Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Velkey: Bízom benne, hogy nem kell zártkapus találkozókat játszanunk

A bedobó elmondta, hogy Lóránt Péter saját elhatározásából kiegészítette a magyar fiatal játékosok fizetését a járvány alatt.

  •   :

:

Mint már beszámoltunk róla, az Atomerőmű SE is megkezdte a felkészülést a következő szezonra. Ennek apropóján a klub honlapja a csapat játékosával, Velkey Jánossal készített interjút, aki a következő évet is Pakson tölti.

– A legjobb tudásom szerint igyekeztem magamat formában tartani, kondiztam, futottam, labdás edzéseket csináltam, édesapám testnevelést tanít, így volt lehetőségem a helyi tornaterembe is bemenni. A sport mellett sok időt tudtam a családdal is tölteni, ami nagyon hiányzott már, hiszen az utóbbi években kevés lehetőségem volt erre. A kapcsolatot folyamatosan tartottuk a fiatalokkal, ők itt Pakson készültek én pedig otthon. Napról-napra láttam, hogy milyen keményen edzenek a srácok és ez egy plusz motiváció volt nekem is. Ez a váratlan helyzet mindenkinek nehéz volt, én úgy váltam el a klubtól, hogy nem volt szerződésem a következő évre, de később az ASE jelezte, hogy igényt tart rám a következő szezonban is, ami szintén egy plusz motiváció volt a felkészülésemet tekintve. Visszakanyarodva márciusra, mi játékosok úgy állapodtunk meg a klubbal, hogy a fizetésünk bizonyos százalékát kapjuk meg, Lóránt Peti viszont saját elhatározásából a magyar fiatal játékosok fizetését kiegészítette. Ez egy nagyon szép és nemes cselekedet volt tőle, amit innen is szeretnék, szeretnénk megköszönni.

A bedobónak hiányzott már a közeg és reméli, hogy már nézőkkel a lelátón léphetnek pályára a következő szezonban.

– Hiányzott már ez a közösség és az edzések is, úgyhogy nagyon jó újra visszatérni és dolgozni. Mi kezdtük a legkorábban a felkészülést, bízom benne, hogy ez az előnyünkre is fog válni, az összeszokottság és a kémia pedig eddig is rendben volt, a magyar mag együtt maradt, nagyon remélem, hogy jó eredményeket tudunk majd a 2020/21-es szezonban elérni. Bízom benne, hogy nem kell zártkapus találkozókat játszanunk, de sajnos a mostani korlátozások mellett benne van az, hogy csak limitált nézőszám előtt játszhatunk, ami persze még mindig jobb lenne, mint nézők nélküli „edzőmeccs” feelinggel kosárlabdázni.

Fotó: hunbasket.hu

  •   
14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszSeatGeekGodemperorMAFCdrukkerhp12 Recent comment authors
SeatGeek
Olvasó

Szép cselekedet (ha igaz).
De a vicc senkinek se esik le:
A 25 éves Velkey FIATAL JÁTÉKOSAK tartja magát. 😀

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Amúgy igen. Nem tudom, hogy ő is érintett volt-e, de ha igen, az gáz.
Lórinak pedig respect!

MAFCdrukker
Olvasó

Én szintén remélem, hogy bemehetnek nézők a meccsekre, tudom, hogy veszélyes lehet a vírus, de szerintem nem ezen múlik, ha a közlekedési eszközökön nem fertőződünk meg, miért ne lehetne legalább limitált számban nézőket beengedni a teremben űzött látványcsapatsportágak meccseire?
Lóránt Péternek respekt!

Godemperor
Olvasó

Persze, ki ne szeretne már végre meccsre menni, de sajna ez nem rajtunk múlik. Limitált számot hogyan oldanád meg? Nálunk pl. nagyjából a fele néző bérletes. Nehéz ügy lenne.
Lóri előtt meg le a kalappal. Talán mégsem olyan, mint akinek beállítják. Ha jól emlékszem a járvány kezdetén is ő volt aki kiállt a játékosokért.

MAFCdrukker
Olvasó

Én abból indultam ki, hogy nálunk könnyen megoldható lenne. A nézőszám a kiesés óta 150-200 körül van, ha minden mobillelátót kinyitnak, normál esetben elférnek ezren, biztonságosan el lehet helyezni 3-400 embert. A bérletesek száma pedig 20-30 körül van. (Nekünk a zártkapu sem lenne mondjuk akadály, jól belátni az utcáról a csarnokba, amíg szép idő van, simán végigáll az ember egy meccset.) De az tényleg rossz (mármint ebben az esetben, amúgy nyilván jó), hogy több a bérletes, mint ahány ember befér a pandémiás rend szerint. Ugyanakkor úgy képzelem, hogy minden csapatnál kevésbé fognak fogyni a bérletek, éppen emiatt a bizonytalanság miatt.… Olvass tovább »

hp12
Olvasó

Valóban nemes cselekedet, respect ! Főleg, hogy hónapokkal később mástól kerül nyilvánosságra ! Én eddig is tudtam, hogy nagyon normális, szinte minden vendég meccsük után tudtunk barátilag szót váltani, pedig csak évente egyszer találkoztunk.

Vaszilij Grigorjevics Zajcev
Olvasó

Hatalmas taps Lóri!👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Igazán JÓEMBER vagy, bárcsak nálunk játszanál… 😥
RESPECT!!!!

krsz
Olvasó

Inkább zártkapus mérkőzések legyenek, minthogy akárcsak egy játékos, stábtag vagy szurkoló megfertőződjön! Nálunk még nem tombolt a vírus, ne is akarjuk megtudni, mennyi embert képes elvinni!
Jó lenne, ha normális online közvetítő rendszert építenének a szezon kezdetére, még jobb lenne, ha tévés közvetítés is lenne.
U.i. respect, Lóri!

SeatGeek
Olvasó

Ez a vírus mennyi embert képes elvinni:
-kevesebbet, mint az influenza,
-kevesebbet, mint az itthon népbetegségnek számító alkoholizmus..
És még sorolhatnám.

Pbask
Olvasó

Le a kalappal előtte,nem sok játékost ismerek aki ezt megteszi/megtette volna.
Bár a májsztro szerint nem jó ember.Szívesen megkérdezném tőle mire alapozza.
Szerintem meg de. Ki se derült volna,ha Velkey nem nyilatkozza le,csendben tette a dolgát,nem a dicsfényért. Albában is voltak ilyen nemes cselekedetei,pl kosárcipők a szegényebb gyerekeknek,(amit mondjuk a szép hajúék utána nem engedtek hordják,innen is gratulálnék ezeknek nárcisztikus népségnek)

Üvegtigris
Olvasó

Soha többé nem szidom hatalmas gesztus.Csak nagy betűvel LÓRÁNT PÉTER.

ldd
Olvasó

Ha ez igaz…
Ritka nemes cselekedet.
A másét mindenki könnyebben osztja mint a sajátját…

Redbid
Olvasó

Le a kalappal Lóri, ilyen szempontból is példa lehetsz, mert nem dumálsz, fényezed magad, hanem cselekszel!

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Le a kalappal Lóránt előtt, így viselkedik egy “mentor”.
A sok agymosott meg jöhet a “száundozással” nyugodtan, ezek a dolgok nálam százszor beszédesebbek, mint a mágus jóember/rosszember alapú világnézete alapján történő kategorizálás.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés