Connect with us

B-csoport

Még mindig veretlen a Nyíregyháza

Döntő volt az első negyed.


HÜBNER-Nyíregyháza BS - BKG Príma Akadémia 77-58 (22-10, 13-9, 23-17, 19-12)

Piros-csoport, 9. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna,
V.: Pozsonyi L., Sörlei A., Domán I.

Nyíregyháza: Vaskó 3/3, Mokánszki 12, Szobi 6, Bazsó 6, Tóth 28/12, Csere: Bus 6, Mohácsi 10/3, Ubilla 6,

BKG: Nagy B. Á. 15/12 , Nagy B. Á. 7/3, Buzás 6, Armaghani 7/3, Radoncsics 14, Csere: Nagy S. 7/3, Szeleczki -, Reizer 2,

Rangadót rendeztek a Piros-csoportban. A listavezető és feljutásra esélyes Nyíregyháza fogadta a BKG Príma Akadémia együttesét.

A hazaiak már az első negyedben “robbantottak”, több jó teljesítmény is akadta Siska János együttesében és a rutin is Mohácsiék oldalán állt, a vendégek szemmel láthatóan megilletődötten próbáltak meccsben maradni, de az olló gyorsan tíz pont fölé nőtt. 22-10. Az eredmény túlságosan megnyugtatta a nyírségieket, feljavult a vendégek játéka, akik szigorítottak védekezésükön és támadásban is pontosabbak voltak. Dr. Nagy Ágoston csapata hat pontot faragott le a hátrányából.

A szünetben rendezte sorait a Nyíregyháza, Tóth Gergely remekül kosarazott, nem volt ellenfele a palánk alatt. A hazaiak védekezése feljavult, kihúzták a BKG játékának méregfogát, elmaradtak a vendégtriplák. Az utolsó negyedben sem változott a játék képe, a Nyíregyháza jól kosarazott, kézben tartotta a találkozót. 77-58.

A mérkőzés embere Tóth Gergely volt, aki 26 perc alatt, 28 pontot dobott. A másik oldalon Nagy Benedek Ágost dobta a legtöbb pontot, 15-ig jutott.

Fotó: bluesharksbasket.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MAFCdrukkerZsarkov Recent comment authors
Zsarkov
Olvasó

A családi hitbizomány csapatában a két ólábú törpetacskó, 40-40 perc alatt, 28 triplát emelt rá…, talán ha többet próbálkoznak, nyerhettek volna 😀

MAFCdrukker
Olvasó

28/5, az igen!

MAFCdrukker
Olvasó

Még röpke 45 Nagy-triplakísérlet ezzel a hatékonysággal, és már ott is van a fordítás😂

Legfrissebb

Hírek

Facebook