Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Veretlenül lett országos bajnok a Vasas Akadémia U14-es fiú csapata

Harmincegy magyar bajnokin és tizenhárom nemzetközi mérkőzésen maradtak hibátlanok.:

:

Nem akármilyen sikert ért el a Vasas fiú serdülő csapata a 2018-2019 szezonban, hiszen a saját korosztályukban mind a magyar bajnokság során, mind pedig nemzetközi porondon veretlenek maradtak, így itthon 31, Szlovákiában, Németországban, Szlovéniában és Horvátországban további 13 mérkőzésen győztek anélkül, hogy bárki ellen fejet kellett volna hajtaniuk.

A május 23-26. között Debrecenben megrendezett U14-es Országos Döntőn átlagosan 27 ponttal bizonyultak jobbnak a legjobb nyolc csapatot felvonultató mezőnynél, a döntőben a házigazdák ellen szerzett 40 pontos győzelemmel megkoronázva addigi, egész éves teljesítményüket.

A vasárnapi eredmények:

PVSK Nemzeti Akadémia/A – Dombóvári Kosársuli KE 55 – 49
OSE Lions/A – Zalakerámia ZTE KK/A 52 – 94
Kecskeméti KA/A – Zsíros Akadémia Kőbánya/A 67 – 34
Debreceni KA/A – Vasas Akadémia/A 49 – 89

fotó: Vasas Akadémia Facebook oldala

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kosarszakmaOroszlanyi Banyaszbakiba Recent comment authors
bakiba
Vendég
bakiba

Tudják ezek a srácok, hogy a fél csapatot elzavarják év végén? Mert nincs szükség mindenkire a kadett csapatban. Nem ez lesz az első ilyen ennél az egyesületnél. Nagyon szomorú ez. Mindent az eredményesség oltárán. Még az is belefér, hogy a többi csapattól szedegetik össze a játékosokat: Maly, Laczházi, stb. Hát bravó!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Te jobban rálátsz Budapestre, de azt gondolom, hogy az általad megpendített téma az egyik, ami miatt a fővárosi kosárlabda megrekedt azon a szinten, ahol most van.

bakiba
Vendég
bakiba

Nem gondolom, hogy a kettő összefügg. Ez inkább egy vasasra jellemző viselkedés, filozófia, morális hozzáállás. Mindig ilyen volt, csak mióta Mészáros Zalán van, és főleg mióta Nagy Zoli van, azóta még erősebb. Tudok olyan játékosokról más csapatokban, akiknek a szüleit és magát a játékosokat is (kiskorúak) szinte naponta hívogatják. Pl a Zsírosból, MAFC-ból, és vidéken is vannak. Amíg ez nincs szabályozva és amíg a szülők azt hiszik, hogy ez ok és a jó képzést ott kapják, addig nincs mit csinálni. És amíg nem találkoznak azokkal a gyerekkel, akiket odavittek és félév, egy év után kiraktak, hogy mégsem. Ez van. Én… Olvass tovább »

kosarszakma
Olvasó

Már hiányoztál. Persze, hogy tudják, gyerekek és szülők, és te is tudod. Sőt bárki tudhatja, mert a Vasas honlapján elérhető: http://vasasbasketball.hu/wp-content/uploads/2017/05/A-Kivalasztas-Lepcsoi-VKA-Ferfi-Szakosztaly.pdf
Az a szerencse, hogy kedvenc bronzérmes csapatod ellenben egyáltalán nem szedi össze mindenhonnan az U19-U20 korosztályos srácokat,….Sőt, se tavaly, se idén nem a Vasas, Körmend, Sopron és egyéb klubok által nevelt játékosokkal tudta megoldani az NB1/B-ben kötelező fiatal szabályt…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés