Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Véletlenül saját társát dobta fejbe egy körmendi szurkoló – VIDEÓ

Feszült volt a hangulat.:

:

Mint ismert, a Falco idegenben 86-78-ra legyőzte a Körmend együttesét a “vasi el Clásicó” idei első felvonásán. A találkozó azonban nemcsak a remek hangulatú mérkőzésről marad emlékezetes, hanem a két szurkolói csoport összecsapásáról is. Vágvölgyi Bálint/zgytudjuk.hu fotóit itt mutattuk meg, klikk.

Az M4 Sport azonban egy érdekes jelentet is rögzített, amin az látszik, az egyik körmendi szurkoló, saját társát dobja fejbe véletlenül.

A két csapat szenzációs meccset játszott. Az Egis Körmend nagyot küzdött, de nem tudta legyőzni a szombathelyieket.

76 hozzászólás

76
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
59 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
HusqvarnaJonKRMNDMotorosSoós Sándor Recent comment authors
Jon
Olvasó

Szerintem meg teljesen jó, hogy lehozta ezt a BB1, ha már a meccs utáni kommentszekció a Szombathelyiek pocskondiázásával volt tele, ahelyett, hogy “gratulálunk a győztesnek 2 jó csapat szoros meccsén, a balhéval meg majd foglalkoznak az illetékesek”

nyolcmegnyolc
Olvasó

A Falco szurkoló rúgdosódásáról, Beni vállasáról vagy Benke dumálásáról nincs video

Marillion
Olvasó

Nézd meg a meccset újra! Miért itt keresed?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Amikor egy szakportál nem akar korrekt lenni, ne bennem keresd a hibát.
Lehet így is, lehet úgy is. Van ez az oldal, van egy Szolnokhoz tartozó podcast a tripladupla. Itt nem próbálnak tárgyilagosnak lenni, ott mindig az a készítő. Te meg bennem keresed a hibát

KRMND
Olvasó

Meg tolókocsis srác leköpése,a korsó hozzábaszása,ez egy igazi csürhe köpetre valóak mint a csapatuk.Ezeket ugy védik hogy már vicc.Be kellett csukni az ablakot volt egy kis huzat azt ha perlnek megfújta a szellő a haját már védték,de ugyan úgy a többit?‍♂️Ez a benke is átvette ezt a buzi stílust,váradival a legalattomosabbak.De majd lesz ám lejjebb is..egyszer fennt,többször lennt

Mendez
Olvasó

Szerencsétlen paraszt.
Azok a köpetre valóak évek óta bohócot csinálnak belőletek, de nem is kellene mert saját magatoknak is megy ez.
Parketta felavatva, tavasszal visszük a szokásos söprűt! 🙂

PL
Olvasó

pont te parasztozol Attika?

kinek és mit teszel hogy nem moderálnak innen ki a mocskos szád miatt?

itt senki se cigányozik, parasztozik… stb le senkit, te tahó. Akkora bunkó vagy, hogy vitrinbe kéne zárni.

Mendez
Olvasó

1. nem vagyok Attika, a keresztnevem B-vel kezdődik.
2. a mocskos szám pontosan annyira mocskos amennyire a Falco-gyűlölő kollégáidnak szokott lenni.

Mendez
Olvasó

Nem ,de minden másnak elmond engem is meg a Falcot és szurkolóit…hadd ne idézzek már századszorra is!

egismte1
Olvasó

Ratyi nyikhaj

Mendez
Olvasó

Köszi a megerősítést huggyos.

Redbid
Olvasó

Szerintem tegyétek fel Somogyi meg Jászai benedek alakításait is, ott is kommentrekod lenne tuti! 🙂 Somogyi ha Jászaitól tanul, hááát ….. A kosárlabdában sunyibb aljasabb megoldás nincs, mint a zsákoló játékos alá állni és “kivinni” a lábait!! Egy rohadék akárki is csinálja! 2-3éve asszem az egyik soproni légiósnak így tört el mindkét csuklója!! Bíró sporik nem kosaraztak soha, hogy tudják mi ez?? Gondolom, mert itt is elmaradt akár egy kis ejnye bejnye is! De aztán vehetnénk Jászai alakításait is, amikor ugye Ő is éppen Garettet vállazta le, még jó, hogy ő nem kapott technikait mint szerencsétlen Durázi, az őt eltakarító… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Jordannak nem okozott volna gondot a Somogyi jelenléte,ezt a szituációt balhé nélkül bezúzta volna…és csak taps,katarzis, semmi arrogancia! Csak hát a Körmend szinesbőrű légiósának képességei nem a Jordané voltak!

Motoros
Olvasó

A tiéd sem az Marcsika, szemüveget fel??

Husqvarna
Olvasó

J.C.Fuller

Yellowblack
Olvasó

Úgy céloztok mint a játékosaitok.

KRMND
Olvasó

Ti tudtok,meg is érezte a tolókocsis srác,gratula szép cselekedet…büszke lehetsz…szép

Mendez
Olvasó

Hazudsz, senki nem célzott a tolókocsis srácra, ennyire azért nem suttyó senki, csak próbálod most eladni ezt mindenkinek.
A ti kezeitekből indított sörökből ugyanúgy kapott ahogy a Falcosokéból, de pont rossz helyen volt, a két tábor között.

PL
Olvasó

vergődj te zsebrambó?

Mendez
Olvasó

Ennyit tudsz válaszolni trágyatipró?
Elfogyott az érv?
Ennyi.
Amúgy meg, nézzetek a táblára, menjetek a pi…

egismte1
Olvasó

Ratyi nyikhaj

Kendeffy Botond
Olvasó

Srácok!

Folyamatosan csökken Nálatok a színvonal, de ez átlagnál is szemetebbre sikerült. Van utálat a két tábor között, Ti meg olajat öntötök a tűzre. Ja és vissza éltek azzal, hogy sok kosárlabda-szerető ember olvas Titeket.

Előre a “Szabad Nép” sajtó-díjért!

Ui:Szóljatok Párnának, hogy cselekedjen azonnal, mert kevés a “like”.

pirosf
Olvasó

Javaslom még “Legendák a frontvonalban” cimmel,Trummer Rudi és Mujanovic Samir kinagyitott képével illusztrált cikket lehozni,hátha átveszi a The New York Time is.

Marillion
Olvasó

Mujke ott látható a képen a legfelső sorban amint vigyorogva fényképezi mobiltelefonjával a történteket! Ez is sokat mondó megnyilvánulás!

PL
Olvasó

igen, titeket videózott. Volt mit.

Mendez
Olvasó

Gondolom a pofozkodó parasztot is felvette….

hullahopp
Olvasó

Miért kell már megint úgy viselkednie az össze körmendinek, mintha az egész világ ellenük esküdött volna össze? Amikor a Falco-szurkoló huhogott és a klub kitiltotta, arról is került fel videó és cikk. Nem a bb1 “szakportál” (ezt sem értem miért használják egyesek, nyilvánvalóan nem az) hibája, hogy az edzőtök élő adásban puncizza le a játékosait és az sem, hogy a helyi baszdszájbagyerek tarkón dobja a társát. Persze könnyebb a világot okolni, de ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye, ugyebár… Fejezzétek már be ezt az áldozatszerepet, 1., nem áll jól, 2., tegnap úgy tűnt, hogy keményebbek… Olvass tovább »

PL
Olvasó

te úgy vagy független, ahogy én: sehogy ?

Ha független lennél, akkor a hozzaszolasod is független lenne. De nem az, hiába is erőlteted.

A cél itt egyértelmű: a balhé felnagyítása, tüzelése, hogy a Körmend minél nagyobb büntetést kapjon. Pedig egy megyei tüzesebb focimeccsen több ilyen esemény van, mint ami tegnap történt. Vagy egy falusi focimeccsen, főleg ha azanap a hazai oldalon bucsu is van.

hullahopp
Olvasó

Értem, tehát ha egy megyei focimeccsen ez előfordul, akkor itt is belefér mindkét fél részéről, ezt jó tudni! Legközelebb kezdjétek ezzel és akkor nem lesz semmi gond.

PL
Olvasó

na ennyire vagy független ? (csak érteném meg, minek kamuzni?)

nem,nem ezt írtam, hogy egyetértek vele, meg jó ez így. Ha így értelmezed, akkor ülj vissza valamelyik suliba. De felesleges magyarázni egy ekkora független szurkolónak. ?

hullahopp
Olvasó

Már ne haragudj, de nekem mi érdekem lenne abban, hogy a két csapattól függetlennek írom magam, ha nem lennék az? Mivel vinné előrébb a történetet? Ha már suli, te vagy a tipikus iskolapéldája annak, amit legelőször írtam: nem tetszik amit írok, esetleg nem értesz velem egyet, ezért már azonnal meghazudtolsz. Kedves tőled, de egyedül is el tudom dönteni, hogy kinek szurkolok, meg amúgy jelen esetben kurvamindegy is – kivéve neked. A megyei focimeccses példára pedig, de, pontosan ezt írtad: “Pedig egy megyei tüzesebb focimeccsen több ilyen esemény van, mint ami tegnap történt. Vagy egy falusi focimeccsen, főleg ha azanap a… Olvass tovább »

PL
Olvasó

ha egy mennyeimegyei focimeccsen ilyen történik, kb 1cikkben van megemlítve, és kész, az élet megy tovább.
A tegnapi esemény taglalása már sok. De nem véletlenül van így.

Szívesen!

hullahopp
Olvasó

És mióta egy megyei focimeccs az összehasonlítási alap egy magyar élvonalbeli, az M4 által is adott bajnokival, ami ráadásul a Körmend-Falco örökrangadó? Ha egy Fradi-Újpestet hoznál példának, akkor azt mondom oké, viszont ott kétlem, hogy 1 cikk lenne és az élet menne tovább… 🙂

Köszönöm!

PL
Olvasó

hírérték miatt lehet összehasonlítási alap.
hozhattam volna a Fradi-Ute-t is példának, de inkabb földrajzilag közelebbi, megyei történésre gondoltam. Szandekosan. Amiről a helyi sajtó ír. Vagy nem ír annyit.

Szívesen!

hullahopp
Olvasó

Az M4 adta élőben, ennyit a hírértékről.

PL
Olvasó

ok ?

donnarumma
Olvasó

lóval sakkozol…

Soós Sándor
Olvasó

Inkább gyaloggal ? Annyira próbálja terelni a témát, hogy rossz nézni. Tuti a Bebő embere nehogy a főnök sok büntetést fizessen… De ne aggódj sokat fog mert bementek a rendőrök intézkedni ?

Mendez
Olvasó

Hiába vitatkozol a paraszttal.
Az esze addig ér el, hogy másnak nem lehet igaza csak neki.
Fullba nyomja a kretént.

egismte1
Olvasó

Ratyi nyikhaj

olaj75
Olvasó

Útálják a szombathelyieket mindenütt az országban,mert közpénzen összerabolnak mindenkit. Kivásárlás 6 válogatott stb. Zéró szerénység, eredmény persze 0.Zsoldos,sárga g …k

Németh Kristóf
Olvasó

Inkább nézek 6db magyar válogatottat mint anno a Szolnok 60db streetballos negerrel!

voldemort
Olvasó

Te beszélsz közpénzről, akinek a csapata évek óta állam bácsi pénzéből él, akinek a polgármestere az MKOSZ elnöke?? Nálatok nagyon hátszéllel kevesen rendelkeznek! De régi a mondás: szarból nem lehet várat építeni. A Falco költségvetése töredéke a tiétek ének, és átlátható, az hogy te nem tudós értelmezni, az egy dolog.

Twin Peaks
Olvasó

Töredéke?! Na ne b@ssz! Elképesztő pénz van most a Falconál, nem is gondolnád, hogy mennyi!

Vulcano
Olvasó

Szerinted a Vojvoda, Báder, Wittman, Keller, Tóth, Jones, Milosevic, Sinovec, Brkic, Gipson, Stajowski által fémjelzett csapat mennyi pénzből épült? Ez akárhogy számolom 4 magyar válogatott és 6 légiós köztük, extrákkal. Majd ha mi is hozunk még 3-4 légiós akkor beszélhetünk azonos szintről.

Marillion
Olvasó

Nem tudod meggyőzni őket…még azt is képesek lennének letagadni hogy ez a felsorolás nem Szolnokhoz köthető…vagy ha mégis akkor fingért igazoltak oda!

PL
Olvasó

töredéke? a 6 magyar játékos biztos vattacukrot kap fizetésnek… ?

Mendez
Olvasó

Ha az eredmény 0 azt jelenti, hogy eddig 6 meccsből 0 vereség akkor igazad van ????

2lee14
Olvasó

Add ki magadból gyerünk, add ki?

Szurker
Olvasó

Szolnokon átaludták az utóbbi 15-20 évet? “Útálják a szombahelyieket mindenütt az országban, mert közpénzen összerabolnak mindenkit.” – Ez mintha pont rátok lett volna igaz, hosszú hosszú éveken át. “Zéró szerénység” – Na ha erről van szó szerintem mindenkinek az olaj jut eszébe, mint a szerénység szinonimája. “Eredmény persze 0” – Végül is csak az utóbbi három szezonból kettőt megnyertünk, a maradék egy pedig félbeszakadt úgy, hogy mi vezettük az alapszakaszt (plusz egy kupagyőzelem is összejött). A BL szereplést nem is említettem, ami ugye kudarc, hiszen nem nyertük meg. “Zsoldos, sárga g.cik” – Már írtam, hogy kurva unalmas már ez a… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Egy darab játékost nem vásároltunk mi ki. Ne keverj össze minket a Szolnokkal. Az összes játékosunk vagy saját nevelés, vagy szabadon igazolható volt, vagy kölcsönbe van nálunk. A hat válogatott mellé pedig nincs 5 extra légiósunk, mint az Olajnak, hanem 2 kiegészítő. Azért szép, hogy az undorító, 2 szavas, sárgas gecis kommentjeid ennyit pluszt kapnak, ennyit a szolnoki kultúráról. Közpénzezhetsz nyugodtan, de nem minket tolt 10 évig, egy milliárdos oligarcha, a Mol, meg a Strabag. Nem mi kezdtük alanyi jogon első helyről a középszakaszt, nem miattunk szabták át a bajnokságot, nem a mi polgink az MKOSZ elnök, nem mi lobbiztuk… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Neked is leirom…nem fogod senkitől sem visszaolvasni aki Szolnok szimpatizáns,hogy igen én a tükörbe néztem és igen elismerem nálunk is ez volt!

Marillion
Olvasó

Te meg egy Olajjal kevert g…i turmix vagy! Szolnok után Szombathelyen zajlik a kosárlabda élet….igy döbtöttek az arra illetékesek! A Szolnoki polgármester miért hagyta ezt?!

Mendez
Olvasó

Látszik, hogy körmendi…az összes fakezű.
????

egismte1
Olvasó

Te nyikhaj

SzhelY
Olvasó

apud is az volt rossz helyre verte

Mendez
Olvasó

Anyád meg a disznók közé szart téged azóta is bűzlesz huggyos.

PL
Olvasó

téged úgy szartak a világra?

hogy lehet ilyet írni??? nem szégyenled magad?

Mendez
Olvasó

A szurkolótársadat miért nem vonod kérdőre?
Az mennyivel szebb amit ő írt?

PL
Olvasó

apud rossz helyre verte se szebb, de meg sem kozeliti azt, hogy “vilagra szarni”.

rajtad kívül itt senki se cigányozik, senki se ír ilyet, hogy vilagra szart meg hasonlók!

nézz már magadba! nálad mocskosabb szájú tahó nincs a fórumon!

azt sem értem, hogy a bb1 hogy nem moderál innen ki…

SzhelY
Olvasó

grat bb1 még locsoljatok a tűzre faszkalapok

krapulaksz simon
Olvasó

Ez gúnyolódàs. Esetleg egy csapat szurkolói oldalra való. Max Szombathely fele röhög rajta, de a maradék ország megveti ezért a bb1et. Ha ennyit megér nekik…

SárgaPárna
Olvasó

Nekem tetszik ez a videó! Lementem a hugyozós fotó mellé… 🙂

SzhelY
Olvasó

fotelnyuszi

PL
Olvasó

az, hogy a 2 tábor nem szereti egymást, csak egy dolog.

De az is biztos, hogy a bb1 jól dolgozik azon, hogy ez a szakadék még mélyebb legyen. Ehhez csak gratulálok.

Ha majd a szombathelyiek nem értik, miért utálják őket az országban, ne magukba keressék a hibát. (ott is van, mindenkiben van, de nem annyi, amiért utálnának titeket). Akkor majd írjatok egy köszi-t a titeket toló háziportálotoknak.

Fálkónésön meg bébéety, arról is tegyetek fel videót, hogy hogyan menekült onnan a tolószékes gyerek, meg hogy landoltak a sörök egy olyan szektorban, ahol valóban gyerekek ültek, nem a 15 éves gyereknek hazudott k**aanyázó…

SopronKCfan
Olvasó

BB0

Marillion
Olvasó

Ti akkor most Kőrmendiekkel jóban vagytok? Ez eddig nem igy látszott! Most meg mindenben csak is őket toljátok! Amikor egymás ellen vagytok akkor meg minden Vasit űtni kell! Ez a megkülönböztetés story részben igaz az Egerszegiekre is! Kőrmend a Szombathely elleni meccseken nem Vasi csapat,de ha Sopron vagy Egerszeg az ellenfél nekik akkor meg igen! Te az ilyen kétszínú hozzáállást milyen jellemnekgondolod!

PL
Olvasó

mi közöd hozzá?

nektek ott a sárgapárna, mehettek torokra.

Jon
Olvasó

PL! Hiába erőlteted ezt a “Falcosokat utálja az egész ország” maszlagot, attól még titeket legalább annyian utálnak, a Falcosoknak max a bajnoknak “járó” negatív figyelemmel jut több.
Ja és a sárgapárna húzza ugyan az agyatokat, ahogy látom, de nem szokott pocskondiázni senkit, nálatok meg – hogy klasszikust idézzek – ez a segédmunkásagyú Olaj75 csak minden egyes kommentjében titulálja a szombathelyieket “sárga***inek”

balldontlie
Olvasó

Ennek hírértéke van? 😀

Atesz 18
Olvasó

Antonisz Konsztantinidesz vezetőedző durván kiosztotta a játékosait: „Mi a faszom ez a szar, nem akartok kosarazni?? Kibaszott puncik vagytok!”

PL
Olvasó

ateszka hány neved van még?

Twin Peaks
Olvasó

A meccsnek vége, tudjuk, nyertetek!
Azt is, hogy a BB1 Falco kötődésű, de szerintem ezt most már túltoljátok!

SzhelY
Olvasó

dehogy is hát miröl írnának mert kosárlabdárol nem mert ahoz nem értenek

CsakÉn
Olvasó

Nem csak a bb1 hanem a játékvezetői kar és a szpíkerek is

voldemort
Olvasó

Ha szpiker alatt Jenőt érted, akkor nézd meg a közvetítést. Minden Körmend akció alatt többes szám első személyben beszélt. Fofóbak volt meloja rendesen, alig győzte tompítani, próbált szakmai lenni, de a gyökér knezy mellett senkinek nincs esélye.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés