Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Végig vezetve verte a Kecskemétet az Alba

Végül tizenkilenc lett közte.:

:

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét az Alba Fehérvár otthonában, zárt kapus meccsen – áll a ktekosar.hu tájékoztatójában, melynek a gárda vezetőedzője, Váradi Kornél nyilatkozott a lefújás után:

Egy agresszív és erős csapat ellen játszottuk első felkészülési meccsünket, akik már egy lengyel tornán meccsritmusba kerültek. Két új igazolásunk is bemutatkozott, ők még csak pár napja készülnek velünk, folyamatosan építjük be őket a keretünkbe. Kiváló erőpróba volt ez a meccs számunkra, és látszik, hogy miben kell még fejlődnünk a következő hetekben. A jövő héten két edzőmeccs is vár ránk Pécsen és Kaposváron. Az eltervezett menetrendben folytatjuk a munkát, és a pozitívumokra építkezünk, és csiszoljuk tovább játékunkat.

Alba Fehérvár – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 92-73 (23-19, 31-22, 19-19, 19-13)
férfi kosárlabda A-csoportos felkészülési mérkőzés

A KTE dobói: Wittmann 9/6, Lukács 2, Kucsera 7/3, Jaramaz 5, Karahodzics 15, Milutinovic 15/3, Pollard 12, Dramicanin 8.

A jövő héten két újabb edzőmeccs vár a kecskemétiekre, augusztus 25-én a PVSK otthonában lépnek parkettre, majd 28-án a Kaposvár látja vendégül Wittmann Krisztiánékat.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés