Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Véglegesítette Cummings szerződését az Olajbányász

Meggyőzően teljesített.:

:

A szakmai stáb döntését követően véglegesítette Markeith Cummings szerződését az Olajbányász – tájékoztatta az Olajofficial.hu-t a klub vezetése.

Az amerikai légiós közvetlenül a szezonkezdet előtt érkezett Szolnokra, ahol a bajnokságban eddig 10,9 pontos átlagot ért el. Ennél is jobb mutatókkal zárta a Fiba Europe Cup mérkőzéseit, itt 15,4 ponttal terhelte meg átlagban az ellenfelek kosarát – írja a piros-feketék Facebook oldala.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DallasBuborkaMilo Recent comment authors
Dallas
Olvasó

Lehet sokan most nem értenek egyet ,de sebaj ,ha felépült volna teljesen ( mert hogy ő is nagy kihagyás után ugrott be) lehet jobban jártunk volna vele mint a Solanoval, azt látom hogy nem igazán fogadják el 3-an, na ők szerintem jobban örültek volna neki, konkrétan volt olyan meccs hogy Solano kezdett és azt se tudtuk hol vagyunk, feljött Rogic és hirtelen lett játék. Csak mi ahoz szoktunk hogy az irányító dob 30-at , nem mindenütt van igy.

Milo
Olvasó

Egy olyan keretben, mint ami a Falconak van, ahol van legalább 3-4 bontani, 1-1-ezni képes játékos, oda jobban illene Rogic. Egy olyan keretben, mint a mienk, ahol nincs betörni képes játékos (esetleg Cummings, vagy nagyon ritkán Badzim), oda Rogiccal nagyon statikussá válik a játékunk. A palánk közelében képtelen volt befejezésekre, illetve az utolsó 5 meccsére dobni is elfelejtett. Az első pár meccse után azt mondtam, akár gondban is lehetünk, hogy őt, vagy Solanot tartsuk meg, de amint novemberben nyújtott, azok után nem is lehet kérdés.

Milo
Olvasó

+Rogic out.

Buborka
Olvasó

Azt majd egy külön kétsoros “cikkben” lehozzák.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés