Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Verhetetlenek! Parádés játékkal védte meg címét az Olaj

A Falco még megnehezíteni sem tudta a dolgukat.

Szolnoki Olaj KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 92-83 (30-19, 17-13, 18-12, 27-39)

Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa, döntő
Győr, Audi Aréna, 2500 néző
Cziffra Cs., Kapitány G., Benczur T. (dr. Gencsev P.)

Szolnoki Olaj KK: Rowsey 19/6, Vojvoda 31/9, Benke 26, N. Milosevic 2, Andric 12. Csere: Rudner -, Tóth Á. 2.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Govens 19/6, Váradi 9, Bíró -, Bruinsma 19/12, Reddic 11. Csere: Curry 9/3, Balmazovics 8/3, Perl 4, Tóth N. 4.

Fantasztikus hangulatban, 2500 néző előtt kezdődött a Magyar Kupa döntője.

A három kulcsjátékosát is nélkülöző Szolnok remekül kezdte a mérkőzést, Gasper Okornnak már a negyedik percben időt kellett kérnie. Az Olaj lendületét azonban nem törte meg, gyorsan közé tették Vojvodáék a “tízet”. A Falcónál teljes volt a tanácstalanság, míg Vojvodáék közel 80%-al dobtak. Perl Zoltánnal próbáltak frissíteni a szombathelyiek, de ahhoz, hogy a negyed végére látótávolságon belülre kerüljenek, eladott labdák, és Tóth Norbert jó dobásai kellettek. 30-19.

Reddic pontjaival kezdődött a második negyed. Az amerikai bedobta a ziccerét, és értékesítette a megítélt büntetőt is. A mérkőzésen azonban továbbra is a Szolnok akarata érvényesült, Vojvodáék remekül védekeztek, és továbbra is jó százalékkal dobtak. Állandósulni látszott a tíz pont körüli különbség. 41-24-nél ismét időt kért a Falco. A játék képe azonban nem változott, Dragan Alekszics csapata szenzációsan játszott. A Falco nem dobta be a büntetőit, Váradi ziccert rontott. A másik oldalon több jó egyéni teljesítmény is akadt. Vojvoda és Benke is magabiztosan játszott, igazi vezéregyéniségek voltak. 47-32.

Benke duplájával kezdődött a második félidő, majd Andric kétszer is betalált. 21 ponttal vezetett a Szolnok. A magabiztos előny még jobban megnyugtatta az addig sem kapkodó címvédőt. A húsz pontos vezetés állandósult, a vasiak teljesen elveszítették a hitüket. 65-44.

Az utolsó negyedben sem változott a játék képe, a lényegi kérdések akkora már eldőltek. Rowsey szenzációsan játszott, remekül dobott. A Falco a negyedik negyed második felében adott magáról ugyan életjelet, Govens játéka feljavult, ezért feljöttek hét pontra is, de nem tudták már megfordítani a mérkőzést.

A kupahétvége első napján két játékosát is elveszítő Szolnoki Olaj KK teljesen megérdemelten nyerte meg a trófeát.

Kiemelt fotó: Vágvölgyi Bálin/ugytudjuk.hu

366 hozzászólás

366
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
138 Comment threads
228 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
97 Comment authors
cinegevesztesmte01EricCartmanZTEfalco2008makelovenotwar69 Recent comment authors
cinegevesztes
Olvasó

Apaapa miaz hogy kupagyözelem?nem tudom fiam mi falcó szurkolók vagyunk!

makelovenotwar69
Olvasó

A hsz-ek olvasása reménnyel tölt el. Nagyon sok a gratuláció Szolnok irányába, nagyon sok az együttérzés és biztatás Szombathely felé. Mindez többnyire kulturáltan, és a sport iránti tisztelettel.
Csak így tovább!
Hajrá magyar kosárlabda!

falco2008
Vendég
falco2008

ennél jobb már csak a Falco szurkolók megtámadása 100 rendőr társaságában 🙂

mte01
Olvasó

Ezt ti mondjátok akik az első nap után elmennek mellettünk majd miután a rendőrök mögé értetek visszaszóltok hogy “indul a busz”? 😀
Gyávák vagytok 🙂

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Egy valamiben soha nem az ezüst jutott nekik: futóbajnokok voltak mindig is! 😀

mte01
Olvasó

Másodikhoz méltó dolog a futás 😀

Tom84
Olvasó

Emlős hova tűntél, máskor igen aktív vagy? Gondolom hirtelen elromlott az internetes szolgáltatás felétek! Jaj,de sajnálom…

810509
Olvasó

Örüljünk együtt hogy felszívódott és nem éget bennünket …

Kobayasi
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak a kupasikerhez. Nem gondoltam volna, hogy így
megfogyatkozva ilyen sima, megalázó győzelmet aratnak. Ez már már
söprés, cunami volt.
Falco? Asszem nem a véletlen műve, hogy Perl sporttárs távozott spanyolból.
Ott rájöttek, hogy abszolúte NEM odavaló. Aztán hazamenekült.
Persze a bajnokságban még bármi lehet, de roppantul meglepődnék,
ha nem az Olaj lenne a bajnok. Messze ott a legtudatosabb
a csapatépítés és még sok minden.
Körmenden, Fehérváron minden évben ZSIBVÁSÁR van, amely nem picit
komolytalan és nem hozzáértést mutat.
A Falco meg vegyen picit vissza a nagy arcból. Mert egyébként jó játékosai
vannak.
Szóval röviden ennyi.
Üdv. Mindenkinek

panther
Olvasó

Csak emlékeztetni szeretnélek arra, hogy “Perl sporttárs”, aki szerinted “hazamenekült” egy itteninél sokszorosan erősebb bajnokságból, az EB-n és a VB selejtezőkön is a magyar válogatott egyik meghatározó játékosa volt!

A tegnapi egy valóban rosszul sikerült meccse volt, de ettől még semmi jogod arra, hogy gúnyolódj rajta!

Rolex
Olvasó

Icipici sárga taknyok,és a viszket hájfejű!
Sikerült igy 1nap után feldolgozni az ujabb ezüstöt?
Táncolj köcsögöt még igazoljátok le febr.22ig!
?

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Csak ma volt szerencsém újranézni a döntőt, és ez alapján az Olajnak jár a gratulációm! Nem semmi teljesítmény, az biztos. Remélem, a szombathelyiek okultak belőle. Szerintem Szrecskóval többet ki tudnátok hozni a szezonotokból, mert a játékoskeretetekben benne van a kvalitás. Sok sikert kívánok az Olajnak, a sérülteknek kiemelten jobbulást! Egy kosárbarátnak nem esik túl jól, ha bármelyik csapatból valaki/valakik súlyos sérülést szenved/szenvednek. Klubhovatartozástól függetlenül. De: a Falco is megérdemli a gratulációm! Miért, pedig csak újra ezüstökkel rakták tele az újabb polcot? Azért, mert Ők az elmúlt években mindig eljutottak bajnoki-, illetve kupafináléig. Lehet vitatni, de ezek tények és valamit jól… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

Korrekt!

Kendeffy Botond
Olvasó

Ezzel egyet lehet érteni természetesen. Szombathelyiként, körmendiként bárhovalósíként. De a Falco hivatalos netes felületén megjelent kicsiny grafikát, hogyan lehet értelmezni?!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Nyilván az nem odavaló.

Falcoman
Olvasó

Köszönjük ! Ez korrekt volt . Tény nagyon szarul játszottunk , ott voltam mind a 3-om napon mindegyik meccset megnéztem . Jónak éreztem a csapatunkat , de sajnos a döntő meccsen mindenki be volt rezelve . Akik itt lejjebb írogattak , azoknak a csapatuk már hazament csütörtökön legalább , láthattuk a csapatot játszani még 2 napig . A Szolnok a nemzetközi meccsek miatt , amiket évek óta játszik ,sokkal nagyobb rutinnal és felkészültséggel tudja végig játszani mint mi akiknek van évente 3-4 nemzetközi kupa meccse . Nektek is sérülésmentes játékot .

Hajrá Falco, Hajrá vasmegye.

Zvezda
Olvasó

Egyet aludva a tegnapi sokkra, ilyen érzéseim sosem voltak egy-egy elvesztett döntő után. Korábban mindig volt valaki, akira fogni lehetett ezeket: Mocskos Vojvoda, Buzi Lóránt, Buzi Kapitány.. Most nincs ilyen, illetve van, de az most más. Nagyot csalódtam a Falco játékosokban, talán Bruinsma akiben nem. Se alázat, se elszántság, se tudatosság. Ezeket korábban már írtam. Olvastam a Nemzeti Sportban mit nyilatkozott Váradi, lényege: hajtottunk, küzdöttünk: a nagy szart. Lélektelen nulla volt az egész. Elhitéttek, hogy majd a mez győzni fog egy tapasztalt, jó játékosokat felvonultató Szolnok ellen. Lényeg a lényeg: Szeretnék külön Gratulálni Benkének. Nagyon jól játszott. Rudnerre se lehet… Olvass tovább »

boston_celtics
Olvasó

Korrekt! Annyiban láttam mésképp, hogy a lelkesedéssel, és az akarat szerintem rendben volt. Félelmet, tanácstalanságot, és görcsösséget. Senkinek nem ment semmi, talán még tényleg Bruinsma volt az, aki tudott valamit hozzátenni a játékunkhoz. Az, hogy ez miért történhetett meg, mert mentálisan ennyire nullák, az edzőnek ebben mekkora a felelőssége, azt nem tudom, és nem is az én tisztem eldönteni.

Savariás
Olvasó

Annak ellenére hogy a Hali haldoklik, a Falco pedig “szerencsétlenkedik”, a Fradit leszámítva Magyarországon a saját sportágban ennek a két csapatnak a meccseire járnak a legtöbben szurkolni. Szombathelyen szeretik az emberek a sportot és többet érdemelnének!comment image

Olajheart
Olvasó

El se hiszem.. Mit műveltünk tegnap.. Óriási.. De jó volt a lelátón szurkolni.. Negyedjére nézem a meccset. De ezt nem lehet megunni soha soha nem lehet megunni)))) csak az Olajka. Tényleg azon gondolkozom hogy mit kaptunk volna mi itt ha nyer a Falco.. De nem nyert és a sportban nincsen ha..

cinegevesztes
Olvasó

mindörökké olaj!!!szép volt fiúk!

ferrroil
Olvasó

Gratulálok a CSAPAT-nak!”Ti vagytok a legnagyobbak,hej…”

Dudi
Olvasó

A Magyar Kupàról:
A Pécs nagy gödõrben van, a Zegnek nem ment most jól, a Debrecen jó formában van, nem volt szerencséjük, hogy a Szolnok került velük szembe. Jàszberénynek vszinű nem fog menni a ràjàtszàs sem. Körmendnek a kezében volt a tovàbbjutàs elrontottàk a végét. A Szolnok így is úgy is jó. A Paks gyenge szezont fut, a Falco pedig nem képes kilépni saját àrnyékàból.
Remélem nem sértettem meg senkit!!
Falco

cinegevesztes
Olvasó

szép volt fiúk

vatvat
Olvasó

Gratuláció Szolnokra Zalaegerszegről! Elismerésre méltó az a koncentráció, ahogy végignyomta minden játékos a 40 percet. A Falco viszont terített betli volt az első pillanattól. Govens csak a végén kezdett el vállalkozni, addig ő is mintha félt, vagy görcsölt volna – nem is értem.

Dudi
Olvasó

Sajnos igazuk van a minket kritizàloknak. Aszurkoló mindig bizakodik de még meddig?? Ebben a csapatban van pénz, lehetne lehetőség, potenciál, és mégis bukta…. Sajnos nem értem.
Nem kedvelem a Szolnokot, de el kell ismerni, hogy sokkal jobbak voltak. Lehet mondani így vagy úgy, sok jó játékos még nem csapat. Mégegyszer grat a Szolnoknak. Falco

atibácsi
Olvasó

Igen. A Szolnoknál csapatot láttam, nálatok tanácstalanul, indiszponáltan, önbizalom nélkül rohangáló játékosokat. Az is biztos, rossz napot fogtak ki. Aki csak ezt a meccset látta tőlük, az le is írja őket. Jelenleg szerintem 10 egymással lejátszott meccsből csak hármat hoznátok. Az edzői és csapatkapitányi fejekben szerintem káosz van, nem építő jellegű tudás. A szurkolók többet érdemeltek volna tegnap, de meggyőződésem, lesznek még szép napjaitok bőven. Váradinak és Zozónak alázatos, kitartó munkát kívánok az újraépüléshez, ez a magyar kosárlabda érdeke is!

moldi56
Olvasó

Na de akkor most foglalkozzunk magunkkal.Meg volt a nagy siker,lehet még örülni egy pár napig,de hogyan tovább?Igazolni kellene a kiesett játékosok helyére,mert akárhogy nézzük van még az idényből jócskán és így azért kevesek leszünk.Tudom,a pénzt nem én adom.Ha a tulajdonos nem ad többet,akkor annyi…bár remélem,hogy most a nagy siker után azért még elgondolkozik ő is a továbbiakról.Jó lenne megtervezni a következő szezon csapatát is,de erre vonatkozóan senki nem mond semmit,ami baj.Azért is: CSAK AZ OLAJ!

atibácsi
Olvasó

Én is újra néztem! Örülök Szili MVP címének, de tudjuk nagyon jól, hogy Voja magasan a legjobb magyar játékos még mindig. Olyan motorikus és pszichés mutatói vannak, amit jelenleg senki meg sem közelít. Amit ez a srác megtett a magyar és a szolnoki kosárlabdáért az utóbbi időben “kispapa”-ként, az megsüvegelendő. Nyilván neki egy lett volna a sok cím közül, így Szilinél is jó helyen van a dicsőség. Jó, hogy Voja mentorként húzza a srácot. Az pedig megint egy csoda, amilyen kopásálló a Dávid. Rowsey számomra a másik csoda. Mit tud az a kisember? Hihetetlen! Óriási szerencse, hogy beépült a csapatba.… Olvass tovább »

mte7
Olvasó

Mégegyszer egy nagy gratula Szolnoknak…nagyon jó csapat..
Az én elvem mindig..max.5-7 játékos..azok pedig nyomják végig..
Nem kell a túlzott rotáció..
Vojvoda..Benke..klasszisokkal persze ez megy..

Brutális ez is!!!
59 magyar pont…
17 a könyököstöl.hentestöl.turistától…

Vojvoda..Benke..klasszisok..
Perl megint rosszul választott…
Jó lenne felzárkózni a Szolnokhoz…Hajrá Körmend!!!

Hol vagy nunika?aramis…

moldi56
Olvasó

Anélkül,hogy osztanám az észt,a szombathelyieknek lennék elbeszélgetnék Váradival.Valami nagyon nem stimmel ezzel a gyerekkel.Óriási hiba volt őt csapatkapitánynak választani.Sokszor a tevékenysége kimerül a pofázás szinten,ami nagyon nem áll jó neki.Fiatal ő még ehhez,ami még ellenszenvessé teszi nem sportszerű,ha hibázik,még véletlenül sem ismeri el.Perl más tészta.Neki most viszonylagos nyugalom kellene és akkor a helyére kerül.

atibácsi
Olvasó

Igaz! Ha a folyamatos reklamálás energiáit a játékba fektette volna, lehet, sikeresebben szerepelnek. Valóban fiatal még ehhez, nem áll jól neki. Amikor meg pocsékul megy a játék, inkább szerénynek és alázatosnak kell lenni, mert így inkább unszimpatikussá és nevetségessé válik a sportoló. Neki újra fel kell építenie magát, mert iszonyat lejtmenetben van Zozóval egyetemben. Sok sikert nekik, szükség van rájuk!

olaj75
Olvasó

Mte7 igazad van Zozónak ide kellett volna igazolni,most a Szili szintjén lenne kb.

derryl
Olvasó

És akkor!
T. BB1!
Na ez volt a brutális erődemonstráció!

810509
Olvasó

Először is jár a gratuláció Szolnokra, sokkal jobbak voltak tegnap ! Magunkról annyit hogy Okorn mester NEM azt játszatja az egész szezonban amit ez a keret tud és fekszik neki ! Számtalan példa van a sportban hogy ugyanaz a játékos vagy csapat egyik edző keze alatt csak szenved ,dadog a labda , jön az edzőcsere , aztán meg szárnyal….Az a hír járja hogy a játékosok nem igazán hallgatnak rá , mennek a saját fejük után a pályán … A másik gond Okornnal hogy negatív a motivációja, akkor is lebarmol ha épp a biztatás jönne jól . Bár az újabb ezüst… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szrecsivel meglett volna….
Nincs
De nincs Milo, Peti, Airlington se.
A meccs tegnap volt.
Nincs ha. Győztes van.

810509
Olvasó

Mikor gratulálnak neked , nem illik megköszönni először ?

oilers
Olvasó

Most nézem harmadjára a meccset, nem lehet megunni. Nekem kell ez díszdobozba 🙂

Beniben
Olvasó

A remény hal meg utoljára…
Most ismétli m4! Talán most….
???

zlatan74b
Olvasó

Aramis itt van már? Üdv neki “Szopnok”-ról :))) Emlékeztetném, hogy mintha ő lenne a szerszám cumis végén, nem mi… 🙂 Hajrá Olaj, csodálatosak voltatok fiúk!

nemethimi
Olvasó

Szopnok????? Ezt még nen is hallottam, de nagyon tetszik

Rouge
Vendég
Rouge

Imikém, nektek nem Szopnok, hanem Szoptok…
így, nagybetűvel…

Mert nagy volt a szopás….:)

derryl
Olvasó

Kb mint a Szopnakhely.

derryl
Olvasó

Jön majd, csak még élvezi egy kicsit a szerszámot.

Outlaw
Olvasó

Szegények.. Lassan 300 hsz és szinte mind gyűlölködő. Hát nem kell csodálkozni..
GRAT KÖRMENDRŐL OLAJ!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Sokan támadtak, amikor azt írtam, hogy Perl az Alba menjen. Volt egy sikertelen fél szezonja Madridban, majd beleült a tutiba. Neki egy olyan hely kellett volna, ahol meg kell szakadni. Mást választott. Gondolom sokaknak az volt a véleménye, hogy inkább Falco, mert kell a “család” a lelkének. Ezek helyett új kihívásokra és sok percre lenne szüksége.

Rouge
Vendég
Rouge

Ma reggel kinyitottam a térképet
Szolnok…Körmend….Egerszeg…Fehérvár….

Meglepődve láttam, hogy
NINCS IS SZOMBATHELY!!!!

Csak egy piszkos, ezüstszürke folt van a helyén.

MINDÖRÖKKÉ!!!!!

derryl
Olvasó

Megsemmisítettük.

2lee14
Olvasó

Jaj rúzsocska most sem csalódtam benned. De sebaj egyszer majd talán mi is kárörvendezhetünk rajtatok. Hidd el eljön az az idő.

Rouge
Vendég
Rouge

Akkor is lesz egy nagy különbség köztünk:
mi nem fogunk cigányozni,
ha esetleg a Ligetben lesztek bajnokok.

Mert valóban eljöhet az az idő.

Az más kérdés, hogy megérjük-e..

oilers
Olvasó

Még csak annyi h Dragan meg a stáb is felnőtt a kihíváshoz, mert a döntőig a belső posztokat erőltettük, erre készültek gondolom, a döntőig Andrics extra volt folyamatosan kapta a labdákat, ott meg kívülről vertük meg őket, kellettek a jó dobások is hozzá de bejött, nagyon is!!!!! Rudner Gabiról meg csak annyi, h jól játszott nem lógott ki a csapatból, mert amikor játszott mind védekezésben, mind támadásban együtt élt a csapattal nem lógott ki, nem éreztem azt h mit csinált ott az a fiatal gyerek, mit szaladgál összevissza, ellenkezőleg gyakran azt hittem a döntőn TVn keresztül hogy N.Milosevics van benn.… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Gratulálok, ez melós győzelem volt! A legjobb helyre ment a kupa. Továbbra sem szeretem az Olajt, de tisztelem őket, amit leraknak évről-évre.

WSreborn
Olvasó

Korrekt

Modus operandi
Olvasó

Hatalmas gratuláció az egész csapatnak!!! Szép volt fiúk! Ez igazán férfi munka volt! Rózi megérkezett. Éppen időben! 🙂

A szív diadala!!!! KUPAGYŐZTES!!!! KUPAGYŐZTES!!!! KUPAGYŐZTES!!!!

CSAK AZ OLAJKA!!!!

Jokic
Vendég
Jokic

Hol marad most az edzői nyilatkozat, hogy most már nyerje meg a falco a kupát? 🙁

jaszberenyikse
Olvasó

Ezt Pavlik nyilatkozta csütörtökön. Okorn nem mondott ilyet.

mte7
Olvasó

Gratula a Szolnoknak az újabb kupagyőzelemhez…a falconak az újabb ezüsthöz…

Csapajev
Vendég
Csapajev

Most nézem az ismétlését a döntőnek és azt látom, hogy időkérésnél a Szolnoknál mindenkinek sárga törülközője volt és az izzadtságot abba törölgették.
Véletlen volna??

mte7
Olvasó

Gyuri bácsitól kapták karácsonyra…

Jokic
Vendég
Jokic

Lesz zászló felvonás a bevehetetlen arénában? 🙂

Marillion
Olvasó

Végig olvasgattam a hazai és a rivális szurkolók kommentjeit is…. De 100 szónak is egy a vége,most már sokadjára égeti be pont a legfontosabb mérkőzéseken a szurkolóit a szarra való teljesítményével a Falco… Ennek a csapatnak semmilyen elképzelése,begyakorolt játéka nincs,centert játszatni sem tud senkivel mert Reddic elvileg annak lett igazolva,de a gyűrűre csak Zsákolással veszélyes…nem tényező az ellenfeleknek….lepattanóban is szétzúztak minket…mert kevés az idei igazolásunk is a palánk alá….Kívül meg megy a streetball….meg megy a hajigálás… Nekünk teljesen mindegy hogy Bajnoki vagy kupadöntő…az nem az nem nekünk való… Én nem egyedül Okornra hegyezném ki bulit,de nem jött be mint edző… Olvass tovább »

boston_celtics
Olvasó

Nagyon jók az észrevételeid! A kialakult helyzet tényleg nem csak Okorn sara. Kezdjük ott, hogy még fogalmunk sem volt, hogy ki lesz az edzőnk, mikor hosszabbítottunk Tóth Norbival, Norfleettel, és leigazoltuk Bíró Olivért. Szinte az utolsó pillanatig kivártunk Kellerre, és az utolsó utáni pillanatban akasztottuk le Reddicet. Aki tény, hogy egy Andricshoz képest gyengébb, de szerintem nem ő a leggyengébb láncszem. Az más kérdés, hogy nincs alternatívája. Az elmúlt évekkel ellentétben, Norbi az ég világon semmi pluszt nem tud hozzátenni. Nincs Reddicnek használható cseréje, és ha fault gondokkal küzd, már nem olyan kemény. Szerintem ő az elmúlt évek legjobb centere… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Nagyon jól összefoglaltad te is sőt te vagy a tuti…. Kúrva Blama hogy akárki az edző és akármennyi lét pumpálnak bele a klubba a csapatba az I-re a pontot sorozatban nem tudjuk feltenni…. Okorn játék felfogásához nem ilyen játékoskeret való,és visszafelé ennek a játékos anyagnak sem Okorn való…és ha ez igy marad akkor úgy járunk a bajnokikra nézve is mint a kupában….néha nyerünk néha nem..néha elkapunk nagy győzelmeket is az úgymond gyengébbnek aposztrofált csapatok meg saját pályájukon legyőznek úgy mint eddig is… Szerintem ezek után ezt a szezont is lejátsszuk majd valamilyen eredményességgel aztán a langyos víz ezek után sem… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Nem akarok beleszólni, de nem lehet az, hogy a vezetőség Okorn-t kész tények elé állította a Govens-Perl párossal kapcsolatban? Govens játékstílusa nem igazán illik bele Okorn védekezés alapú rendszerébe, míg Perl Zoliban egyszerűen nem bízik vagy nem akar bízni. Láttunk már olyat, hogy egy játékost leépített az edző, mert a megkérdezése nélkül lett leigazolva. Mégegyszer mondom nem belepofázni akarok, csak kérdezem.
Ettől függetlenül csodálkoznék ha nem döntőznétek. Ehhez a kerethez nektek egy Dzunics kellene a padra.

boston_celtics
Olvasó

Az ember hall ezt-azt. Ami Zozót illeti, nem hiszem, hogy Zozó érkezésének ne örült volna. Ő nem valaki helyett, hanem pluszban érkezett. Okorn filozófiájához, a kemény védekezéshez, kell a 8-9 fős rotáció. Az más kérdés, hogy mennyire tudja Okorn az elképzeléseihez használni. Govens esete más. Akkoriban azt lehetett hallani, hogy Okorn nem akart légióst cserélni, ennek ellenére Gyuri bá megegyezett Govensszel. Ekkor Okorn mondta a Gyuri bának, hogy akkor döntse el, hogy Norfleet, vagy Curry megy, Gyuri bá Norfleet mellett döntött. Aztán hogy ennek mennyi a valóságalapja, mennyire városi legenda, és milyen feszültségeket szül játékos, edző, vezetőség között, azt nem… Olvass tovább »

boston_celtics
Olvasó

A legnagyobb gondot én ott látom, hogy nagyon sok jó játékosunk van, de olyan, aki igazán extra, olyan nincs. Az extrát arra értem, hogy az ilyen szitukban nem remeg meg a kezünk. Tavaly azzal magyaráztuk, hogy Szrecskó nem használja jól a csapatot, fáradtak a játékosaink, és nincs centerünk. Már tavaly is látszódott, hogy Zozó mentálisan csak a playoffban volt rendben. A tudása megvan, hogy egy nagyon jó játékos legyen, de túl a lelkére veszi, és ha az elején nem tudja a fonalat elkapni, akkor az egész meccsre kihat. Beni esetében először azt hittem a tavalyi sérülése hátráltatja, de itt sokkal… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Csatlakozom EricCartmanZTE-hez, nagyon korrekt hozzászólás, nem először. Addig jó amíg csak az oszt meg bennünket hogy melyik csapatnak szurkolunk, és nem nemzetiségi és politikai ellentétek!

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Nagyon korrekt! Többedszerre olvasok Tőled ilyen írást, le a kalappal!
A zrika megy, de biztosan nem a magadfajta Falco-szurkoló miatt van ekkora kárörvendés!

boston_celtics
Olvasó

Kicsit lenyugodva. Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez! Ettől függetlenül a sajátjaimra nagyon mérges vagyok, mert hőst csináltak az Olajból. Azt nem mondanám, hogy lelketlenül játszottunk, mert küzdöttünk becsülettel, de ez az egész görcsbe csapott át. Egy pillanatig nem volt esélyünk. Azt gondolom, hogy ez a Falco csak ránézésre bivaly erős. Amikor igazán kéne a jó teljesítmény, akkor mondanak csődöt. Govens, Perl, Balmazovics, egytől egyik. Lehet itt Okornban keresni a hibákat, de ez a mag tavaly sem tudott elérni semmit sem. Nincs meg bennük az a profizmus, hogy egy ilyen meccsen is jó teljesítményt tudjanak nyújtani. Nem lebecsülve a Szolnokot, de… Olvass tovább »

hp12
Olvasó

Rendkívül reális értékelés. én is azt láttam, hogy a Szolnok fontos, kiélezett – meccsrutinja sokkal nagyobb. A Falco ezzel az “elindulok a nemzetközi kupában meg nem is” játéka veszélyes: ezzel ide tud csábítani légiósokat, de 6 meccs – első körös kiesésekkel ne szerez a csapat olyan rutint, amit a későbbiekben kamatoztathat.

boston_celtics
Olvasó

Szerintem talán a legkevésbé a meccsrutin hiányzik. Istenként tekintünk Govensre. Valóban az? A védekezése felejtős, támadásban oké, hogy kiélezett helyzetekben is képes betalálni – nem ma -, de a védekezése sokat lehúz az értékéből. Vagy Perl, akinek szintén vaj keze van, de mentálisan nem túl erős. Ma gyakorlatilag a büntiken kívül nem volt jó megmozdulása. Vagy Váradi, aki az egész szezonban terített betli. Arról nem is beszélve, hogy Tóth is inkább a faultjaival veteti észre magát. Az egyik legjobbnak hitt magyar magunk, talán jelenleg a leggyengébb. Ezeken a meccsrutin már sajnos nem segít.

Jokic
Vendég
Jokic

Legyen gyurka bá az edző!

Józsipapa
Olvasó

Óriásit mentek a fiúk III. negyeden keresztül !!!!!
Hajrá OLAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJ !!!!!!
AZ OKTATÓFILM BEFŰZVE !!!!!

patyomkin
Olvasó

es Voja ujra szopatja a Falkot… 🙂 ismetlesben is gyonyoru :))

Józsipapa
Olvasó

az m4 – n most kezdődik az ismétlés……..

Olajheart
Olvasó

Nézem)))) ezt vártam. Olajka

patyomkin
Olvasó

Tradicio-hit-onbizalom-sziv-alazat

Ezeket ismerik Szolnokon, Zalaegerszegen,Kormenden.Silverhelyen sosem fogjak…

Rouge
Vendég
Rouge

?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Amúgy Kálmán ismét eltalálta a győztest

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

LOL 😀

Jokic
Vendég
Jokic

csulaci egy címeres bohóc.

derryl
Olvasó

Pedig az Olajban nem is játszott!

leyke
Olvasó

Először is gratulálok a Szolnoknak,megérdemelten nyertek. Ők vért ittak,a Falco pedig bevette a lesz@rom tablettát. Reddik azt sem tudta milyen rendezvényen van,csak lesett ki a fejéből, Váradi-ahogy szinte az egész bajnokságban-egy nagy nulla,Perl kezében is csak dadog a labda. Ez még egy edzőmeccshez is szégyenletes teljesítmény, nem egy kupa döntőhöz. Ki lehet kapni, de nem ilyen lelketlen, minden mindegy játékkal. Semmi koncepció, csak pumpáljuk meg passzoljuk a labdát-néha pontosan- …..védekezés kuka,és a sima támadásokat is alig tudjuk kosárral befejezni. Szurkolói szemmel nagyon elkeserítő a helyzet,azonnal tenni kell vmit!! Váradi nyilatkozata egy vicc volt,én a helyében egy bocsánat kéréssel kezdtem volna.… Olvass tovább »

olajoshal
Olvasó

A minden mindegy játék című sztorit abszolút osztom. Én is így láttam.

ztefan
Olvasó

A csapat nyert a magyarok nyertek a zsoldosok ellen mondjuk ha csak 3 légiós játszhatna mi lenne a bajnokságban jó kérdés,mert fejlödni a Magyar kosárlabdázok csak akkor fognak ha játszanak!!!!!!!

donnarumma
Olvasó

Jossz szurkolni valogatott meccsre?

nazol
Olvasó

Mindent elmondtak már előttem a kollégák, nem tudok sok újat mondani már.
Ez az akarat és küzdeni tudás diadala volt ma. Érdekes pszichológia ez… Nem tudni, hogy Miloval és Petivel is ilyen lett volna ez a döntő. De hogy nélkülük és értük brutálisan felszívta magát mindenki az Olajnál, azt láthattuk. Köszönöm a srácoknak a megalkuvást nem tűrő hozzáállást! Hangom elment.
Hajrá Olaj!

Dudi
Olvasó

Grat a Szolnoknak!
Sajnos ez kevés!!!! Falco

Jokic
Vendég
Jokic

Nezopont kerdese. Szilverhez eleg. 🙂

Olajheart
Olvasó

A hozzászólásokat még nem olvastam… Majd ezután.. Na akkor 1. Soha ne becsüld le a bajnokot!!! 2. VOJA HŐSKÉNT VEZETETT GYŐZELEMRE A CSAPATOT. 3. HŐS VOLT MA EGYTŐL EGYIG MINDENKI IGAZI CSAPAT VOLTATOK. 4. Köszönöm hogy Olaj szurkolónsk születtem. 5. Milo és Peti értetek játszott a csapat ma. 6. Köszönöm a szurkoló társaknak hogy együtt szurkolunk. 7. Több nem jut eszembe)) OLAJKA OLAJKA OLAJKA

Olajheart
Olvasó

Vezetted sorry..

donnarumma
Olvasó

Ilyen egy igazi szurkoló! És most tényleg irigy vagyok

Jokic
Vendég
Jokic

Szerintem ma Benke volt az ász. Nagyon sajnálom, hogy anno nem minket választott, hanem titeket… :/

egismte1
Olvasó

Gratula az Olajnak, 35 percig parádés meccset nyomtak! Ilyen, amikor nem csak a nevek mennek ki a pályára! Ilyen esélye nem lesz többet a Falconak. A ciprusit idegbetegeztétek (jogosan), de közelében nincs Okornnak, és ez átragad a játékosokra ( Váradi, Govens, Balma )is. A békát meg le kell nyelnetek, főleg a nagy arcú ( Aramis hol vagy? )szurkerek miatt!

Csapajev
Vendég
Csapajev

A békát nem akarják lenyelni… Ezt találtam a Falco KC Instagram oldalán.
Ez nem vall komoly stílusérzékre egy megalázó kupadöntő után:
A legfelső képet kell nézni.
https://insta-stalker.com/profile/falcokc/#instagram-story

donnarumma
Olvasó

Megalázó?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Nem úgy érzed?? Egy pillanatra sem tűnt úgy, hogy a Falcó képes megnyerni ezt a meccset. Remegő kezek, rossz megoldások, hiányos védekezés. Volt kb öt perc momentuma a Falcónak akkor, amikor a Szolnok már a pezsgőt itta gondolatban. Én így láttam…. Te hogyan értékelnéd a döntőt?? Siker? Vagy szoros meccs után tisztes vereség??

Kendeffy Botond
Olvasó

Na pont ilyenekért nem szereti senki a Filkót, és mindenki ellenünk szurkolt a döntőben.

oilers
Olvasó

Egyébként nagyon kettős érzés, mert a legnagyobb kupagyőzelem és a legfájdalmasabb is….

Csapajev
Vendég
Csapajev

Benke, Vojvoda játéka a válogatott meccsek előtt biztató.
De amit ma Tóth Norbi, Váradi, Perl játszott, az bizony nagyon gyenge volt. Govens is csak a végén a “trash time”-ban dobálta a pontjait, akkor, amikor az Olaj játékosok gondolatban már a pezsgőt bontották.

szolnokbasket
Olvasó

Akkor most egy üveg bor után gyonnék.
Rowsey-t többek között én is sokaig fikáztam és elküldtem volna.
Tévedtem!A magasságát figyelembe véve egy tök jó légiós és nem csak kintről tud dobálni de az elmúlt pár meccsen megmutatta, hogy betörni is tud, kurva jó a bal keze és marha jó tempózik!
Rowsey!
Elnézést, hogy sokan türelmetlenek voltunk!
Vendégem vagy Bud Light-ra vagy egy akármire!???

derryl
Olvasó

Tényleg kurva jó, csak a labda zavarja a felhozatalnál, ipari mennyiségű kisérlet…. Hagyjuk inkább

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Na de hol van nuni(alias aramis)?! 😀

mte01
Olvasó

Ilyenkor ő nem jön elő 😀

donnarumma
Olvasó

Egerszegen pisilunk a kútba?

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Félelmetekben futóbajnokok?! 😀

donnarumma
Olvasó

Es aqzte ma mit jatszott?

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Páholyból néztük, h ennyi pénzből sem tudtok közelebb kerülni hozzánk cinege! 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés