Connect with us

Bajnokság

Végig küzdött a JKSE, de az Alba hozta a kötelezőt

A vége nagyon sima lett.

Alba Fehérvár - Jászberényi KSE 82-65 (28-9, 15-19, 20-18, 19-19)

Bajnokság, 6. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok
Kapitány G., Szilágyi B., Horváth Cs. B.

Alba Fehérvár: Turner 18/6, Vojvoda 18/12, Lukács 5, Davis 21/12, Ahmad 7/3. Cserék: Takács Mi. -, Takács Ma. 5, Csorvási 4, Omenaka 4, Markovic -, Kass -, Seyi -.

Jászberényi KSE: Kinney 12, Füzi -,Brbaklics 17, Williams 16/6, Primorac 7/3. Cserék: Czirbus -, Frank 4, Filipovic 9.

Vojvoda és Davis pontjaival, imponáló magabiztossággal kezdte az összecsapást az Alba Fehérvár. Az első öt percben csak Brbkalics szerzett pontot a vendégektől, 12-4 volt az eredményjelzőn. Patai Benjámin időt is kért, hogy meccsben tartsa a Jászberényt. Davis egy triplával tette közéa  tízet, Williams egy hármassal hozta vissza az övéit. Nagyon jól dobtak a hazaiak, a vendégek folyamatosan szakadtak le, a mérkőzés ezen szakaszában más súlycsoportban volt a két csapat. 28-9.

Csorvási duplája nyitotta a második játékrészt, majd Kinney adott életjelet magáról. Lukács Norbert egy zsákolással tette közé a húszat, a JKSE teljesen leblokkolt, a játékosok egyáltalán nem tudtak mit kezdeni a fehérváriak rohamaival, így Patai Benjámin próbált segíteni a padról, 37-16-os állásnál időt kért. Sokat cserélt mindkét edző, leginkább edzőmeccs hangulat uralkodott az Alba csarnokban. 40-26 volt az eredményjelzőn, két perc volt a nagyszünetig, amikor Forray Gábor kért időt. Markovics adott el egy labdát, Filipovic pedig támadólepattanót szedett, visszatett labdájával pedig tizenkettőre zárkózott a JKSE. 43-28 a negyed vége.

Ahmad és Filipovic kosárváltásával indult a második félidő. Brbakalics duplája után Turner rontott egy távolit, Lukács javította a légiós hibáját, de Williams egy triplával meccsben tartotta a Jászberényt.  A vendégek nehezen viselték, hogy nem tudnak tíz alá benézni, egy technikait is összeszedtek, Turner élt a könnyen jött lehetőséggel. Frank duplájára Vojvoda triplával válaszolt, állandósulni látszott a 15 pont körüli különbség. A 29. percben Primorac is megszerezte első kosarát, egy triplát, sok öröme azonban nem volt a vendégeknek, Filipovic technikait kapott. 63-46.

Kapkodva jöttek vissza a csapatok az utolsó negyedre, Brbkalics ugyan dobott egy duplát, de ezt követően mindkét együttes dobásokat hibázott. Williams zsákolt egyet, Brbkalics pedig két büntetőt is bedobott. Az Albában Turner hozott három pontot, de Williams azonnal válaszolt. Davis és Vojvoda kosaraival azonban gyakorlatilag eldőlt a találkozó. A székesfehérváriak jobban játszottak, megérdemelten nyertek. 82-65.

Címlapfotó: Alba Fehérvár Facebook

 

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
KIMI10jolly jokerBobangulyasszabolcs00wiley Recent comment authors
KIMI10
Olvasó

Komolyan ne csináljátok már ezt! Hahó! Könyörgöm mondjatok már le! Nem lesz kieső? Miért csináljátok ezt? Nem létezik, hogy a saját Önös érdeketeken nem láttok túl! Egyszerűen elképesztő!!! Egy normális munkahelyről úgy ki lennétek rúgva, hogy a lábatok nem érné a földet! Csak a szurkolók és a játékosok szívnak, mert titeket saját magatokon kívül semmi nem érdekel! Frankó egy vezetés! Bravó!!! Tényleg az utolsókig kapaszkodtok…..Döbbenetes!

jolly joker
Olvasó

Meg van a 14.-ik meg sem állunk 21-ig!!!! Szegény játékosok!

Mendez
Olvasó

A vége sima lett?
Inkább az eleje.
Az első negyedet leszámítva meccsben volt a JKSE.
Nyílván az előny birtokában annyit tett bele az Alba amennyit ilyenkor kell..
Csorvási és Markovis nem túl meggyőző egyelőre.
A fiatalok többet tesznek hozzá.

Pbask
Olvasó

Curry nem játszott?

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Távozik.

hp12
Olvasó

Falco ?

Olajheart2
Olvasó

Hogy hogy távozik? Miért?

wiley
Olvasó

Dehogy távozik. Gondolom sérülés miatt nem játszott.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ne beszélj hülyeséget, miért távozna !? Achillese fájt, ezért nem kockáztattak a csontutolsó ellen.

Boban
Olvasó

Vojával, Omenakával és Lukáccsal megy csomagba, hétvégén be is jelentik. Davisről még tárgyalnak Barac helyére. 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés