Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Véget ért a Hanga-tábor

A minitorna MVP-je Kovács Ákos lett, a dobóversenyt pedig Debreczeni Olivér nyerte.

  •   :

:

Gyorsan elrepült az idei Hanga Ádám-tábor három napja, és a résztvevők máris újra kezdenék a kosárdzsemborit. A Barcelona spanyol bajnok kosárlabdázójáról elnevezett utánpótlásképző összetartás hétfőn délután kezdődött, kedden két edzést vezényeltek a fiataloknak a trénerek, szerdán pedig délelőtt dobóverseny, All Star Gála alkotta a programot. Az utolsó napon jelen volt a nézőtéren Hanga Ádám felesége és két kislánya is – írja beszámolójában a kosarlabdaakademia.deac.hu.

A záró nap első felvonása tehát a dobóverseny volt, sorjáztak a kosarak minden irányból, majd záróakkordként jöhettek a mérkőzések.

Hanga Ádám mellett olyan kiválóságok pattogtatták a labdát, mint Molnár Miklós, vagy a játékosügynök Lóránt András, vagy éppen a DEAC Kosárlabda Akadémia ügyvezető-sportigazgatója, Becsky István. A minitornát a Team Hanga nyerte, de természetesen minden csapat kitett magért.

A tábor zárásaként Hanga Ádám, Berényi Sándor és Lóránt Péter is megköszönte a fiataloknak, illetve az edzőknek a kiváló hangulatú, és szakmailag magas színvonalú napokat.

A szezon DEAC-játékosaiból verbuvált három All Star csapat tagjai egy-egy mezzel gazdagodtak, a minitorna MVP-je Kovács Ákos lett, a dobóversenyt pedig Debreczeni Olivér nyerte. A különdíjasok a BLADE SPORT 20 ezer Ft értékű táplálékkiegészítő-csomagját vihették haza.

Mi mást mondhatnánk, mint azt: reméljük, jövőre, veletek, ugyanitt.

Fotó: kosarlabdaakademia.deac.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés