Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Véget ért Vágvölgyi Ákos szezonja

Még kérdéses, hogy műtik-e a játékost. Kaposváron a play-out elkerüléséért küzdenek a szegediek.:

:

A Jászberény elleni idegenbeli meccsel véget ért Vágvölgyi Ákos idénye. A Naturtex-SZTE-Szedeák fiatal hátvédjének kiugrott a válla, azonban mivel egy porc is letört, a probléma megoldása hosszabb időt vesz igénybe – írja a delmagyar.hu.

– Most az a kérdés, hogy legyen-e műtét vagy ne. Az operációval megnőne a rehabilitációs idő. Sajnálom a helyzetet, mert fontos meccsek előtt állunk – mondta Vágvölgyi Ákos, aki bízott abban, hogy talán az utolsó meccsekre visszatérhet, de idén valószínűleg már csak kívülről szurkolhat a csapatnak.

A Szedeák számára ma kezdődik az alsóházi középszakasz, 18 órától a Kaposvár vendége lesz a csapat. Ott, ahol az alapszakaszban már sikerült nyernie a Naturtexnek: viszont a KKK január óta minden hazai meccsén győzött.

– Voltak olyan meccseink, amikor jól játszottunk, és győzelmet érdemeltünk volna, ez átlendíthette volna a csapatot. Az okok? A triplaszázalékunk szörnyű, így nem lehet meccseket nyerni. Nem gondolom, hogy rosszul dobó csapat lennénk, ez önbizalom kérdése. Stabil dobók a légiósaink, de őket is megviseli ez az időszak. Hiányoztak az egylabdás meccsek az idén, elég csak a Kecskemétet megnézni, hány ilyen meccset húztak be – összegezte az alapszakaszt Vágvölgyi, aki hálás a stábnak a szezonban kapott lehetőségekért. Úgy érzi, sokat is fejlődött, de mindez háttérbe szorul, hiszen csapatszinten elmaradtak a sikerek.

Ha ma nyerne a Naturtex, még maradna esély arra, hogy elkerülje a play-outot, viszont vereség esetén szinte biztos, hogy a TF Budapesttel kell játszani egy két győzelemig tartó párharcot a bennmaradásért.

– Érdekes helyzet, mert nem egy komoly sikerért kell küzdeni, hanem a piszkos munkát kell elvégezni. Mentálisan roppant nehéz egy ilyen play-out, a TF titkon erre készült egész évben, számunkra viszont csalódás, hogy itt tartunk. Valahogy el kell felejtenünk az eddig történteket – zárta Vágvölgyi Ákos.

Fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook oldal

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés