Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Véget ért Wirth Ádám szezonja

Műtét vár a Szeged csapatkapitányára.:

:

Elszakadt Wirth Ádám térdszalagja – számolt be róla az szte-szedeak.hu.

– Teljesen ártalmatlan szituáció volt. Hozzám sem értek. Műtét vár rám, majd onnantól számítva nagyjából nyolc hónapot vesz igénybe a teljes felépülés – mondta Szeged csapatkapitánya, aki múlt héten az egyik edzésen térd- és oldalszalag szakadást szenvedett, illetve beszakadt az egyik porca is.

Az első egy-két nap nem volt a legkellemesebb, hirtelen sok minden rászakad ilyenkor az emberre. Összességében pozitívan látom már a történteket, biztos, hogy sok mindent megtanulok majd magamról, és azon leszek, hogy a nyolcadik hónap végére jobbként térjek vissza. Sokat beszélgettem olyanokkal, akik túlestek már hasonlón, de szerencsére nem vagyok még túl öreg.

– tette hozzá, majd példaképp a Szedeák korábbi játékosát, Andrija Csiricset hozta fel, aki 34 évesen szenvedett hasonló sérülést, de ebből is vissza tudott jönni.

Wirth ott volt a csapattal Kecskeméten is, így a helyszínen láthatta szezonbeli első idegenbeli győzelmét Szrecsko Szekulovics együttesének.

– Tudok járni, közlekedni. Amíg nem megy le a duzzanat, ez nagyjából négy hetet jelent, addig nem lehet megműteni. Addig pihentetnem kell, és amennyire lehet, egy picit erősíteni kell az izmot. Most nem hajlik a térdem, de csak akkor lehet műteni, amikor minden mozgás tökéletesen működik. Két verzió van: vagy azonnal meg kellett volna operálni, vagy ki kell várni ezt az időszakot. Persze nem fájdalommentes ez az időszak, de szerencsére a mindennapokra nincs nagy hatással a sérülése. Reggel és bizonyos mozdulatoknál érzem a fájdalmat, de rosszabbra számítottam. Nem az van, hogy otthon fekszek a műtétig, egy hét elteltével a hétköznapi életemre nincs annyira nagy kihatással.

fotó: szte-szedeak.hu/Faragó Imre

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mivanmivan Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Jobbulást kívánok Szolnokról!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés