Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Vegyél részt a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa döntőjében!

Nyereményjáték!:

:

A koronavírus miatt az idei Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa nyolcasdöntőjét is zárt kapuk mögött kell megrendezni. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének segítségével azonban a helyszínen buzdíthatod kedvenceidet – még ha csak virtuálisan is – írja felhívásában a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének Facebook oldala.

Az MKOSZ a női kupához hasonlóan a férfiak nyolcasdöntőjére is nyereményjátékot hirdet.

A részvételi feltételek megegyeznek a női kupára kiírtakkal: egy legfeljebb félperces videót várunk (.avi vagy .mp4 formátumban) a press@hunbasket.hu e-mail címre egy WeTransfer link segítségével.

A beküldési határidő: 2021.04.05., hétfő, 12:00

A szövetség az összes, tartalmában megfelelő felvételt eljuttatja a csapatoknak, emellett kiválasztja a legjobb videókat, melyeket a negyeddöntők közben a helyszínen és a mindigTV GO közvetítésében is le fognak játszani.

A kiválasztott felvételek ezt követően egymással fognak versenyezni a fb-on vasárnap reggel 9 óráig. A legtöbb like-ot kapó film lejátszásra kerül az M4 Sport döntő előtti felvezetőjében, beküldője pedig egy darab, a kedvenc csapata játékosai és vezetőedzője által aláírt labdát kap ajándékba.

Játssz velünk, és segítsd csapatod!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés