Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Verasztó Péter újra sárga-feketében folytatja

Az elmúlt idényt Pakson töltötte.:

:

A Falco KC Szombathely Facebook oldala tette közzé, hogy az elmúlt szezont Pakson töltő, de az utánpótlásban sárga-fekete színekben kosárlabdázó Verasztó Péter a szombathelyieknél folytatja.

A 2001-es születésű fiatal a 2020/2021-es idényben 7 találkozón lépett pályára, 1.3 pontot és 1.3 lepattanót átlagolt.

Fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nezo828MarillionPL Recent comment authors
nezo828
Olvasó

Örőmtelinek tartom! A 2019-es bajnokcsapat tagja volt, de ahhoz nem sokat tehetett hozzá. Viszont mellette az U20-ban TOP 3-ban volt a ponterősségi listán, korábban meg korosztályos válogatott is volt. Aztán a 2020. év elején kölcsönben a Veszprémben játszott és bíztató volt a játéka a B csoportban, de jött az átkozott covid… A paksi szezonjába több is lehetett volna, ám az ottani dolgokra nincsen rálátásom. Talán Doktor Peti távozása is közrejátszhatott a visszatérésében, de ez irreleváns, ha megkapja a lehetőséget és bizonyíthatja érdemességét. Kívánom, hogy így legyen!

PL
Olvasó

nahát, egy Falcos cikk, és sehol nincs a legeslegnagyobb, törzs és örökös Falco szurkolo, sárgapirosfeketepárna veretes értékelése?

minimum annyi, hogy üdv a Falcoban újra?
Hol vagy pirosfeketepárnika?

elvesztél? vagy nem megy a betárcsázós net otthon? szólj a Pistának, kinyitja neked a Polgármesteri Hivatalt, hogy üsd a billentyűket picit ???

hoool vagy párnika? Falcos cikk van! ???

Marillion
Olvasó

Egy gyáva senkiházi valaki…szemtől szembe senkivel,de itt akárkivel…!Helyette itt vagyok én….de a sárga mit tudom én kicsodának én sosem voltam Falco szurkoló! Nem gáz a fontos hogy én tudom magamról az igazat! Űdv. Peti újra itthon….

PL
Olvasó

ne foglalkozz egy senki véleményével! Tőled, meg sok Falcostól is olvastam már itt értékes, jó, szakmai véleményeket. Folytassátok is..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés