidő (20. perc, 40-59).

Visszajött, de fordítani már nem tudott a Veszprém. Fotó: hunbasket.hu

Orgona nyitotta a harmadik negyedet egy szép palánkalatti játékkal, majd Dukic hintett be egy hármast. Kovács szerzett erre egy kétpontost, míg Orgona egy egységet a vonalról. Bordács szedett le egy támadó-lepattanót, majd faulttal együtt is bedobta, a büntetőjét azonban nem. Madár is büntetőzhetett, háromból háromszor volt pontos. Majd labdát szerzett Tóth ellenében, és dobott egy ziccert. Tóth egy kettessel javította iménti hibáját (23. perc, 51-65). Szűcs dobott egy duplát, Szabó pedig egy triplát. Ezzel már tíz pont alá csökkent a különbség. Bordács tette vissza saját támadó-lepattanóját, Szabó viszont faulttal együtt is betalált. A büntetője is a helyére került (25. perc, 59-67). Biber szerzett erre egy kettest, majd Misek egy hármast. Erre Dukic is bevert egy triplát. Bordács újabb kosarat szerzett két pontért, akárcsak Szabó a másik oldalon, majd Orgona pöcizte vissza Dukic dobását. Nagy játékot mutattak be a hazaiak, aminek a végén Szabó passzából Orgona volt eredményes a festékből. Bordács egy hármassal válaszolt, majd Biber dobott be két büntetőt. Madár passza találta meg Dukicot, aki bedobta a ziccerét. A negyed utolsó támadását végül a MAFC hozhatta. A dobásuk viszont kimaradt, a lepattanóval pedig Madár iramodott meg, majd dobott egy hárompontost nagyon messziről (30. perc, 73-79).

Ismét Orgona szerezte a negyed első két pontját, majd Biber volt eredményes. Szabó megverte Csapait és bedobta a ziccert. Dukic pedig egy triplát süllyesztett el ismét. Kovács egy duplával reagált (32. perc, 80-83). Ekkor labdát szereztek a veszprémiek, Sipos pedig két pontot. Polgárdy bedobta a kinti helyzetét. Szabó mehetett büntetőzni, de nem talált be egyszer sem. Dukic tette vissza a helyére Madár dobását, ezzel már csak két pont volt a távolság a felek között. Pfandler triplája és Csapai duplája növelte ezt. Ekkor Baksa Szabolcs időt kért (36. perc, 84-91). Orgona talált be az egyeztetés után, ám Pfandler is, ráadásul a hárompontos-vonalon kívülről. Utóbbi ezután egy palánkalatti kosarat is szerzett. Ezzel újra tíz pont volt a MAFC előnye (38. perc, 86-96). Bő egy perccel a vége előtt Szabó passzából Orgona szerzett szép kosarat, majd labdát szereztek, Szabó pedig abból egy duplát. Bő fél perc volt hátra, amikor Csapai technikait kapott hatpontos fővárosi előnynél, Madár egy dobása viszont kimaradt. Kovács is mehetett büntetőzni, és mindkétszer pontos volt. A Veszprém időt kért nyolcpontos hátránynál, amikor is harminckét másodperc volt hátra. Madár ekkor szerzett egy hármast, a HOYA pedig ismét faultolt, méghozzá a beálló Glatz révén. Újra Kovács állt a vonalra, és most sem hibázott. A Veszprém kosarat már nem tudott szerezni, a MAFC pedig lepörgette az órát és továbbjutott az elődöntőbe. A bakonyi együttes az 5–8. helyért fog játszani a folytatásban (40. perc, 93-100).

Baksa Szabolcs, a Veszprém edzője: Gratulálok a MAFC-nak! Öt meccset játszottunk zsinórban, amiből négyet ők nyertek. Sok sikert kívánok nekik a play-offban! Az első félidőben az ellenfelünk nyomás nélkül, felszabadultan játszott, minket pedig összenyomott az, hogy sokszor túlságosan akartunk. Amit a szezon elején ígértem, hogy egy olyan csapatot fogok építeni ebből a gárdából, amelyik igenis győzni akar és küzd az utolsó percig, az sikerült. A mai mérkőzés ékes példája volt ennek. Sajnos elkövettünk néhány kritikus hibát, de ilyen ez a sport. Szeretném egytől egyig, minden játékosomnak megköszönni a hozzáállását, valamint köszönöm a támogatást a kollégáimnak. Elsősorban Starhon Katinak és Csorvási Leventének. Ez egy szívrepesztő pillanat, hiszen habár senki nem várta ezt el tőlünk, mi mégis éremért szerettünk volna játszani. Négy mérkőzés van hátra, ahol mindent megteszünk. Padlón vagyunk, de megpróbálunk felállni. Remélem, hogy a szurkolóknak a képernyőn keresztül is sikerült jó pillanatokat okoznunk.

Garai Péter, a MAFC edzője: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – MAFC 93-100 (21-34, 19-25, 33-20, 20-21)

Veszprém: Dukic 24/9 (+11 lepattanó), Szabó P. 22/9, Madár A. 21/6, Orgona G. 17 (+11 lepattanó), Sipos M. 5, Szűcs P. 4, Glatz -, Futó B. -.

MAFC: Tóth P. 22/12, Misek 19/6, Kovács Á. 15, Pfandler 12/6, Bordács 10/3, Csapai 8, Polgárdy 8/6, Biber 6.

A három győzelemig tartó párharc végeredménye: 3-1 a MAFC-nak.


Piros-csoport, play-out

A 9–12. helyért

A végére kicsit kiengedett, de így is magabiztosan nyert a Nagykőrös

Lakosa Zsolt, a Nagykőrös edzője: Nagy nehezen megszületett a rájátszás első hazai győzelme. Gondoltam, hogy egy harmincnyolc pontos harmadik negyed után lesz visszaesés, de, hogy ilyen mértékű, arra nem. Kicsit sajnálom a mérkőzés végét. Szerdán szeretnénk lezárni ezt a párharcot!

Beák Gábor, a TF edzője: Gratulálok a Nagykőrös csapatának, nagyon jól játszottak! Mi egy kicsit indiszponáltak voltunk, lehet, hogy még „otthon maradtunk” a play-out párharcunk után. Remélem a szerdai mérkőzésen kicsit össze tudjuk rázni a társaságot és egy sokkal jobb mérkőzést fogunk tudni játszani!

Nagykőrösi Sólymok KE – TF-BP 100-81 (29-19, 25-23, 38-21, 8-18)

Nagykőrös: Molnár M. 18/9, Mester M. 17/12, Kovács G. S. 14/6 (+11 lepattanó), Bartos 14, Mácsai 13/3 (+12 lepattanó), Fehér P. J. 11, Lakosa Á. 9, Jenei G. 2, Kónya 2, Jókai -.

TF: Kerkai 23/9, Karosi 19/3, Nagy Sz. Sz. 8/3, Szántó D. 8/3, Szabó M. B. 6, Somogyfoki P. G. 6, Kutrovich 4/3, Rozs M. Z. 3, Csík Ri. 2, Korompai 2.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Nagykőrösnek.


A 13. helyért

MEAFC-Miskolc – MTK-Elite Basket 96-81 (27-23, 25-20, 27-18, 17-20)

MEAFC: Kozák M. 23 (+10 gólpassz), Lippai 23, Homoki 16/3, Tóth B. 13/3, Érsek 10/6, Kozák B. 6/3, Montai 3, Szekeres F. 2, Béres D. -, Orliczki M. -, Tóth G. -.

MTK: Farkas S. D. 19/12, Láncos 17, Hegedűs A. 12, Jakab P. 12/6, Vranek 7/6, Jilling 4, Veres G. D. 3/3, Spiriev 3/3, Bognár M. 2, Nagy D. 2.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a MEAFC-nak.


Zöld-csoport, rájátszás

Negyeddöntő

Fordított a Pénzügyőr ellen, elődöntős az Óbuda is

Armaghani Saeed, az Óbuda edzője: Ilyen mérkőzésre számítottunk, azt kell, hogy mondjam, hogy az egyik legkeményebb ellenfelünknek tartom a Pénzügyőrt, gratulálok nekik, mert ezalatt a sorozat alatt végig okosan kosárlabdáztak. Ezzel együtt szerencsére nekünk sikerült továbbjutni. Remélem, hogy itt még nem lesz vége a munkánknak és sikerül még több örömet okozni magunknak és a Kaszás-szurkolóknak.

dr. Bagi Melinda, a Pénzügyőr edzője: Természetesen nagyon szomorú vagyok, mert úgy gondolom, hogy mindent megtettünk a győzelem érdekében, de ez most kevés volt. Az egész heti felkészülést több dolog hátráltatta sajnos, de az egészség, a tanulás és a munka az elsődleges. Elkeseredni azonban a realitás talaján maradva nincs okunk, még rutintalanok vagyunk egy ilyen végjátékhoz, de csupa szívvel, csapatként küzdöttünk. Ez az első évünk, még sokat kell fejlődnünk, előre lépnünk, rutint szereznünk, személy szerint például nekem is. Lelkileg egy ilyen párharc után a motiváltság visszaszerzése fontos lesz, hogy ismét elhiggyük, hogy nem csak egy kis csapat vagyunk ebben a bajnokságban, hanem bármire képesek vagyunk!

Óbudai Kaszások KA – Pénzügyőr Sportegyesület 77-69 (24-14, 17-22, 12-19, 24-14)

Óbuda: Rosemond 18/3, Bencsik 17/6, Puszta D. Cs. 14/3, Horváth M. 13, Varga D. G. 6, Vámos 4, Kovács B. 3/3, Bea G. 2, Vas-Teplán -.

Pénzügyőr: Horváth B. 27/18, Mihalics 11/6, Baranyi 9, Kiss L. T. 7, Kovács M. 6/3, Szálas 4, Koflanovics 3/3, Szekeres Á. 2, Kollár -.

A két győzelemig tartó párharc végeredménye: 2-1 az Óbudának.


Végül a Pápáé lett a Vásárhely elleni párharc

Tóth Tamás, a Vásárhely edzője: Gratulálok a Pápának a továbbjutáshoz, a végjátékban jobb döntéseket hoztak és a szerencse is melléjük állt. Ami az első szakaszban működött nálunk, a második félidőben már nem, hiszen kilenc támadó-lepattanót, tizenhárom büntetőt és hétből öt hárompontost engedtünk nekik. Köszönöm a csapatomnak, hogy vállalták a játékot ma, mentálisan borzasztó nehéz volt! Búcsúznunk kell a legendás edzőtől, elnöktől, baráttól, apától, pótolhatatlan veszteség érte a magyar kosárlabdát. Bandi bá’-ról mindenkinek van feledhetetlen sztorija, mókás története, valóban mindannyiunk és a Kosársuli atyja is volt ő. Az egész egyesület nevében kívánok őszinte részvétet és megnyugvást az Elek családnak, a fájdalmukban mind osztozunk! Bandi bá’, vigyázz ránk és taníts tovább minket fentről is, nagyon fogsz hiányozni!

Kálmán László, a Pápa edzője: Ez a harc döntött arról, hogy ki jut be a legjobb négybe, ez nekünk sikerült, feltettük a koronát az idei évünkre és a teljesítményünkre. Kemény, férfias küzdelem folyt a pályán, kiélezett csata volt, a végén az döntött, hogy tudtunk változtatni és tettük egymásnak a labdát, Erdei Márk nagyszerű döntései pedig aranyat értek. A Hódmezővásárhelynek kitartást kívánok a közeljövőre, Elek Bandi emlékére megpróbáltak mindent. Tiszteltük, becsültük őt mi is, nagy tragédia történt.

Vásárhelyi Kosársuli – Conoil Motax KC Pápa 74-79 (18-17, 17-20, 18-16, 21-26)

Vásárhely: Varga Á. 23/12, Varga Z. 16/3, Acsimovics 10, Bálint E. 10/6, Pavlovic 8 (+12 lepattanó, 10 gólpassz), Rostás 7, Bodócsi -.

Pápa: Erdei M. 15/6, Murai 12/3, Koma 11, Horváth A. 11/9, Sonyák 10/3, Hódi 9/9, Kocsis T. Z. 5, Kiss K. L. 5/3, Parcsami 1, Németh G. -.

A két győzelemig tartó párharc végeredménye: 2-1 a Pápának.


Zöld-csoport, play-out

A 9–12. helyért

Előnyben a Tiszaújváros a bennmaradásért

Szendrey Zsombor, a Tiszaújváros edzője: Nagyon nehéz mérkőzés volt ez a mai, hiszen mind a két csapat számára nagy a tét. Talán mi voltunk egy kicsit fásultabbak, hiszen ellenfelünk, az Eger lendületből érkezett, három mérkőzést is lejátszott az utóbbi időszakban – viszont a pihentebbek mi voltunk. Sikerült egy picikét beleülnünk a meccsbe, de a végén felpörögtünk. Nagyon örülünk a győzelemnek, ugyanakkor meg kell érteniük a fiúknak, hogy ezt a sportot hittel, önbizalommal kell játszani, és ha ezt a pályára tudjuk vinni, akkor győzedelmeskedhetünk egy egységként. A félidőben megbeszéltük a változtatásokat, illetve a hibáinkat, aztán a második félidőben hellyel-közzel sikerült átfordítanunk a lendületet a mi javunkra, és megnyernünk ezt a meccset. Még egy nagyon nehéz mérkőzés következik kedden – az szerintem sokkal nehezebb lesz. Egerben az utóbbi időben nem győztünk, most kellene megtörni ezt a rossz szériát.

dr. Váczi Péter, az Eger edzője: A harmadik negyed elején – hiába jöttünk ki mi lélektani előnnyel – a pályára lépő ötösünk játékosai egymást múlták alul. Sajnos nagyon kevesen voltunk, rengeteg hiányzónk volt, és ez már nem fért bele ahhoz, hogy a mai meccsen esetleg győzni tudjunk. Kedden javítani fogunk!

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK – EKE Eger KOK 82-65 (21-14, 14-23, 25-7, 22-21)

Tiszaújváros: Kovács M. 17/3, Drahos 16, Szabó N. 13 (+11 lepattanó), Asszú Ár. 12, Szilasi 10/3, Molnár B. 7/3, Orliczki B. B. 5, Kovács Z. 2, Kiss B. -.

Eger: Papp B. 19/3 (+10 lepattanó), Klepej 11/9, Szabó M. 9/3, Szicsák 8, Steier K. 5/3, Pomázi 5, Csomor 4, Máté B. 4.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Tiszaújvárosnak.


Elvette a pályaelőnyt a SMAFC a Győrtől

Csaplár-Nagy Ervin, a Győr edzője: Először is szeretnék gratulálni a Sopron csapatának, abszolút megérdemelték a mai győzelmet! Én még ilyen meccset nem nagyon láttam, hogy az utolsó két negyedben egyszer sem álltunk a büntetővonalra büntetőt dobni, se kiharcolt faultunk, se ötödik csapatfault után, sehogyan. Tizenöt lepattanóval többet gyűjt a Sopron, így nem fogunk mérkőzést nyerni. A keddi meccsre nagyon össze kell szednünk magunkat, hogy ezt a továbbjutást három mérkőzés alatt tudjuk eldönteni. Sajnálom, hogy a játékosaim nem tudták magukból kihozni azt, amit szerettem volna. A harmadik negyedben elég fejünket lehajtva dolgoztunk, a negyedik negyedben nyolc percig próbáltuk megmenteni a lehetetlent, sajnos kevés volt rá az idő.

Meszlényi Róbert, a SMAFC edzője: Nagyon fontos, jó győzelmet arattunk. Felkészültünk kicsit a Győr játékaiból, és szerencsére működtek azok a dolgok, amiket elképzeltünk. A csapat nagyon fegyelmezetten játszott, és volt időszak, amikor nagyon jól, extrán támadtunk. Pont azt játszottuk, amit tudunk, és azt gondolom, ez az oka ennek a győzelemnek. Gratulálok a fiúknak!

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC – SMAFC 61-70 (18-22, 15-16, 9-20, 19-12)

Győr: Bakon 9/3, Geiger 9/3, Nagy T. 8/6, Kertész D. 7/3, Berneczei 7, Kámán B. 6/6, Hágen 3/3, Tóth K. 3/3, Lógár 3/3, Horváth Á. 2, Földesi 2, Domsitz 2.

SMAFC: Papp B. 18/12, Kovács B. 13 (+14 lepattanó), Hencz 11/6, Czukor 9, Márkus 7/3, Németh M. 5/3, Simon B. 4, Heiszenberger 3/3, Szegedi -.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a SMAFC-nak.

Kiemelt kép és nyilatkozatok: hunbasket.hu

  •   
21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
TestnevelőtanárCosmosóskekszratgeberfanpecsibas88 Recent comment authors
Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem Vasas-MAFC meccs lesz a feljutásért.

sóskeksz
Olvasó

Vasas 3-0
BKG 3-0
😉

pecsibas88
Olvasó

Érdekes párharc lesz ez a MAFC – BKG. Nyíregyháza viszont szerintem lesimázza a Vasast.

Kendeffy Botond
Olvasó

Kellene egy pesti csapat az első osztályban!

krsz
Olvasó

Hajrá MAFC, hajrá fővárosi kosárlabda!

Pbask
Olvasó

Tudom van google, internet, stb, de jó lenne tudni, és a kommentben rátudnék keresni.
Szóval, Mafcdrukkerhez szólna a kérésem/kérdésem:
Mikor lesznek elödöntők, milyen időpontban és lehet követni online, valamelyik linken?
Köszi.
HAJRÁ MAFC!

MAFCdrukker
Olvasó

A Nyíregy-Vasasnak már megvannak az időpontjai. Most szombaton 18:00-kor kezdenek a felek a Continental Arénában, innentől kezdve pedig szombat 18:00-szerda 19:00 ritmusban játszanak az egyik fél 3. győzelméig. Az NyKK az alábbi youtube-csatornán közvetíti a hazai meccseit: Hübner Nyíregyháza BS A Vasas eddig nem közvetítte a hazaijait. A másik ágon még nincs hivatalos menetrend, valószínűleg most vasárnap lesz az első meccs a BKG otthonában, a 2. találkozóra pedig jövő szerdán, esetleg csütörtökön kerül sor. Az biztos, hogy a Gabányiban rendezett meccs(ek) 17:30-kor kezdőd/ik/nek és itt lehet majd követni: MAFC kosárlabda (youtube) A Príma a negyeddöntőben a Városmajorban játszott 20:00-tól illetve… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

A Nyíregy-Vasasnak már megvannak az időpontjai. Most szombaton 18:00-kor kezdenek a felek a Continental Arénában, innentől kezdve pedig szombat 18:00-szerda 19:00 ritmusban játszanak az egyik fél 3. győzelméig. Az NyKK az alábbi youtube-csatornán közvetíti a hazai meccseit: Hübner Nyíregyháza BS A Vasas eddig nem közvetítte a hazaijait. A másik ágon még nincs hivatalos menetrend, valószínűleg most vasárnap lesz az első meccs a BKG otthonában, a 2. találkozóra pedig jövő szerdán, esetleg csütörtökön kerül sor. Az biztos, hogy a Gabányiban rendezett meccs(ek) 17:30-kor kezdőd/ik/nek és itt lehet majd követni: MAFC kosárlabda (youtube) A Príma a negyeddöntőben a Városmajorban játszott 20:00-tól illetve… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

FRISSÍTÉS!
Végleges a menetrend, változtatás nélkül másolom a MAFC bejegyzését.
“Végleges az elődöntő menetrendje:

Csapatunk a döntőbe jutásért a BKG Príma Akadémia csapatával mérkőzik meg. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc menetrendje:

2021. április 25., vasárnap, 19.00 BKG Príma Akadémia – MAFC (Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok)

2021. április 29., csütörtök, 17.00 MAFC – BKG Príma Akadémia (Gabányi László Sportcsarnok)

2021. május 2., vasárnap, 16.30 BKG Príma Akadémia – MAFC (Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok)

Ha szükséges:

2021. május 6., csütörtök, 17.00 MAFC – BKG Príma Akadémia (Gabányi László Sportcsarnok)

2021. május 9., vasárnap, 18.30 BKG Príma Akadémia – MAFC (Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok)

#mafcarmy”

Pbask
Olvasó

Köszi. Azért egy Mafc-Nyíregy döntőt is szívesen megnéznék, hátha okoztok meglepetést 😀

MAFCdrukker
Olvasó

Azt én is megnézném…🙏🔴⚫

Cosmo
Olvasó

Bocsi ezt kiegészítem: Facebook oldalak /bkgakademia /PRIMAbasket , előbbi az akadémia, utóbbi csak a felnőtt csapat fb oldala. Mindkettőn fent lesz mindig minden, annyi, hogy az akadémia fb oldalán van mindig esemény a meccsre, belerakva a stream linkkel. A BKG hazai meccsei alapesetben mindig a miklósi városi csarnokban vannak, ha esetleg a terem foglalt, akkor kerülnek át a városmajorba. A BKG hazai meccseit MINDEN esetben közvetíti a 24-es körzet tv (így keress rá youtube-on), és mindig jó pár nappal hamarabb fent van az időzített stream, hogy be lehessen rá állítani emlékeztetőt. A meccsekről fogok csinálni (ha lehet) videós összefoglalót edzői… Olvass tovább »

Cosmo
Olvasó

A BKG – MAFC párharc első meccsének közvetítési linkje: https://youtu.be/pJ4MHPC890w

MAFCdrukker
Olvasó

Köszi a kiegészítést!
Garai meginterjúvolásához meg sok sikert!😂 Ha nyerünk, esetleg…

Leklibajsza
Olvasó

Hajrá MAFC!

lavjaman
Olvasó

Garai a BB1-re haragszik vagy az összes újságíróra? Valaki nem tudja, hogy min és mikor sértődött meg?
Szíve joga így nyilatkozni, mondjuk nem fest valami túl jó képet róla.
Kíváncsian várom, hogy ki lesz a feljutó. Én szorítok, hogy legyen budapesti csapat 🙂

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ahogy a cikk alján is ott van, a nyilatkozatokat a hunbaskettől veszik át.
Korábban a szövetség megbüntette Garait egy nyilatkozata után, azóta csak ennyit hajlandó mondani a szövetség honlapjának.

MAFCdrukker
Olvasó

A BB1 az MKOSZ-nek adott nyilatkozatokat másolja be, szóval nem csak erre az oldalra haragszik. Valószínűnek tartom, hog büntették vagy figyelmeztették egy-egy játékvezetőket bíráló megszólalása miatt (volt belőle egy pár idén is), ezért döntött úgy, hogy inkább csak gratulál. De ígérem, ha feljutunk, megpróbálok összehozni egy Garai-interjút!
A tippjáték részemről folytatódhat, nálam az elődöntőben
Nyíregyháza-Vasas 3:0
BKG-MAFC 1:3

ratgeberfan
Olvasó

Vasas tovabbmegy négy meccsen bkg 5 meccsen

Cosmo
Olvasó

Nyíregy – Vasas 3 – 1
BKG – MAFC 3 – 2

Testnevelőtanár
Olvasó

Nyíregy-Vasas: 1-3
BKG-Mafc: 2-3

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés