Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Vereség után: önkritikus szolnoki játékosok

Wright nagyon magabiztos volt, a sajtótájékoztatón is.:

:

A 22. forduló meglepetését okozta a PVSK. Csirke Ferenc csapata a listavezető Szolnokot győzte le, és tartotta életben felsőházi reményeit.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón érthetően Ryan Wright volt a vidámabb.

– Elsősorban az volt a feladatom, hogy a védekezésünkbe vigyek minél több energiát, ez ma sikerült. Úgy érzem, én is hozzá tudtam tenni a mai győzelmünkhöz a játékommal

– nyilatkozta a center.

Nem volt bőbeszédűbb Benke Szilárd sem, aki önkritikusan nyilatkozott.

– Egy kemény mérkőzésre készültünk a héten és ez be is jött. Sajnos hagytuk azt játszani a pécsieknek amiben jók, könnyű kosarakat kaptunk és sok hibával játszottunk. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk győzni. Gratulálok a PVSK-nak – nyilatkozta.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
moldi56nazolpurpleKKK72Csapajev Recent comment authors
KKK72
Olvasó

Szili a helyedben meg sem szólaltam volna hiszen Te voltál a Pécs hatodik játékosa és még kimered ejteni a szádon,hogy sajnálod,hogy nem tudtatok győzni! Szégyeld magad !

purple
Vendég
purple

Kupához gratuláltál már neki?

Szotyola
Olvasó

A Báder-Alekszics párosnak Nyerges nélkül nincs ereje,jövője Szolnokon… Új stáb kell!

Modus operandi
Olvasó

Nem értek veled egyet. CSAK AZ OLAJKA!!!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Friss pénzforrás, szponzor kéne szerintem….

nazol
Olvasó

Más véleményen vagyunk. Alekszics, hogy milyen edző, azt itt nem taglalnám (nekem nem kedvencem annyira, de a győzelmeket nem kell megmagyarázni), és egy edzőnek nem is kellene a tulajdonosi kör felé nézelődnie, dolgozzon és kész. Az már más kérdés, hogy jövőre, vagy azután, esetlegesen kevesebb pénzből, tudja-e hozni a várt eredményeket. De valljuk be, sokminden múlik a légiós választáson. Vojvoda maradása “inog” (de ha megy, akkor csak külföld), de Benke szerintem tuti marad pár évig. Ahogy Tóth Ádám és valószínűleg Kovács Peti is. Báder. Na ő már más tészta. Én nagyon szeretem a személyét és a hozzáállását is. Van mögötte… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Volt idő,amikor Vojvoda még Pakson játszott és akkor is mi lettünk a bajnokok.2011 és 2012-ben volt ez.Akkor is bombaerős csapatunk volt.Nagyon szeretném én is,hogy Voja maradjon,dehát ha menni akkor megy is.Új helyzet állna elő,egy másik bajnokesélyes csapatot kell majd építeni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés