Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Végig vezetve nyert, előnyben a Falco

Nagy érvágás a körmendieknek Stokes elvesztése.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Egis Körmend 86-76 (16-13, 26-23, 22-22, 22-18)

Rájátszás, döntő, 1. mérkőzés
Szombathely, Arena Savaria
V.: Benczur Tamás, Papp Péter, Söjtöry Tamás Ferenc (dr. Gincsai János Péter)

Szombathely: Váradi 13/6, Somogyi 11, Benke 4, Golomán 10/6, Keller 2. Cserék: Perl 28/3, Clark 5/3, Kovács -, Barac 13, Hawkins -, Verasztó -, Sövegjártó -.

Körmend: Stokes 6, White 13/3, Martinez -, Szavics 3, Gordon 14. Cserék: Kiss 5/3, Takács -, Ferencz 12/6, Durázi 17/9, Henry 6.

Somogyi duplája indította a finálét, nem sokkal rá White egyenlített (2-2). Váradi harcolt ki két büntetőt, jól is célzott a vonal mögül, ezúttal Gordon tudott válaszolni a gyűrű alól. Vár lehetősége volt a piros-feketéknek arra, hogy az előnyt is magukhoz ragadják, végül egy kisebb gólcsend után Golomán zsákolt, aztán Váradi középtávolija hullott be (8-4). Több labdát is eladtak a körmendiek, de érdemben ezt nem tudta kihasználni a Falco. White egy szép duplával lopta a távolságot, majd Barac szerzett két büntetőt és bár hiába szórta el megint a játékszert a Körmend, nem tudta kihasználni a Szombathely, Ferencz pedig gyakorlatilag az első labdaérintéséből dobott egy triplát (10-9). Somogyi is pontosan célzott a büntetővonalról, ám Gordon teljesen üresen maradt a festékben a túloldalon (12-11). Energikusan, de sok hibával játszottak a felek, kiélezett volt az első negyed végjátéka is. 16-13.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Perl tudott csinálni egy 2+1-es akciót, ezzel pedig lendületbe jöttek a hazaiak, hamar át is lépték a húsz pontot, miközben körmendi oldalról nem érkezett kosár, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (21-13). Meg is volt a hatása a kis szünetnek, ugyanis egyre jobb ritmusba kerültek a piros-feketék, vissza is jöttek négy pontra, ezúttal Milos Konakov hívta magához az övéit (24-20). Szép összjáték után ziccerezhetett Váradi, Stokes éppen mellőle dobott közelit (26-22). A körmendiek irányítója ezután két büntetőt is kihagyott, így nem tudott feljönni kettőre a vendég együttes, de Somogyi is csak az egyik megítélt dobását értékesítette (27-22). Kiss triplája akadt be a sarokból, ami későbbi videózás után kiderült, hogy csak kettes volt. Somogyi és Barac is eredményes tudott lenni, megint kezdett egy kisebb előnyt kiépíteni a Falco (31-24). Kiss ezúttal már ténylegesen triplát dobott, Golomán azonnal válaszolt, időt kértek a vendégek (34-27). Ferencz is egy távolit szerzett, ezzel megint elkezdett kapaszkodni a Körmend, a túloldalon viszont Benke jól büntetőzött (36-30). Érdemi változás a játék képét illetően már nem történt a félidőig, megőrizte előnyét a sárga-fekete alakulat. 42-36.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Clark betörése célt ért a fordulás után, a légiós emberrel együtt juttatta gyűrűbe a labdát, majd egy gyorsindításos Keller-zsákolással meglett a közte tíz is (46-36). Perl is végig robogott a pályán, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (48-36). Gordon pontjaival jött be újra tíz alá a Körmend, majd Durázi tudott eljutni a gyűrűig (48-41). Óriási volt a küzdelem a pályán, de emiatt több hiba is becsúszott mindkét oldalon. Perl 2+1-es akciójával újra meglett a közte tíz, ám Gordon nagyot zsákolt a visszatámadásnál (51-43). Stokes maradt lent egy ütközés után, csak segítséggel tudta elhagyni a pályát. Szavics büntette meg Perl eladott labdáját, feljött hatra a Körmend (51-45). Akárhányszor közelebb jöttek volna a vendégek, Perl előlépett, ő volt ezekben a percekben a mérleg nyelve (58-47). Ekkor jött egy fordulat a meccsbe, Durázi és Ferencz vették a hátukra a csapatukat, szinte a semmiből feljött háromra az Egis Körmend (58-55). Barac csinált egy szép centermunkát, ám Durázi nagyon elkapta a fonalat, a negyedik hármasát dobta (60-58). Az utolsó támadás a negyedben Váradira jött ki, aki faulttal együtt dobott be egy hármast, így csinálva egy négypontos akciót. 64-58.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A záró etap is kapkodós játékkal indult, ám Perlre továbbra sem volt ellenszere a körmendieknek (69-59).White vitt végig egy akciót, Golomán két büntetővel reagált (71-61). hiába Ferencz betörése, Golomán egy triplát is dobott, őrizte kétszámjegyű előnyét a Szombathely (74-63). Egy kisebb összezördülés után White és Váradi kapott sportszerűtlent, de ez nem befolyásolta a meccs képét (76-65). Ferencz próbálta tartani a lelket az övéiben, ám Várai távolról talált be, ezzel elment tizenhárommal a Szombathely és már csak három perc maradt (82-69). Somogyi szerzett egy labdát és dobott belőle kosarat, ezzel pedig gyakorlatilag el is dőlt a találkozó. Egy küzdelmes, bursztolós meccsen harcolta ki a győzelmet a Falco, amely így 1-0-ás előnyre tett szert a fináléban a Körmenddel szemben. 86-76.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

240 hozzászólás

240
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
57 Comment threads
183 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
75 Comment authors
pályaszélsőFreebulletzkimyeOlajheart2Dudi Recent comment authors
pályaszélső
Olvasó

Miért kell a játékvezetőknek a Falcot támogatni??? A “három HÜLYE”/játékvezető/ annyira látványos faltokat nem fújt be a Falcó játékosoknak, amelyek teljesen nyilvánvalók voltak! Pl.Gordont nem egyszer hárman akadályozták a palánknál, még a kezét sem tudta felemelni ,nem még a labdát, Stok-ot és Whit-ot is “letaglózták” a palánknál, dobás közben, amiből a Falcó triplát dobott!! Jó lenne ,ha a szövetség normális játékvezetőket küldenének, ha egyáltalán van ilyan a Magyar mezőnyben?!Hajrá Körmend!

SzhelY
Olvasó

rossz hír Stokes most ment el a korházbol járás segittő eszközzel

Marillion
Olvasó

Ezt nem mondod??? Hát főleg sportszerűségből levizsgázva abszolút nem örülök ennek! Teljes keretekkel igazi a finálé! Kamao Stokes gyors felépülést kívánok!

kimye
Olvasó

Szerintem abszolut korrekt meccs volt, ennel nagyobb kulonbseg van a ket csapat kozott, szoval kb. kihozta a Kormend ebbol azt, amit tudott (talan ha a ket kicsi amerikai kevesbe porog tul, lehetett volna jobb is). MIndenesetre grat a Falconak is!

Egy dolgot viszont nem ertek, bar biztos jonnek majd a minuszok, de:
Mikozben Stokes-t serulese utan epp cipeltek le a palyarol, a szombathelyi drukkerek ria-ria-hungariazasanak megis mi ertelme volt?

Endre
Olvasó

Gratulálok! Kèrnèm a körmendi hozzászòlòkat, hogy a inkább a szombati szurkolásba fektessétek az energiátokat!

Semmi meglepő nem történt 1-0 oda szombaton egy ùj meccs kezdődik!

MTE

Dudi
Olvasó

Nem volt rossz meccs, persze messze nem tökéletes. Igazi döntő!!
1-0. Nem több, és nem kevesebb!
💛🖤

Hunbasket Highlight
Olvasó

Döntő 1. mérkőzés🥇
Falco KC vs Egis Körmend
🟡86 -76🔴
(16-13, 26-23, 22-22, 22-18)

Összefoglalót megtaláljátok a youtube csatornámon!
Link a bioban!🙏🏻
https://youtu.be/OFzQpgR03zU

Piros Takaró
Olvasó
Mendez
Olvasó

Gratulálok, egy év után odaért a faluba is a postás a fotóval 🙂

Piros Takaró
Olvasó

Jolvan biztiboy, remélem holnap is dolgozni fogsz aztán tudunk beszélni 🙂

WSreborn
Olvasó

Azért a kosárlabdáról is essen szó, én úgy éreztem, hogy sajnos az MTE-nek egy másodpercig sem volt győzelmi esélye, küzdöttek hajtottak becsülettel, de végig érezhető volt, hogy bármelyik pillanatban közé teheti a 10-15-öt a Falco.
Nem egy szint a két csapat.
Jelenleg van az NB1 és van a Falco, ez tény. Remélem jövőre ez változik, de tényleg azt rebesgetik hogy Badzim és Cummings a Falcoba megy….

Olajheart2
Olvasó

Badzi? Cummings? nem mondom, hogy örülök…

Marillion
Olvasó

Azért ezt nem nézem ki ebből a két játékosból, hogy pont a Falcon jár az eszük! Szolnokon minden adva van nekik, szeretnek ott játszani, meg a szurkolók haragja…is! Szerintem mi nem onnan keresünk légiósokat.

Motoros
Olvasó

Deh.nem ,mivel önállóan csak ilyen Hókinszokat tudtok kukázni😂🤣😂🤣.
Ezért inkább ráígértek mindenkire, ez a dollárpapa filozófiája💰💰💰💰

Mendez
Olvasó

Újabb öngól homokos, mint a ti Henrytek is akit év közben kukáztatok.

Motoros
Olvasó

Csak igy tovább cserepes🤣😂🤣😂

Marillion
Olvasó

Mendezzel vigyázz mindig képben van!

JR.Benitez
Olvasó

Minden normális MTE drukkertől elnézést kérek, hála istennek ők vannak többségben. De Gecse! Jön az a meccs ami számomra a legkedvesebb lesz! Ha nyerünk, kedden vége a bajnokságnak, és sokadik söprűt akaszhatod az irodádba. Ha kikapunk, akkor max pénteken harmadszor vágunk hálót Körmenden, az meg már lassan nekünk lenne kellemetlen… Annyit még hozzá szeretnék tenni hogy pár Körmend drukkernek sikerült leereszkedni pár Olaj drukker szintjére. Golomán hasonló jókat kapott a napokban, mint tavaly Beni…. Továbbra is gusztustalan elhunyt családtaggal viccelődni, és még élőnek halálát kívánni…. Stokesnak jobbulást, mint ahogy a szünetben rosszullét miatt hazament MTE drukker kisfiúnak is! FALCO

CsakazMTE
Olvasó

Minden rosszindulat nélkül írom, de a 6. képen senkinek nem tűnt fel hogy a falco címer fejjel lefelé van a zászlón?🤔

Marillion
Olvasó

Hát igen, adva van ugye a rúd, csak azt át kellene csúsztatni a a zászló túlsó végére és ott megfogni, és a hiba máris elhárulna!

laci78
Olvasó

Fasszopó színész csapat a filkó(perl,somogyi,váradi)
Totál leszopják őket a bírók
Arról a fasszopó “júdásról” nem is beszélve aki elrendezte az irányítónkat

stewie
Olvasó

Mennyi piros mezes fasszopó fogja végignézni ahogy az aranyat átadják a nyakukba.

piros-fekete
Olvasó

És te milyen jogon fasszopozod a játékosainkat akik semmit nem ártottak neked?

stewie
Olvasó

Csak olyanon mint a lacitok a sárgákét.

Vulcano
Olvasó

Fu,de unom már ezt, de:
🤡🤡🤡

Mendez
Olvasó

😂😂😂😂
Ezek vagytok ti.
Bohócok.

Motoros
Olvasó

A Silverhelyi Színész válogatott🤡lnyitó előadása a szarénában😂🤣😂🤣.
Címszereplők:
Jászai hanyatt dobom magam homorítok és hülyén vigyorgok Benőőőő🧜‍♀️,
Túrista csak a plusz1 büntetőőőő és totyogok jobbra, balra MVP Zozi🐦,
Playstation huszár bajszi legmagasabbszint Szilkó🖥️,
Júdás pénz Szolnokra igazolok gésa susi Gyuri🐟,
Silverhelyen a legszebb a tengerpart hol a cicám Áki🐈,
Burgos de jól kibasztam Becskyvel korrekt Ádi👶,

Rendezte: Ököredző nélkül izzadok ég a fejem mit csináljak Milo👷‍♂️.

Színi Direktor és örökös kispados:
The Woody pótoljátok ki a büdzsét pénz kunyeráló George💰.

Telt ház és standig ovation🤣😂🤣😂.

Vesszen a tökfilkóóóó🐵🐒🐵🐒.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

Leklibajsza
Olvasó

Egyre szánalmasabb leszel.😂😂😂😂🥇✂️

Black Bird
Olvasó

Miután a tavalyi torreádoros (talán intellektuálisnak szánt) hozzászólássával akkorát mélytorkozott, ami a Holdról is látszott, most elővette a troll figurát, gondolván hogy ezzel kisebbet lehet sz*pni🤡.

Motoros
Olvasó

Sötét madár, az nem baj hogy azt Rouge irta, nem én?
Nyitott szájjal repülsz a faxdrdőben🤣🦇😂🦇

Marillion
Olvasó

Kezdessz ideges lenni…mi történt veled?

Black Bird
Olvasó

Én tévedtem (látod, én elismerem, ha ilyen van). Sokan vagytok bohócok, nehéz eligazodni köztetek..

Motoros
Olvasó

😂🤡🤣🤡

Black Bird
Olvasó

86-76

Motoros
Olvasó

10:4

Marillion
Olvasó

18 év előnnyel! Ha még egy idős lenne a két klub akkor lehetne ezt felhozni hogy 10-4 de ezzel csak azok érvelnek akik nem ismerik a sportszerűség fogalmát!

SzhelY
Olvasó

ez mosakodás ember

Motoros
Olvasó

Marika, te meg a matematikai alapvetéseket és a tényeket nem ismered😂🤣😂🤣

Marillion
Olvasó

Még mindig hímnemű vagyok neked és párnának is!…Mi nem stimmel javits ki! köszi!

Black Bird
Olvasó

“Régi sérelmeinken rágódunk, vagy visszavágyódunk elmúlt állapotainkba; az elképzelt jövővel ijesztgetjük vagy vigasztaljuk magunkat. Eközben elsiklunk az aktuális valóság, a jelen felett.”
Popper Péter

Motoros
Olvasó

10:4 a valóság és a jelen madár😂🤣😂🤣

Marillion
Olvasó

Évről évre közelítés van…de a 18 év versenyhelyzeti előny akkor is fennáll! Te mindent számolsz igy akkor majd 11-5 lesz csak az nem mindegy kinek lesz benne 4 bajnoki aranya! Ami sokat nyom a latban!

Motoros
Olvasó

Miről beszélsz Marika, most van 10:4 az aranyakat illetően.
Vagy 11:4, vagy 10:5 lesz….
Megbuktál matekból valamikor?
🤣😂🤣😂

Marillion
Olvasó

Én csak a bajnoksággal foglalkoztam az összevetésben a bajnoki címeket illetően…nem egyről beszélűnk…semmi gáz!

Black Bird
Olvasó

A valóság és a jelen a 86-76, és amivel vigasztalod magad, az a 10-4.
Örülök, hogy segíthettem 🙂
Ez volt e cikknél az utolsó kommentem, de kíváncsian várom már előre, hogy a következő Körmend vereségnél mivel fogod vigasztalni magad (és szórakoztatni minket).

Motoros
Olvasó

Elég ha rád gondolok, ahogy repkedsz a fa@erdőben tátott szájjal🦇🍼🦇🍼
😂🤣😂🤣

Vulcano
Olvasó

Vasi döntő:
🟡⚫2-0🔴⚫

Mendez
Olvasó

Na látod gecse és ezektől szoptok ti már hosszú évek óta folyamatosan.
Én meg minden percét élvezem a vergődéseteknek.
😂😂😂

Motoros
Olvasó

Nyugi bádogos, én is fogom majd a tiédet🤣😂😂🤣

Marillion
Olvasó

Fogod szopni a bádogost! Kezdessz összezavarodni! Figyelj oda miket írogatsz!

Motoros
Olvasó

😂🤣😂🤣
Tuti direkt csinálod, magadtól nem lehetsz ennyire 1xerű.
🤣😂🤣😂

Mendez
Olvasó

Nem fogod, most is azt teszed.
Torkig.

Motoros
Olvasó

Csak igy tovabb cserepes🤣😂🤣😂

Suns
Olvasó

Homokos motoros,
szerda esti mélytorkos.

Motoros
Olvasó

Egészségedre😂🤣😂🤣

Marillion
Olvasó

És erre is simán rábuktál? Ezt nem hiszem el! Ébresztő!

Marillion
Olvasó

Hát ez már tényleg a kinos vergődés kategória! Neked a vers írás a profilod!

Soós Sándor
Olvasó

Az a legviccesebb mikor a meccs végén vergődnek a körmend szurkolok… Utána meg gondolkoznak: Basszus ma is kikaptunk menjünk haza Körmendre, Jajj hiszen én Szombathelyen lakok 😃

Kormend3
Olvasó

Ha nincs Körmend nincs falco… Es ezt soha de soha nem fogjatok megemeszteni…

Marillion
Olvasó

Ha nincs Körmend nincs Falco ez telitalálat, viszont a következőket nem tudom honnan vetted, ugyanis magatokra nézve nehéz soha de soha megemészteni hogy egálra álltok a bajnoki aranyak számában a valamikori fiókcsapattal egyetemben! Az ezüstérmek számával meg ne mentegetőzzünk, mert az csak őn megnyugtatás célja! Ez Kisváros az meg megyeszékhely na ezt is hanyagoljuk felhozni, mert aki szponzornak áll egy klub mőgé az nem azt nézi hogy az hol van hanem hogy ott minden rendben megy -e a háttérben és ennek vonzatában mit várhat vissza a befektetett pénzért! Nálatok sem ez nincs rendben sem az nem vonzó hogy a klub… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

mert ti hol van lacika meg a többiek a szponzor lóvén ne vergődj városi csöcsön lógtok a rablóbanda hathatós segitségével ne gyer itt a 18 évvel azt pont egalizálja a lesajnált kisváros de hiába írom ugysem érted

Marillion
Olvasó

Hát ezt nem is értem…mit egalizál 18 évvel és mi? Még egyszer leírom 18 évvel előbb van kosárlabda Körmenden mint itt Szombathelyen, tehát volt idő bemelegedni és előnyt szerezni a riválissal szemben!

Mendez
Olvasó

Ti meg azt, hogy a Falco már sokkal magasabban jegyzett csapat a körmendinél.

Roundmend
Olvasó

Hatalmas poénnak szántad, aztán észre se vetted, akkora öngólt fejeltél vele és el lehet gondolkodni, hogy mi lehet az oka annak, hogy tősgyökeres szombathelyi emberek tömege MTE szurkoló…ellenben ugyanezt fordítva ugye nincs egy darab ember se akiről körmendiként el lehetne mondani, hogy a naffalkó valamilyen oknál fogva közelebb állna a szívéhez…

Vulcano
Olvasó

Az hatalmas poén mikor a körmendi szurkolócsoportok Hali meccsen kiabálják, hogy “Mindenki szombathelyi”.

Marillion
Olvasó

Na ez is odabasz!

SzhelY
Olvasó

az a szomorú ,hogy egy városban lévő szurkolói csoport inkább az ellenfélhez jár mint a nagyvárosi gittegyletbe ezen rágodjál

Marillion
Olvasó

Ennyit a Haladás szurkolókról! Bár azt is hallottam már hogy vannak tőlük akik meg Falcora járnak!

Dudi
Olvasó

Bocs hogy beleszólok, de tudok ellenpéldát. Ismerek kormendit, aki Falco szurkoló. Nyilván nem sokat, de a Körmend kb 25-30 évvel régebbi klub, mint a Falco.
A másik, hogy a körmendi bérletesek fele szombathelyi, úgyhogy nem értem mi ez a körmendi-szombathelyi kérdés.
Mindenki szurkol annak akinek akar, tök mindegy,hogy hol él, hol dolgozik, milyen vallású stb…
Hajrá Vasi kosárlabda!💛🖤

piros-fekete
Olvasó

@Vulcano szerintem semmi baj azzal hogy vannak Szombathelyiek akik nekünk szurkolnak. Itt előbb volt kosárlabda ezért ide jártak és azóta is ezt szeretik. Azért az erős túlzás hogy a körmendi bérletesek fele Szombathelyi. Sok Körmendi jár meccsre és ez van többségbe szerencsére ahogy én is körmendi vagyok. És az pedig hogy kiabáljak hogy mindenki Szombathelyi? Kiabáljak azt amit a többi halis.

SzhelY
Olvasó

egyet értünk csakhát amíg sokan köpködnek meg mutogatnak ez így megy én is ássam el magam mert szeretem az utét pedig helyi vagyok

Marillion
Olvasó

Én már Szombathelyre születtem de apám után aki IX. kerületben született Fradista vagyok! Mégis a Falco is érdekel! És sok Újpesti barátom van, és sosem emeltünk egymásra kezet! Ez Magyarország két legjobb tábora!

Endre
Olvasó

Öcsi csak lestetek mint Jenő a moziban. Villogjatok a telefonjaitokkal az valò nektek. 😀

piros-fekete
Olvasó

Olyan sötét vagy… Mi a baj vele hogy vannak Szombathelyiek a táborban? De komolyan nem tudom megérteni. És a többi pedig mind Körmendi 🔴⚫.

Kovari Andras
Olvasó

Nem mondom, hogy nagy szinvonal volt de tudjuk be az elso utkozetnek.
Mindket csapat kuzdott a kulonbseg a javunkra talan az volt, hogy mindig tudtunk ujitani.
A jatekvezetok hoztak a szokasosat, ide oda tevedtek es fujtak baromsagokat.
Szombaton folytatas…

CSAK AZ MTE
Olvasó

“Most kell szerénynek lenni…” – na ez az amit nem tudnak sokan! Aki érti, érti, aki meg nem annak úgyis mind1! CSAK AZ MTE, CSAK AZ MTE, CSAK AZ MTE!!!

Marillion
Olvasó

Döcögve nyertünk, nincs is mire rázni a rongyot mostanában ez igy megy, 1-0 semmi nem dőlt el…Szombaton mi leszünk idegenben, hazaiban lehet mindent bedobtok nálunk meg lehet nem úgy megy aztán ott az 1-1. HAJRÁ FALCO!

CSAK AZ MTE
Olvasó

Ez így van! Jobbak voltatok ma! Lehet szombaton is jobbak lesztek. És akkor mi van? Több pénzeltek lesz ( mármint szurkolóknak), jobb lesz az életed, ( ja, az élet apró örömei)? Max mién lesz az ezüst. Sztem voltak évek, mikor még annak is örültek volna sokan a Falconál. De Miért nem lehet mindig normális hangnemben irogatni? És ezt nem csak Tőled kérdezem!

p.borisz
Olvasó

Őszintén mondom, én már annak is örültem, hogy relatív kevés qrvaanyázás volt a meccs közben…

Marillion
Olvasó

Én beismerem hogy nem reagálok mindig finoman, de nem összeugrasztani egymást céllal regisztráltam ide! Van 1 véleményem az adott témához amit leírok ahogy mások is a magukét aztán vagy jól sül el a beszélgetés vagy nem!

KD
Olvasó

Gratula!🥇🏀💪🦾💛🖤😀! Zozo ma is extra volt, de ha visszajött a Körmend, akkor rajta kivül is volt mindig valaki, aki megtolta a szekeret. Pl. Beni 3+1-el. Szegény Hawkins meg átigazolt az ellenhez, ha nincs fenn, már elöbb is eldölt volna. Elöbb sztárt csinált Duráziból az egyik oldalon, majd kihagyott két tiszta triplát a másikon. Esetleg szombaton átadjuk Stokes helyett.

Marillion
Olvasó

Hawkinst fájdalom nézni, én már szerelést sem adnék neki…vannak fiatalok a rotációra akik a padról is hozzák ezt a szintet, mert ezt a szintet nem nehéz!

CsakazMTE
Olvasó

A mai különbség annyi volt hogy amíg a falco ésszel játszott mi kurva bután.
Teljesen felesleges szidni a bírókat mert össze vissza fújkáltak mind a két oldalra.
Grat a falconak!
MTE

Ui: SárgaPárna a kurva anyádat, csak így simán 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Pista jól van? Kérem, valaki tájékoztasson! Nagyon nagyon furcsán viselkedett ma a mérkőzésen…

Milos
Olvasó

Anyáddal most kefél 🤣

Marillion
Olvasó

Neked jutott jegy??? Én meg a panelban, fotelból jegyhiány miatt! Fasza!

Pojaca
Olvasó

Mennyi a havi albi vezetékes nettel?

Marillion
Olvasó

Sok.

CSAK AZ MTE
Olvasó

Fotelhuszár, szombaton van bátorságod eljönni Körmendre? Várunk szeretettel, elsőnek a Falcosok aztán meg a Körmendiek látnak el minden jóval!

Marillion
Olvasó

Jeligéje: Inkognitóban a legbiztonságosabb. Lépj tovább!

Knézy Ernő
Olvasó

Állítólag Badzim-Cummings-Perl Csere lesz következő szezonban.

Pbask
Olvasó

Főleg hogy szerződés köti ide, és a debil szpikereteket is megcáfolta mikor kijelentette más magyar csapatba nem menne soha Mogyinak.
Probald értelmesebben kiélni magad 😉
Zozó nem Voja vagy Szabó aki öt forintért az anyját is. Inkább Fepu.

2lee14
Olvasó

Asszitted mi te kis huncut.

Krokodildundee
Olvasó

Egy közèp-afrikai birkòzò vàlogatott szenvedèsèt làttunk, ahogy csodàlják a Falco kosàrlabda csapatàt akik labdàval is tudnak jàtszani.
Amùgy valaki tudja, hogy kèsett e a körmendiek vonata , mert csak a meccs vègén lehett picit hallani a hangjukat ,amikor màr sok èrtelme nem volt.Mindig ugyan az a lemez.Dellassal meg lehetett volna , felkèszül Stokes.
Söprû!

SzhelY
Olvasó

ujj troll

SárgaPárna
Olvasó

Ahogy mondod, kb 10%-ot játszottunk és ez is bőven elég volt…

SzhelY
Olvasó

örülj neki

nick19
Olvasó

Ez a 10 pont közte volt, elsősorban Perl játékának köszönhetően. Stokes kiesése sajnos nagyon rosszul jött, sok volt az eladott labda, és az elhibázott büntető is, plusz a Falco azért kapott egy jó kis hazai pályát. A csapat becsületére legyen mondva, hogy küzdött, hajtott, mindig vissza tudtak jönni a fiúk, egészen a 4. negyed közepéig. Ott már látszott, hogy sokat kivett a csapatból az elődöntő 5 meccse. Durázi óriásit játszott. Jön a következő meccs, becsülettel meg kell próbálni mindent.
MTE

Bballfan90
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez, fantasztikus hangulatú meccs volt, és nagy élmeny volt a helyszínen! Mindenki szépen hozzátett, és végre Konakov is jól forgatta a csapatot. Élmény volt nézni, még akkor is, ha volt egy-két kisebb hullámvölgy. Előre a bajnoki címért! Hajrá Falco!!!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez. Szinte minden statisztikai mutatóban jobbak voltak a hazaiak, nem volt negyed, amit nyerni tudott a Körmend és nem vezetett egyszer sem. Ezek alapján teljesen megérdemelt volt a győzelem. Perl Zolira nincsenek jelzők, Barac a faultproblémákkal küzdő Kellert jól helyettesítette. Váradi, Golomán triplái nagyon jókor jöttek, Somogyi is remekül élt a játékperceivel. A következő meccsen talán pont azok fognak előre lépni, akiknek ma nem jött ki annyira a lépés, de Hawkins talán jobb lenne, ha nem öltözne át. Ettől a meccstől függetlenül még semmi sem dőlt el, ez még csak egy a háromból. Még kétszer kell… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Ekkora nyalást a Kormendnek- raadasul idegenben… nem hiaba volt ideges a kopasz😂 gondolom sz(is) sokba kerult.. Ekkora “hazai”palyaval ott kb 20 ponttal nyerunk! Es akkor a “kultuuurarol”vagy ez a tradiicio? Bemutatas vagy tap-vagy futty..majd a semmibol fasszopo Fal.co 12.perc a Zozo altal feltett ziccert eluti Gordon-(tombol a sapkás ge.ci)-ha mar falun laksz ea nincs mas azt tudhatnad mi a kulonbseg a sapka meg a blokk kozott☝️ Szünetbe Schaffer -Perl talira szólt a fütty.. Varadi 1 reklamalas vs Fepu 8 uvoltozve habzo szajjal… Gyuriba “nyugodt”a kopasz kocsog reklamal mutogat Milos-nyogodt a ciprusi….nem EZEK VAGYTOK TI NAGY hősök ugy,hogy végig szhelyt szidjatok-es… Olvass tovább »

Milos
Olvasó

Én meg téged imádlak.
Remélem tudod😏

Motoros
Olvasó

Csak a büntetőőőő potyásdigó, csak a büntetőőőő🤣😂🤣😂
🤡🤡🤡🤡

Gecse J. Márió
Olvasó

Még ha nálatok nem lenne egy körmendi Golomán Gyuri… Ez így sajnos megint öngól! 😉

Pojaca
Olvasó

Tudom, hogy a “ha” nem játszik, de Zozó nélkül stabil középcsapat lennétek. Kb 20 éve követem a hazai kosárlabdát, de nem tudnék jobb játékost mondani nála, egyetlen egy légióst sem.

p.borisz
Olvasó

De ugye Zozó van, úgyhogy ez így értelmetlen…

2lee14
Olvasó

Első megvan! Szombaton folytatás!
Hajrá Falco!🟡⚫

MAFCdrukker
Olvasó

Nem volt ez olyan rossz meccs, hogy ilyen kommenteket generáljon…:) Annyira sima sem volt, a kulcs szituációkban összeszedettebb volt az otthon játszó, többet pihenő csapat. Az elődöntőben a Körmend szedte szét időnként a Kecskemétet a kilépegetős, agresszív védekezéssel, most ők szenvedik el ugyanezt, fizikálisan jobb a Falco. Öröm volt nézni Durázi játékát, talán ő lehet az “új Fepu”, egy-két év múlva remélhetőleg címeres mezben szórja a triplákat. Perl is extra volt, de nála ez az alap. Schäfer Andris eddig is szimpatikus volt, így meg méginkább, hogy kint volt, az ő személye is gyengítheti ezt a fölösleges, erőltetett foci-kosár ellentétet. Szombaton… Olvass tovább »

p.borisz
Olvasó

Kemény meccs volt,de megvan.
Csak egy kérdés, mindenki kedvenc papppetije mikor megy végre nyugdíjba? Szégyen az a faszi….mindkét oldalra folyamatosan téved, aztán kompenzál…

Rolex
Olvasó

Nem ezzel a 2ostobával Benczur,Papp iszogattak tavaly a sárgák a ceglédi benzinkúton?

Black Bird
Olvasó

Értem már. Szóval most ezért kaptatok ki🤡

Vulcano
Olvasó

Tudom, a Falco szurkolói busznak meg kellett volna állni a benzinkúttól 100m-re és csak akkor oda menni, mikor a sporik már elmentek.
Ha nem tetszenek a bírók akkor tessék panaszt tenni a polgármester-MKOSZ elnök úrnál.

KD
Olvasó

Miröl beszélsz? Az 5. meccsen a második félidöben feltöröltük veletek a Tiszaligetet, 20 ponttal nyertünk, ezt még szalay meg a birók sem tudták megoldabi Nektek. Egyébként hallgasd vissza a Tripla-dupla podcastnak azt az epizódját, amelyben a döntö elsö meccsének két birója beszél a Badzim triplát megelözö, Benkével szemben elkövetett támadófaultról és elmondják, hogy azt bizony benézték. Ennyit a birókról, akik az Mkosz elnökötök árnyékában minket “támogatnak”. Na persze….

Piros Takaró
Olvasó
Szurker
Olvasó

Szép volt fiúk!

Hatalmasat küzdöttünk és a mérkőzést nagyjából végig kontrollálva hoztuk le (4-ből 3 negyedet nyertünk, plusz az ellenfél egy másodpercig sem vezetett).
Ettől függetlenül gratula a vendégeknek, nagyot harcoltak!
Stokesnak pedig jobbulást!

Előre a 4. csillagért!

Falco! 💛🖤

Légiós
Olvasó

Szép jó estét mindenkinek!
Hát a tétnek megfelelő meccset láttunk. Először is, gratulálok a hazai csapatnak. Stokes nélkül sokkal nehezebb lesz, mint vele lenne. Amit Perl Zoli nyújtott, az mellett szó nélkül elmenni nem lehet, még egy vérbeli Körmendi szurkolónak sem. Egy rendkívül alázatos játékos, aki kinőtte ezt a bajnokságot.
Szombaton biztosan bele állunk egy újabb kemény meccsbe, szurkolás is extra lesz. Csak az MTE!!

Milos
Olvasó

Szia!
Ne haragudj, hogy válaszolok neked.
Minden tisztelem Perl Zolié, de mivel érte el azt, hogy kinőtte a bajnokságot?
Azért , mert a betörései 90%-a fault?
Ugye ezt senki sem akarja elhinni, hogy majdnem minden betörése fault?
Spanyolországban érdekes módon, nem volt ennyi faultja..

Vulcano
Olvasó

Azért mert a Bajnokok-ligája MVP race-ben végig ott volt az élmezőnyben. A közönségszavazást pedig toronymagasan nyerve. Számos megmozdulása szerepelt a hét legszebb megmozdulásai között. Az átlagai a legjobbak közé tartoztak az egész ligában, valamint előző szezonban egy MVP of the week címet is bezsebelt. Meg persze idén és tavaly is toronymagasan a legjobb, legstabilabb átlagot hozó magyar játékos volt. Illetve az egyetlen játékos, aki egy döntőben 4 meccsen is 20 pont fölé jutott. Spanyolország pedig 5 éve volt, plusz az edző ott kb szarba se vette, de ezt te is jól tudod. Aki nem látja be, hogy Perl Hanga mellett… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Úgysem értik amit leírtál összefoglalást , pedig arrafelé ez a sportág a kisujjában van mindenkinek! Vagy ezek szerint nem vagyok képben?!

Jagerman
Olvasó

Felesleges bármit magyarázni nekik Vulcano. A tények beszélnek maguktól. Aki felmegy a BL hivatalos honlapjára maga is láthatja, hogy a legjobb pontdobók átlagánál AZ EGÉSZ MEZŐNY MÁSODIK HELYÉN HELYÉN EGY MAGYAR JÁTÉKOS PERL ZOLTÁN (16,9 PONT), a gólpasszok tekintetében az EGÉSZ MEZŐNY HARMADIK HELYÉN EGY MÁSIK MAGYAR JÁTÉKOS VÁRADI BENEDEK (6.6 passz/meccs) végzett. Ma már Perl Zoltán a legjobb magyar játékos szvsz. Szerintem jobb már Hangánál is. Viszont nyilvánvalóan az ellenfél csapatok szurkolóinak szúrja a szemét, hogy a Falcóban játszik. Tetszettek volna maguknak utánpótlást nevelni ez a megfelelő válasz, akik Zozót kóstolgatják! Az a kosár, amit Fehérváron Keller Ákos passzából… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Azért bazdmeg ilyet leírni, hogy Perl már jobb Hangánál is 😀 😀 😀 Értem én, hogy nagyfalcós vagy, de Falco vs Barca/Real Madrid. Remélem érzed…

Pbask
Olvasó

Spanyol magasabb szint, itt nehezen tudják lekövetni a mozgását,lábbal megveri a védőit. Ott azért ha valaki nézi a Real Barca döntöt, látja a különbséget. Még igy is sok betörésnél ma néma volt a síp szerintem.

Milos
Olvasó

Néma?
Ohh wait.. én kérek elnézést.
Gordon gyepálását gondolom “nem akartad” észrevenni?

Marillion
Olvasó

Annyit gyepáltak a másik palánk alatt is csak nem 1 játékoson! Ezért nem volt talán feltűnő!

Motoros
Olvasó

Totyog jobbra, balra mint a szaró galamb🐦🐦🐦🐦
😂🤣😂🤣

Mendez
Olvasó

…és bevág 30 pontot a csapatodnak.

Motoros
Olvasó

Semmi homokosmotoros?
Csak nem tele a gatya tetőfedő😂🤣😂🤣.
Nyugi már késő😂🤣😂🤣

Marillion
Olvasó

Akármekkora sértegetés megy oda vissza úgysem lesz változás! Mendez belátta! 1-0. Egyszerű a recept Szombaton hazai pályán lehet egyenlíteni! Te meg csak hozd a verseidet abban profi vagy!

Motoros
Olvasó

🤣😂🤣🤣

Kovacs
Olvasó

😂😂😂😂😂🤡

Dudi
Olvasó

Vagy nagyon fiatal vagy, vagy túlságosan elfogult…
💛🖤

Madison
Olvasó

Elismerés a győztesnek, megérdemelték, ennyi különbség volt a két csapat között, de a mieinknek is, szépen küzdöttünk, kicsit nyugodtabb játékkal lehetett volna esélyünk… Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a Falco edzésein ezt az állandó förtelmes rángatózást külön gyakorolják? Rettentő ellenszenves…

wiley
Olvasó

Amiket a Stokes, White meg Savic is csinál?

Brazzo2022
Olvasó

Nem éreztem azt a Körmenden egy percig sem, hogy meg tudná nyerni a mai meccset, ami az Alba ellen azért nem így volt… Gordon, Durázi ma extra volt, nálunk pedig Zozó európa klasszis, a többiek hellyel-közzel hozták az átlagost. Jár a gratulàció a Körmendnek, jól küzdöttek. A táborok szerintem a téthez mérten sportszerűen szurkoltak, maradjon is így. Szép volt fiúk! Hajrá Falco! 💛🖤💛

Kormend3
Olvasó

Eurooa klasszis… Azert zavartak haza mondenhonnnan…

Hebri
Olvasó

Te meg tanulj meg már helyesen írni!

Kormend3
Olvasó

Europa klasszis haza lett zavarva minden honnan…. Itt meg szent tehen mint regen a voja…

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡

Vulcano
Olvasó

Az anyátokat is eladnátok, ha lenne egy ilyen saját nevelésű játékosotok.
Ezt a sok faszságot tőletek az irigységnek tudom be.

Mendez
Olvasó

Az volt a szerencsétek, hogy volt egy Falcos is a csapatotokban aki megmentette a valagatokat egy 20+-os szoppantyútól.

KD
Olvasó

Na meg Hawkins, akinek az embere volt, amikor a pontjai többségét dobta.

Marillion
Olvasó

Hazazavarták? Perl Zoli a Falcoba nem kellett hazazavarni jött ő a klubért magától is!

red-black01
Olvasó

Nem láttam a meccset, annyi viszont jár, gratulálok a győztesnek!
Elsősorban persze a saját csapatomnak gratulálok, minden itt, de inkább máshol olvasható saját hiba ellenére büszke vagyok rájuk.
Az egyéb körülményekkel nem tudok, meg nem is akarok foglalkozni.

A csapatomra akkor is büszke leszek, ha 0:3 lesz.
Ezt sem a kamunickek, sem a rosszindulat, sem a “győztesnek mindent szabad” elv nem tudja befolyásolni.
Nem voltunk alárendelt szerepben és ez fontos.

Mondok egy furcsát, a második meccs fontosabb lesz, mint a mai.
Hogy miért? Aki csak egy picit ért is hozzá, úgyis tudja.
Stokes nélkül nehéz lesz (ha nem tudják összedrótozni), de meg kell próbálni.

Vulcano
Olvasó

Korrekt, mint mindig🍻
Szépen helyt álltatok🔥

Marillion
Olvasó

Ott a pont! És Falco szurkolóként kívánom hogy a srác sérülése csak rövid,átmeneti legyen! A bajnoki döntő komplett játékoskereteket érdemel!

Falcofan03
Olvasó

Óriásit küzdöttünk! A meccsről sokat hadd ne írjak, csak annyit, hogy remélem Stokes nem szenvedett komolyabb sérülést, mert a térd nem vicc és senkinek sem kívánom, de neki végképp nem. Akik a mieinket szidják azoknak csak annyit tudok mondani, hogy mind a két oldalra voltak tévedések, de szerintem amiben egyetért mindenki, hogy a Papp PétAIR (mert az még mindig ge*ivicces) bírói igazolványát máglyán kéne elégetni. Azt nem mondom, hogy katasztrófa, mert nem méltó egy ekkora szóra, de gáz. Nagyon gáz…Remélem hasonlóan izgalmas párharcokban lehet részünk a következőkben és (ha kicsit meg is sérült) Stokes különösebb nehézség nélkül folytathatja majd a… Olvass tovább »

Roundmend
Olvasó

Így kell reálisan és sportszerűen kommentelni…Akár körmendi, akár szhelyi, aki erre dislikeot mer nyomni annak pici a pöcse😄

Milos
Olvasó

Büszkék lehettek a hazai pályára 🐥🐤

Motoros
Olvasó

Csak a büntetőőőő, csak a büntetőőőő 🤣😂🤣😂

Soós Sándor
Olvasó

Papp játékvezető, hogy vezethet meccset? Főleg döntőt? Világ szégyene 😏

Pálnémeth
Olvasó

Komolyan mondom vicc hogy a Falco szurkolókon milyen szem ellenző van..
Tisztelet a kivételnek!
Gyerekek úgy beszéltek itt mintha Körmend hazai pályát kapott volna..
Undorító volt még kívülálló ként is amit a játékvezetők meg csinálhatnak ..
Csak egyszer ismerné el egyetlen Falco szurker hogy igen meg kaptuk a házi pályát..
Amúgy gratula a Falconak .
És jár a körmendnek is mert azért nem volt ez olyan rossz meccs ..
Körmenden szerintem még lesz az egyenlítés .
Utánna már a Falco fog dominálni ebben biztos vagyok.

Vulcano
Olvasó

A körmendiek szerint pedig a KTE kapott hazai pályát az 5. meccsen.
Hogy mik vannak…

Soós Sándor
Olvasó

24:26 Fault arány az nem nagy hazai pálya.
Amikor azt se tudják mit fújtak akkor is a Körmend jött…

Piros Takaró
Olvasó

Mert szerinted csak a fault arány mutatja, hogy volt-e haza pályára fújás? Látszik sokat értesz te is hozzá…

Vulcano
Olvasó

Szeretném kérdezni az uccsó Körmend-Kte meccsen, hogy értékeled a fújást?

balldontlie
Olvasó

Nem kell ez, ami lentebb megy a kommentekben. Nincs okunk szégyenkezni, senkinek sincs oka egymást kúrogatni. Ha 3 ilyen meccs lesz, emelt fővel távozhatunk, ha 4, vagy 5, még inkább. Hogy verhető lett volna ma ez a Falco? Talán. Ha bármelyik magyar csapat nyert volna ma, ahol ott van ez a mai Perl? Valószínű. Szombaton újra feldobják a labdát, most nem szabad terhet rakni a fiúkra, nem lefutott még a következő meccs. MTE mindörökké! ui. a Nemzeti Sport ezt írta rólunk: “Ezzel szemben az Egis Körmend könnyen lehet, hogy nehéz hónapok elé néz, a Falco vasi riválisa esetében az sem… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Gratulálok Srácok!!!💛🖤 Már csak 2 kell!! 😎 Jól tördelte az elején a Körmend a játékot, de ezt nem lehet 40 percen keresztül fenntartani. Ma többen is hoztak egy nagyon jó teljesítményt, Zozó meg megint extra. Boris is megérkezett, jól átvette Ákos helyét. Még tartalék is maradt bennünk, a legtöbbet Ádi játszotta a 28,5 percével. Továbbra is meglepne, ha a Körmend egy meccset is nyerne, egyszerűen ezt a fizikalitást nem fogják bírni.. Gordon 35 perc 5 meccs után. Hacsak nem nyúlnak szarba és dobnak az öltözőből is triplát szombaton, akkor meg kell, hogy legyen a második. Remélem Stokesnak rendbejön a következő… Olvass tovább »

ejjha
Olvasó

Remélem a következőt behúzza a Körmend és onnan 3:1 a Falconak. Ez így lenne megérdemelt.

Kissadam91
Olvasó

Benzinkuton lesz sör vagy most már le is szopjatok Papp Petit?

Vulcano
Olvasó

A fantáziáidat kérlek ne vetítsd ki ránk.

Black Bird
Olvasó

Még mindig bohóc vagy🤡🤡🤡

Mendez
Olvasó

Nagyot mész ma bucka de ne hagyd abba, imádom amikor itt vergődtök, mint egy csípőficamos giliszta. 🙂

2lee14
Olvasó

Mond meg te, te hol szoktad?

Master1
Olvasó

Minden bejött amit meccs előtt írtam….
,Óriási különbség van az Alba/Falco és a körmend védekezése között.
Míg előbbi két csapat fault-határon, szabályosan védekezik, addig a körmend ,agresszív védekezése’ a konstans faultolást jelenti’
Ezt annyival egészíteném ki, hogy egy szó van a körmendi ,védekezésre’: UNDORÍTÓ

,Objektív bíráskodás mellett 10-15 pontos Falco győzelemre számítok az első mérkőzésen!’
Ez is bejött, pedig a bírók sokáig életben tartották a körmendet, egészen érthetetlen fújásokkal.

Stokes-al meg lett volna(dehogyis)..:) De mindjárt jönnek az önáltató, nulla realitás érzékű körmendiek…😃

Kormend3
Olvasó

A birok sokaig eletben tartottak a Kormendet… 2 pontos kulonbsegnel 3x faltoltak a palanak a latt a falcosok nincs falt kaptunk belole egy triplat – 5…azert enyhe hazaibpalya volt..
Faradtak vagyunk jobb a falco bajnokok lesznek nem vitás. De igrn is megkapjak bővne. Ahazai palyat mar evek óta…. Varadi=patkány..
Perl zoli elott le a kalappal
10 ev mulv Körmend lesz.. Ha a Haladás vissza jut falco irany a Kozrpmezony

Piroska
Olvasó

ne haragudj, de te milyen meccset néztél?😃

Milivoj
Olvasó

A turista minden betörésnél könyököl, vagy fejel, Jászai alattomosan sunyin üt-vág, majd kislányként viselkedik, golomán kart feszít, majd durván letérdeli a körmendi kulcsembert, a fogyatékos össze-vissza csapkod, fault sosincs, elismerés a körmendieknek, hogy ezt az undorító szarfalko style-t ilyen higgadtan viselték, a fanatikus táboruk pedig megmutatta a silverhelyi divatoknak, hogy mi az a szurkolás, hajrá MTE!

Knézy Ernő
Olvasó

Egyetétek!
A hazaiban lattam sok divat gecit.

Mendez
Olvasó

Megdobáltad a TV-t kövekkel?

KD
Olvasó

Remélem, kiverték rád!( Tavaly meg a Tiszaligetben a csapatodra) Még mindig tart a szabi, amit az elödöntöre meg a döntöre vettél ki?

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡

Mendez
Olvasó

🙂
Imádom amikor egy körmendi elfogulatlanul elmagyarázza miért kapnak ki állandóan a Falcotól.
Szerencsétlenek.

2lee14
Olvasó

Még valami? Nagyon aprólékos voltál, nehogy magadban tarts bármit is.

Hebri
Olvasó

Te a különösen b@lfaszok közül való lehetsz! Ha kijózanodtál, kérlek töröld a hsz-t, utána meg magad az oldalról. Köszi!

KD
Olvasó

Ezt beszéld meg Szarvas Gabival a zárt facebook csoportban, ő jobban ért nálatok a szakmához.😀5️⃣-8️⃣

Vulcano
Olvasó

Fura, én azt tapasztaltam, hogy a 4. negyed második felét kussban ülte végig a félelmetes körmendi gárda, majd a biztos vereség tudatában megint elkezdték a szokásos vergődést.

piros-fekete
Olvasó

@Vulcano nem ült senki sem kussban maximum nem volt olyan erős szurkolás mint a végén. És ezzel mi a probléma? Mert te mindig ezen akadsz fel. Szerintem örülni kéne, hogy van szurkolás legalább Körmend és Falco meccseken nem pedig ilyeneket írogatni.

Vulcano
Olvasó

“fanatikus táboruk pedig megmutatta a silverhelyi divatoknak, hogy mi az a szurkolás, hajrá MTE!”

Szerintem megint nem én kezdtem a szurkolói farokméregetést.

piros-fekete
Olvasó

Nem is mondtam de szerintem felesleges ez. Ugyan azt tudom mondani mint Sárgapárnánál, ha nem írnának neki vissza ennyien és nem nyomnának rá semmit akkor abba hagyná mert látná hogy senkit sem idegesít vele. Ennyi.

Pbask
Olvasó

Ahogy vártam, megjött a birozo szolnoki osztag, akik mélyen kussban voltak az utolsó meccsen Körmenden, mily meglepő, ami szerintem nyomában nem volt ennek.Lásd Benczur megint futott egy kört,mikor csak ugy megkapta az MTE a labdát.
Nem is ez a lényeg, egy értelmestől kérném a választ: Mennyire volt Gyurinál támadó? B közepes oldalról nagyon nem látszott annak.

LBJ
Olvasó

Belefutott Gyuri “hengerébe” ennyi történt semmi szándékosság, balszerencse

ejjha
Olvasó

Nem volt az. Csinált egy jobbra testcselt, de nem lépett oldalra. Közben Stokes egyszerűen szemből belerohant, térd a térdnek.

Xero
Olvasó

A lábát nem emelte meg, csinált egy testcselt (vagy tényleg jobbra akart passzolni és a felsőtestét elmozdította arra), aztán Stokes meg belevágódott..

Redbid
Olvasó

Pbask bakker te nem érted a szabályokat?? 🙂
Azt nem merem feltételezni, hogy nem ismered….
A Körmend nem csak “úgy megkapta a labdát”, hanem az a szabály, hogyha videózás során nem derül ki egyértelműen, hogy pé. kiról ment ki a labda, akkor az eredeti, a videózás előtti bírói döntés marad érvényben!!
Amint láthattad, az eredeti fújás az volt, hogy a Körmend jön, csak Benczur ebbe belekeveredett, ezért szóltak neki!
Mielőtt megy az okoskodás legalább nézzetek már utána mi a szitu 🙂
Csak mert még mindig ezt emlegeted 🙂

Egyébként gratula a győzelemhez!

Mendez
Olvasó

Ne ment ki a labda, ez volt a lényeg.
Gordon belesapkázott a dobásba, Barac-hoz került aki bedobta.
Papp szerintem azért fújt bele, mert azt hitte, hogy Gordon már leszállóágban ütött bele, ebből végül kihozták, hogy a Körmend jöhet.

Falcoale
Olvasó

Szégyen, hogy ilyen gyenge ellenfél van a döntőben, így unalmas lesz ez a döntő

SzhelY
Olvasó

ez van

Kormend3
Olvasó

Egyszer elfogy a pénzetek köcsög… Nekünk sose volt megis ittvagyunk

crazybasket
Olvasó

A nap kommentje díj a tiéd! Respect, hogy nem kérnek pénzt a játékosaitok!:-)

Kormend3
Olvasó

Hulye vagy

Vulcano
Olvasó

Ott mindenki társadalmi munkában dolgozik…

Mendez
Olvasó

Nem kell ennyiszer ismételned.
Már a világ túloldalán is kívülről fújja mindenki, hogy Körmenden a játékosok fizetnek azért, hogy játszhassanak.

Parus major
Olvasó

Nem kell ez. Mi is messze vagyunk a csúcsformánktól. A Körmend ebből a keretből kihozza a maximumot. Szégyen a Debrecen szezonja, nem a pirosfeketék döntőzése.

SzhelY
Olvasó

igazad van

Bandy
Olvasó

Miért Savic dobol?

Ptamas
Olvasó

Körmend….. Körmend…. ti csak szopni jártok ide?

Jagerman
Olvasó

A meccs végére még inkább nyílt az olló és kijött a keretek közötti minőségi különbség. Ami a lényeg, hogy a Körmend legjobb játékosa a Falco nevelés Durázi volt. Ami még tetszett, hogy a körmendi szurkolók úgy ünnepeltek, mintha egy pillanatig is esélyük lett volna a győzelemre. Szerintem ez seprű lesz. Nem érzem a Körmendben az X faktort….:)

SzhelY
Olvasó

mert körmenden mi degy a csapat és a közösségi szellem a lényeg

Kovács Gábor
Olvasó

te egy undorito faktor vagy és remélem nem kivant rákod lesz a fejedben,melledben,mindenhol. Az anyád meg járjon táncot a sirjában.

SzhelY
Olvasó

csak gratulálni tudok a nagyívü magvas gondolataidhoz én nem kivánok neked .ást mint jó estét és karmát ja édesanyám.sajnos 3 éve meghalt úgyhogy a tánc elmarad a tiéd remélem él.és azon bánkodik milyen egy primkó fia van

Heindrich
Olvasó

Azt hittem Varadinal nincs lentebb, de Golomán alulmúlta. Az ilyen alja henteseket miért nem lehet eltiltani? Ezért is utálja mindenki a falkot.

LBJ
Olvasó

Ember mit nézel?
A pali belefutott Gyuri”hengerébe” ne legyetek már ilyen elfogultsk de komolyan….
A körmend tördelte az elejétől a meccset kemény faultokkal, visszanyalt a fagyi ennyi történt.
Veszíteni is tudni kell.

SzhelY
Olvasó

nem szándékos voltamit golomán csinált a jászai mariéinkább

Vulcano
Olvasó

“mindenki”
Azaz pár körmendi meg szolnoki Falco fóbiás. Így pontos.

Parus major
Olvasó

A szurkoló az nem edző, de azért egy alapvető szabályos eret azért elvárható mindenkitől. Sajnálom Stokest, de Gyuri a sérüléséről nem tehetett.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés