Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Vasi döntő lesz

Az ötödik meccsen simán verte a Körmend a Pécset.

Egis Körmend - Pécsi VSK-Veolia 97-71 (27-21, 30-23, 26-16, 14-11)

Elődöntő, 5. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Cziffra Cs., Ádám J., Frányó P. (Bodrogváry I.)

Körmend: Thames 8, Bradford 2, Price 25/15, Ferencz 13/3, Hammonds 29/12. Csere: Csorvási 13, Németh 4, Lajsz 3/3, Takács -, Kiss B. -, Kiss M. -.

PVSK: Pongó 7/6, Taylor 21/6, Csirics 12/6, Antóni 5/3, Horti 5. Csere: Wright 5, Budimir 8/6, Demeter -, Bíró 4, Olasz 4.

Csirics triplájával indult a mérkőzés, Hammonds azonnal válaszolt. Thames hozott össze egy 2+1-es akciót, majd Antóni egyenlített. Potyogtak a kosarak, ezúttal sokkal ponterősebb volt mindkét fél, mint hétfőn. 11-6-ra elment az MTE. Triplapárbaj alakult ki, a hazaiak folyamatosan vezettek, de a PVSK sem akart lemaradni. Sőt, 18-18-nál utol is érte ellenfelét. Hammonds ziccerével zárult az első negyed (27-21).

Másfél perc után 32-24 volt az állás, időt is kért Csirke. Hiába, a különbség elérte a tízet. A vendégek továbbra is hatalmasat küzdöttek, de aztán szétesett a palánk alatti védekezésük, így 40-31-nél újra időt kért a Vasút. 48-33-nál már tizenöt is volt közte. Bradford floaterével alakult ki a félidei 57-44-es állás.

Horti centerkosarával folytatódott a mérkőzés, Price és Hammonds is egy-egy hármassal felelt. Csirics ziccerét Price távolija követte. Húsz pontra rúgott a differencia, újra időt kért a PVSK. Tomboltak a Rába-parti szurkolók, nem csoda, hiszen 83-60-ról indult a záró felvonás. A nagy kérdések már eldőltek…

Ettől függetlenül azért le kellett játszani az utolsó felvonást. A végén már lehetőséget kaptak a kiegészítő emberek is, mindkét fél figyelt arra, hogy ne legyen újabb sérülés. Ferencz hármasával harminc lett (92-63), a végén macska-egér játék folyt a pályán. Még Lajsz is betalált távolról, utána imitálta is Robin Hoodot. A körmendi szurkolók el is kezdtek üzenni a megyei rivális Falcónak. Nem véletlen, hiszen tizenegy év után újra egymással játszik a két vasi csapat a döntőben.

Fotó: hunbasket.hu

176 hozzászólás

176
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
41 Comment threads
135 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
Mexx92PvskpanthersMadisonBöcskey Attilamte7 Recent comment authors
Pvskpanthers
Olvasó

Gratulálok a saját csapatomnak hogy 0-2röl megadták a lehetőséget az 5. Meccsre. Remélem egyszer majd a Körmendi szurkolok is megtanulnak gyözni és a lefújás után nem az ellenfél edzőjét és egyik játékosát szidják a saját csapatuk ünneplése helyet

Madison
Olvasó

Megint volt ilyen? Nem kellett volna… Az a baj, hogy a körmendi közönség egy része a saját játékosait is meg tudja időnként találni, főleg, ha az magyar… Kár, mert egyébként tényleg hihetetlen hangulatot tudnak csinálni!

mte7
Olvasó

Oá…oá…oá…
Miről beszélsz?
Volt ünneplés…
Persze a tévé előtt ez nem jött le…a grill csirke és a hentes horti pedig egy kicsit kapott…ami úgy gondolom h belefért,hiszen tettek érte…

Madison
Olvasó

A tévén keresztül mondjuk nekem csak az ünneplés tűnt fel, az valóban hatalmas volt, jó volt hallani! A pfujolással nem értek viszont egyet, én speciel Csirkét és Hortit is bírom, utóbbinál kifejezetten sajnáltam, hogy elment tőlünk, szerintem abszolút használható játékos!

makelovenotwar69
Olvasó

Győztes elődöntő, meggyőző játék után tényleg ünnepelni kell a csapatot és játékost, edzőt, magatokat. De tényleg mi a francért kell szidni (ha tényleg így volt) az egyik legjobb magyar edzőt? Azért mert kaptatok két nagy sallert? Hidd el, lehet, hogy ez még használt is a csapatodnak a döntő előtt – elnézve a kontrasztot a 3-4. és az 5. meccs között… Horti pedig – hidd el, kívülállóként mondom – sokat fejlődött Pécsen és lehet, hogy labdás tudásban még nincs ott mint Csorvási (bár Csóri nem dob triplát), de palánk alatti pozíció foglalásban, elzárásban, center-trükkökben (ne hívjuk alattomosságnak!) nem rosszabb, mint az… Olvass tovább »

lizapanna
Olvasó

Nem fér bele, ne haragudj! Az se, hogy a körmendi edző a sajtótájékoztatón említést se tesz arról, hogy méltó ellenfelet győztek le..igenis, tiszteletet érdemel a PVSK, és ha most Zollner valamiféle dicsőségnek tekinti, hogy milyen fiatal a csapata, akkor én meg azt mondom, hogy nagyobb dicsőség “öregurakkal” a négybe jutni, ezer kilométereket utazni, nagy csatákat vívni, szóval tiszteljük már egy kicsit azt, amit érdemes!

Pvskpanthers
Olvasó

Kedves mte7 annyira jól sikerult a”tv elött ülős” meccs nézés hogy fél 2 kor értem Pécsre haza

donnarumma
Olvasó

Jó ez a fotó Taylorról:-)

Madison
Olvasó

Gratula mindkét csapatnak! A bronzmeccsen nem tudom, kinek szurkoljak, a Pécsnek is, megérdemelnék és nagy eredmény lenne nekik,a régi barátság és a szerencsétlen szezon miatt ugyanakkor a Szolnoknak is, talán egy kis szépségtapasz lenne nekik…
A döntőben viszont egyértelműen csak a Körmend, bár a Falco nagyon jó kis csapat, félek tőlük…
Oroszi viszont miért került ki teljesen a rotációból? Némethet pedig szerintem igencsak biztatni kéne a nézőtérről, lehet, csak ennyi kéne neki, hogy visszajöjjön az önbizalma, mert neki azért nem ez a szintje! Hajrá Ákos, hajrá Körmend!

Downtown
Vendég
Downtown

Oroszinak valahol U-valamilyen meccse volt.

Madison
Olvasó

Ja, értem, köszi! Bár attól még szembetűnő, hogy egyébként sem játszik sajnos.

mte7
Olvasó

Nagy gratula….

Hajrá Körmend!!!!

SPARTAN
Olvasó

Az előbb sikított az asszony, hogy rohanjak a fürdőszobába mert terrorizálja egy sárga/fekete bogár. Persze azt hittem valami darázs lesz, de csak egy ritka katicabogár fajta.

vajon miért piros-fekete a katicák többsége és miért látunk alig alig sárga feketét ? ?????
Metafóra….

Ja..Mindenki nyugodjon meg..természetesen jó falusi révén elengedtem a kis falcós katicát!
MTE!

Lacataylor
Olvasó

Szerintem valaki csak simán megdugta,és jó volt neki ,azért sikított…. talán egyszer majd neked is sikerül…..

SPARTAN
Olvasó

Nem tudom mivel szolgáltam rá, de nagyon kemény vagy, hogy egy netes fórumon névtelenül combozol öcsi!
Cuki kis fotel harcos lehetsz… Becsülöm bátorságod… vissza is vonulok, mert esélyem sincs ilyen szellemi tőkével szemben..

Downtown
Vendég
Downtown

Nem Veled van baja. Azzal van baja, hogy a Kormend nyert. ?

apasas
Olvasó

Gratula a Pécsnek, sztem Csirke Feri az egyik legjobb magyar edző…
“Fiaival” együtt majdnem csodát tett..
De ma, és remélhetőleg a döntő mérkőzésein a Körmend volt,lesz a nyerő….
Győzzön sportszerűen a jobb, Forever MTE ?

ldd
Olvasó

Szerintem a mai meccs a “Fecsóé” volt.
Miért nem nyomtak brutál védekezést ?

ldd
Olvasó

Jó a Körmend …
De az sem lehet véletlen, hogy a Falco egymás után 3x döntőzik …
Emlékszem egy olyan döntőre… amikor a Körmend télen visszahozta a “kiscsicsát”, meg volt a “szlováknéger” meg a “ropihorvát” és simán nyerték a döntőt.

CSAKaPÉCS
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek és sok sikert a döntőben!Ma a nyomukba se érhettünk…
Emellett nagyon büszkék lehetünk a csapatunkra, hatalmasat küzdöttek a srácok 2-0 után, amikor már mindenki azt hitte lefutott ez a párharc. Nincs ok szomorkodásra, a bronz is szépen csillog, úgyhogy mindent bele! 😉 10 év után ez is hatalmas siker lenne!

Hajrá PVSK!

T.Peti
Olvasó

Szép volt PVSK, ez küzdelem volt a javából. Bár most nem sikerült a döntőbe jutás, ne keseredjetek el.
Hajrá MTE!

Böcskey Attila
Olvasó

Előre bocsátom, hogy a Te beírásoddal semmi gondom nincs, annál több a furcsa dolgok megtörténtét látva. Sajnos az első meccsen bejött Csirke taktikája, durván és alattomos faltokkal operáltak. Szomorú, hogy a szürke szamarak partnerek voltak ebben, Delas szólt is a sporiknak emiatt, erre kapott egy technikait. Mi lett a vége egy súlyos sérülés. Ennek feldolgozása nehezen sikerült, ezt jól kihasználta a Pécs. Persze a győzelmeket nem kell magyarázni, viszont tegnap világossá vált, hogy Csirics, Budimír és társai korántsem olyan jók egy motivált Körmend ellen. Ez gyógyír nekem és még sok más szurkolónak is, főleg azután, hogy Baromfi arra biztatta övéit,… Olvass tovább »

Mexx92
Olvasó

Minek kell azzal foglalkozni hogy mennyien jöttünk Körmendre ? Ott voltunk amennyien voltunk. Büszke vagyok a csapatra mert amit elértek az emberfeletti volt a részükről. Játékvezetésr meg sem említem mert nagy részben nem ezen múlott hanem hogy Price és Hammonds nagyon jó napot fogott. Semmi panaszunk nem lehet a csapatunkra éppen ellenkezőleg büszkének kell lenni rájuk ahogyan megnehezíteték a Körmend dolgát! Bronzmeccsre felszívják magukat és elhozzák Pécsre a fiúk a bronzot! Hajrá PVSK!

Zvezda
Olvasó

Gratula a Körmendnek!
Akkor kezdődik. Nem létezik, hogy megint ezüst legyen ebből!

ldd
Olvasó

szintiszta statisztika…
minden sorozat megszakad egyszer …

SPARTAN
Olvasó

Na… volt koncentráció… lett is eredménye! Már csak három meccset hozzatok le így!
Pályaelőnyről még nem lettünk bajnokok,itt az ideje ezen változtatni! Hajrá Körmend!!!

ldd
Olvasó

Miért is ?

SPARTAN
Olvasó

Mi miért is?

ldd
Olvasó

Lehet, hogy a mintátok folytatódik …

SPARTAN
Olvasó

Vagy a szombathelyi ezüstsor…

ldd
Olvasó

Az egyik megszakad …

SPARTAN
Olvasó

Maradjunk ennyiben ?

Bolyongó
Olvasó

Gratula mindkét csapatnak,nagyszerű elődöntő volt. Az viszont nem tetszett, hogy Zollner csak 34 perc után, 29 pontos vezetésnél kezdte becserélni a fiatalokat.

ldd
Olvasó

És nem volt szimpatikus ahogy az utolsó időkérésnél rajtuk vezette le a saját feszültségét …

Setback
Vendég
Setback

A problèma az, hogy úgy írsz le egy helyzetet mint a saját agyszülemènyedet tènykènt tálalva, nem pedig mint egy lehetősèget. Mekkora barom vagy te… Az meg sem fordul a fejedben, hogy a fiatalokat játszatva az ő perceiket is nagyon komolyan vette? Dilettáns vagy, egysíkú gondolkodással.

ldd
Olvasó

Nyugodjál le a p.csába …
Attól, hogy fröcsögsz még nem lesz igazad.
Tudod az jutott eszembe:
hülye-hülyébb- leghülyébb- rendőr-postás- vasutas- Setback …

Setback
Vendég
Setback

Atyaég…:D TE egy igazi szerencsétlen barom vagy. Egyedül te állítottál valamit, én csak azt feszegettem, hogy ne legyél már akkor megmondóember, hogy egy helyzetet elképzelsz és akkor az úgy is van, nincs máshogy és punktum. “még nem lesz igazad”. Tartalmilag is baromság amit írsz, pont az előzők miatt. A hozzászólásod vége megy egy gyenge óvodai poénnak lenne jó. Szánalmas vagy.:D Megígérem nem nézek ide vissza mi a következő ostobaságod, úgyhogy hisztizhetsz a levegőbe.:)

makelovenotwar69
Olvasó

Gratulálok a csapatoknak. Pécs helytállt, jó csapat, sőt csapatként jobb, mint a Körmend.
Ma az MTE dobógépei hozták a formát, félelmetesen tüzeltek. A mai meccsen fölényben voltak a hazaiak és mivel ez volt az ötödik, megérdemelten döntőznek.
A Falco ellen viszont legalább ilyen dobóforma kell, meg hogy bírják szusszal, mert a cseresor elég halvány.
Hajrá magyar kosárlabda!

egismte1
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Mindenki hozzátette a magáét!!! Nyugi Ákos, a döntőben jobb leszel!!! MTE!!!!

ldd
Olvasó

Amiben egyetértünk: imádjuk a sört (!).
Továbbra is tartom, ha a Falco levédekezi a Körmendet az aranyat ér neki. A Körmendet túl dobni nem lehet !
( nem mint régen a Falco – ki többre -)

J.R.Benitez
Olvasó

Pécs kihozta a maximumot. Ők már fáradtak voltak egy szoros meccshez is. Körmend lazán hozta mait. Az már más kérdés hogy szerintem az ő hibájuk hogy egyáltalán ma volt meccs. Látom megy a szájkarate ezerrel. Nem baj. Szórakoztató. Én csak annyit mondok. Ebben a döntőben nincs esélyes. Itt minden megtörténhet és annak az ellenkezője is. Itt nem számít fáradtság meg ilyenek. Egy dolog fog dönteni: melyik csapat jobban nyerő típus. Ki rezel be, ki pörög maximumon ha ott a nagy tét. Csak ezen múlik. A mentális erő ami aranyat hozhat ide vagy oda. Legyenek jó meccsek, méltó egy bajnoki döntőhöz!!!!!… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Alapvetően egyetértek veled.
A kedvencem: “Bízzál istenben és tartsd szárazon a puskaport” ( Cromwell-1647)
– meg a jó védekezés –

Downtown
Vendég
Downtown

Egyetertek Veled!

Emőkevagyok
Olvasó

Na mi van Downtown? Pista nálad hagyta a korlátlan net kódját, amíg ő távol van?
Anyukám azt üzeni, hogy ha még mindig ugyanaz a legnagyobb seggnyaló, mint amikor ő ott dolgozott, akkor tudja, ki vagy!!!

Downtown
Vendég
Downtown

Emcike.
Ez sem lett jobb hozzászólás ☹️
Kezdek aggodni! Teged ez a Kormend gyozelem tonkretesz a vegen! ☹️?

Nagyon kis idegeske vagy. Keresd meg a plüsskutyádat vagy az 1000-es kirakódat, és jatszadozz vele. Kirakni úgysem megy. ???

Anyukadnak uzenem: ne uzengessen, hanem segitsen a kirakoban. Ketten ertek egyet…talan! ????

USBkábel
Olvasó

Gondolom akkor anyuci popoját is szarrá nyalta te kis kurvinca ???

ldd
Olvasó

Én nem bántalak, mert néha magamra ismerek, ha düdös vagyok.
De, tényleg érdekelne, akár privátban is, hogy mi hozza ki belőled ezt az olthatalan gyűletet?

Downtown
Vendég
Downtown

Nem szokott ennyire ideges lenni a pici Emcike.
Mindig belovi ide a tyúkszaros Körmendutáló monologjait, amit probal poenosan megfogalmazni, de nem jon ossze.

Ma este teljesen ingerult. Mi lehet a baj?

Anyuka nem vett 1 gomboc fagyit? Vagy osszecsokiztad a ruhacskadat?

Emci! Ne legyel ideges! Nem eri meg! ???

ldd
Olvasó

Ha az 1 – Te voltál Emő, akkor köszönöm!

T.Peti
Olvasó

Honnan lehet tudni teljes bizonyossággal, hogy ennek a kreténnek a valódi neve Hadnagy Zoltán.
Ha tuti a dolog, akkor miért nem volt még senki, aki átrendezte volna ennek a buzigyereknek az állkapcsát?

Emőkevagyok
Olvasó

Téged is feljelentelek, ahogy Bimbóval is megtettem, ő már szerintem a döntőn nem is lehet ott.
Én nem tudom, hogy ki az a Hadnagy Zoltán, de veréssel senkit nincs jogod fenyegetni.
Én Emőke vagyok!

Downtown
Vendég
Downtown

De ugye neked van jogod mindenhez??
Neked van jogod Pistázni, van jogod a Körmendet fikazni….mi?

Gyáva szardarab vagy Emci!

Te sértegetsz, feljelentgetsz….de hogy a Pista elé állj, ahhoz gyáva vagy Emci.

Nagyon gyáva.Gyenge.Ideges.

Sajnallak. Kirakózz!

Emőkevagyok
Olvasó

Ki a faszom az a Pista, hogy nekem, vagy bárkinek elé kéne állnom?
Lehet nektek ő a világ közepe, valószínű azért tűritek neki, hogy elüldözte a körmendi ikonokat, hogy az idegbajával szétbasz mindent….
És még valamit tisztázzunk, se én, sem anyukám nem fenyegettük bántalmazással Pistát, soha…
Csak elé tartjuk tükröt, hátha belenéz…

Downtown
Vendég
Downtown

Ki a faszom vagy te, hogy barki elé tukrot kell hogy tarts?
Ki a faszom kert fel erre, hogy Atyauristent jatszal?
Ki a faszomat erdekel az elmebajod, hogy felveszel itt szemelyisegeket, anyukadat….komolyan kell egy pszichiater?
Ki a faszom vagy, hogy te itt jelentgethetsz mindenkit?
Ki a faszom kért fel arra, hogy jatsz a körmendi igazsagosztot?

Ki a faszom az az Emoke? ??

Gyava szar vagy emci. Az is maradsz.

….es irogathatsz ide. En itt leszek.

….es nem, nem vagyok se a pista, se a pista haverja, se a pista anyja. Szimpla egyszeru körmendi vagyok, aki megunta a honapok ota tarto pofazasodat.

T.Peti
Olvasó

Kis köcsög! Ki fenyegetett veréssel? Én csak megkérdeztem, hogy miért nem volt még senki aki a beteg fejedet megdolgozza.

Puntigamer
Olvasó

Na sikerült bealtatni a kosártársadalmat, hogy…..
Kijött a két csapat közti különbség is, meg egy kis pluszbevétel is jól jött mind a két csapatnak…
És akkor most foglalkozzunk a döntővel!!!
Csak a szimpla hazaikat kell hozni, meg az első és egyben utolsó szhelyi meccsen kell felszántani azt az “arénát”, és meglesz a negyedik!!!!
Kezdődjön az ezüstróka vadászat!!!
Egészségetekre. MTE

GORECUBRBA
Olvasó

Hol van a Háló ????? 😀

Puntigamer
Olvasó

Arra az egy hálóra vágsz fel?
Szánalmas vagy….

GORECUBRBA
Olvasó

Nem.Hanem ami az idei meg jövő évi lesz 🙂

Puntigamer
Olvasó

Nem csak szánalmas, de még komolytalan is vagy!

Zvezda
Olvasó

Nem annyira komolytalan szerintem. Nálatok a pályaelőny, a mi csapatunk viszont erősebb. Ti most lendületből lesöpörhettek minket az első meccsen, de utána mi lesz ilyen cserepaddal? Kicsit tartok Tőletek, de mi leszünk most a bajnokok. Jövőre? A Haladás NBII, így továbbra is lehet a figyelem középpontjában a Falco.

Aramis
Vendég
Aramis

Te ostoba mit gondolsz?
Te szurkálódhatsz, de ha visszakapod akkor meg szánalmas???
Egy tipikus büdös seprűs huggyos jobbágy vagy!
Ezért kár volt beregisztrálnod!

GORECUBRBA
Olvasó

Szánalmas az lenne ha a Lajsz meg ez a vicc Németh arany érmet kapna. Ilyen produkcioval

Puntigamer
Olvasó

Pedig elárulom neked, fognak kapni…. ?

k212
Olvasó

Lajsz olyan dobómozdulata zseniális

Zvezda
Olvasó

az tényleg durva lenne baszki.. így is az már.

Böcskey Attila
Olvasó

Mindkettő jobb Tóthnál és még nem is alattomosak. Az a vicc, hogy ilyen antikosaras milliókat akaszthat le tőletek!

Puntigamer
Olvasó

Hát te meg ki a f. sz vagy?

Downtown
Vendég
Downtown

Szaramisz.
Hugggyos. Ez mi? ???

Aramis
Vendég
Aramis

Ez mi?
😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ez az kedves jobbágykám amit ebben az országban szegény jómagadon kívül mindenki tud rólatok…
Hogy oda huggyoztok ahova az állatok…magatok alá!!!! 😀 😀 😀

Downtown
Vendég
Downtown

Szaramisz. Mi pisilunk.
Ti a metropoliszba huggyoztok.

Nem mellesleg huhogtok is.
Megvettetek a dontore a friss banant?
Szolni fog a rasszistatabor? ?

Hugggyozni….ne a nagy szombathelyi überművelt panelproli….szaramisz ???

Downtown
Vendég
Downtown

Gyerunk Fiuk, nincs meg még 100 komment!
….mindjart erkeznek a kamunickek, egy kis falusizás, egy kis Falcoszidas…..es mindjart meglesz a 100…. ????

dell
Olvasó

Gratulálok a Körmend győzelméhez! Most rajtunk a sor a bronz megszerzéséhez. Bízom benne mert a nemzetközi szerepléshez elkerülhetetlen a harmadik hely. Ahogy hallani továbbra is lesz pénz és Vojával is számolhatunk. Hajrá Olaj! A döntőben pedig Hajrá Körmend! Nyerjétek meg!

Downtown
Vendég
Downtown

Koszonjuk! ??

Aramis
Vendég
Aramis

Ahogy hallani, az állam továbbra is biztosítja az évi 1 milliárdos költségvetést!
További sok sikert!

derryl
Olvasó

Látom nagy a pofád, mióta az állam faszán lógó Lölő csicskák nektek már a dupla zsetont adják. Azóta idegenben is hazai pálya! Vagyonőr!

Aramis
Vendég
Aramis

A harmadik helyért hajrá Pécs!
Induljon egy szerethető magyar csapat az EC-ben, ne egy szurkolók nélküli szedett-vedett banda..

nazol
Olvasó

Az a “szurkók nélküli” banda harmad létszámmal leszurkolt benneteket a kupán te szánalmas bohóc! A szedett vedett banda meg: 8x mb 8x mk győztes.
Hatalmas az arc kis barátom, de eddig lófasz habbal amit bemutattatok.

lizapanna
Olvasó

Gratulálok, teljesen megérdemelt győzelem, hihetetlen iramot diktált a Körmend, pazar dobásokkal. Bírtam Csirke Feri szarkazmusát, miszerint szétszívattak minket..:)De én mindig pozitívumot keresek, szóval annak kifejezetten örültem, hogy a mi “kicsinyeink” viszont jobbak voltak, hiszen az utolsó 3.15 percben egy árva körmendi kosár se esett be…:)Icipici szépségtapasz:)
Pihenjetek egy nagyot fiúk, aztán szombaton mindent bele! Hajrá PVSK!

ldd
Olvasó

Az első szó: gratulákok a Körmend döntőbe jutásához.
2. A vak egerek is tudják, hogy a Körmendet védekezéssel lehet legyőzni. Miért nem volt elég kemény a védő munka?
3. A Colner nem szimpatikus amikor az utolsó időkérésnél a fiatalokon vezeti le az idegbaját.
Amúgy, ha már így esett:
– szerintem a döntőben is a védekezés fog aranyat érni vagy a jó dobó forma.

Downtown
Vendég
Downtown

Vedekezes + jo doboforma.

Hazai palya melletunk szól, de Delas kivalasaval ez nehez menet lesz.
De nem lehetetlen! ?

jaszberenyikse
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak! A Pécstől hatalmas teljesítmény ez így is, gratulálok a szezonotokhoz és ebből érem is lehet hacsak Szolnokon nem drótoznak össze pár játékost. A Körmendnek pedig sok sikert a döntőben! Úgy gondolom a szombathelyieken kívül egy egész ország nektek szurkol.

Downtown
Vendég
Downtown

Koszonjuk! ??

Aramis
Vendég
Aramis

Azt elárulnád, hogy miből gondolod azt, hogy egy ország négy néger győzelmének szurkol?

jaszberenyikse
Olvasó

Többek között az ezen a fórumon “tevékenykedő” minősíthetetlen falco szurkolók miatt.

Aramis
Vendég
Aramis

😀 😀 😀
Még szerencse, hogy ezen a fórumon csak a Falco szurkolók minősíthetetlenek!
Mindenki más irodalmi Nobel díjra esélyes!

ldd
Olvasó

Hát…
“Hüjéből” jól áll az ország egésze …

ldd
Olvasó

Akik a – jelet nyomták magukra ismertek?
Vagy a hatalom f@szának szopása közben eltévesztették a betűt?

egismte1
Olvasó

Inkább a 3 néger és 2 fehér légiós győzelmének?

Downtown
Vendég
Downtown

Bruimsma nem is legios nalatok? Nocsak!

Aramis. Ne irj dühből, tudsz Te ertelmesebbeket is irni ?

Aramis
Vendég
Aramis

Tudok.
Majd ha értelmes hozzászólások lesznek a Falco felé, akkor fogok hidd el.

Downtown
Vendég
Downtown

De ez nem egy Falco cikk! ???

Ne idegeskedj itt. Majd a dontore tartogasd ?

davek
Olvasó

Nagyon buta vagy te Aramis, ülj le 1-es

Pvsk Fanatic
Olvasó

Köszi, korrekt vagy ??

ldd
Olvasó

Vannak akik “átáttak”

royalka
Olvasó

Mocskos falco!

pbask
Vendég
pbask

Ez hogy jön ide fóbiás? O.o

Aramis
Vendég
Aramis

Ez zalaegerszeg!
Ennyi és semmi több!
Ha kosárlabdázni nem tudnak, valamiben legyenek már erősek.
A kreténségben!

pbask
Vendég
pbask

Zavarja szentem minden évbe mi döntözünk Baszki mester meg mindig beeteti őket, főleg hogy odateszik magukat kupameccsen,idén még playoff se jutott nekik ezért itt förcsög 🙁 Megtudom érteni,szomorú élet ez,hogy akik nem kellenek nekünk azokból falcosokból áll a zete magyar magja…simon,durázi,bagó,szabó…
kis falco b csapat :))))

Aramis
Vendég
Aramis

Az külön öröm ha sötét szól ide!
Az egy hónapja tartó semmittevést szakíthatja meg egy büffentéssel!
Szegényeknek ez jutott!
Meg egy kalap Szombathelyről kiselejtezett zseléshajú antikosaras akiben baszki a megváltást látja 😀 😀 😀

Lacataylor
Olvasó

Ti a rájátszás melyik körében estetek ki? Ja hogy nem kerültetek be…. Sötét zalai!Kapcsold fel az utcában (ahol van áram ,lámpát),gyujts gyertyát ,húzd elő az agregátot,hogy legyen egy kis fény felétek,mert kezdődik a DÖNTŐ!!!!!!!

GORECUBRBA
Olvasó

Hát ezen a körmenden a Falco simán átgázol .4-5 teritett betli ez a csapat,Curry leveszi Pricet , Németh vicc kategoria Lajsz szánalom és még van pofája ilyen teljesitmeny mellett showmant játszani,közbe a kispad nem vele hanem rajta röhög 🙂 Egy poszton nem jobb ez a körmend, 0-3 lesz , Már csak az a kérdés h mit akar a Falco otthon nyerni vagy Körmenden gálázni.

piros710321
Olvasó

Álom, álom…..

Downtown
Vendég
Downtown

Maglatjuk Cubalibre ???

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Németh tényleg nagyon gyenge de ha törpe Matthias leüvölti a fejét attól nem lesz jobb…Ha igy dob kintről a Körmend verhetetlen lesz csak ,hogy mindhárom meccsen biztos ,hogy nem fog igy dobni.A tippem 3-1 A Falconak.

Downtown
Vendég
Downtown

Nemeth nem pontfoso. Teny, hogy nem most jatsza elete meccseit, de a szerepe megvan a csapatnál ?

Tedd meg mixen!

Hadnagy zoltán
Olvasó

Apu!!! Kezdődik!!!!

pbask
Vendég
pbask

Ez most hányadik accountod helyett irtad Zoli? xD Emőkével akartad, esetleg Másikvégéddel, vagy harmadik amiről nem tudunk? :O

Downtown
Vendég
Downtown

Maga se tudja. Most valoszonuleg kapkod, mert ezt a mondatot nem így akarta beirni… ???

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Zoli Zoli megint lebuktál a garázs szólj ha újra kiadó!!

Nanate
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek a döntőbe jutáshoz, ideje volt! Nektek drukkolok, remélem 3:0 lesz! Hajrá Olaj!

Downtown
Vendég
Downtown

Koszonjuk!
Hajrapirosfeketék! ?

USBkábel
Olvasó

Köszönjük a 110 Pécsi szurkolónak ezt a csodálatos szektor befoglalást….

donnarumma
Olvasó

Már bocs,de így sem volt tele a hazai..azt ne mond hogy valakik kint maradtak…

Pécsidrukker99
Olvasó

Köszönjük szépen neked ezt a felettébb értelmetlen és semmit mondó kommentet. ? Döntőben vagytok, nem értem miért kell ezt csinálni.

2lee14
Olvasó

Ez legyen az egyetlen boldogsága.

Aramis
Vendég
Aramis

Meg az, hogy pár szolnokival nyomják a circle jerk-et! 😀

Downtown
Vendég
Downtown

Neked meg ez fáj…. ???

Emőkevagyok
Olvasó

Anyukám most beszélt az egyik Falco vezetővel, és úgy néz ki ilyen cirkuszi hangosbemondós autóval reklámozzák a döntőt, mint amiről dinnyét is árulnak. 🙂
Ketrecbe zárt mutogatós bácsiiiiii!
Németh Ákos Magyarország legszarabb kosárlabdázójaaaaaa!
Dzsoni a bohóóóóóóc!
Lelátóra hugyozó körmendi szurkolóóóóóóók!
Erkölcsi aranyérem átadááááááááás!

k212
Olvasó

Németh Ákos tökéletes fit a csapatba. Sok sikert a Falconak és a Körmendnek a döntőben.

Downtown
Vendég
Downtown

Emci ez nagyon erőltetett lett…

Torold le a konnycseppeket az arcodrol, mert ezt a meccset behuzta a Körmend…
Tudom,te mar megirtad elore a veresegunkre a kis szokasos monologodat….ejjjj, most meg ki kellett torolni,mi plusz munka! ???

Gyenge vagy Zoli, igyal egy sört, es jobb lesz ?

red-black01
Olvasó

Egy pillanatra felfüggesztem a fogadalmamat ?Idén eddig szopóágon vagy barátom ???, egyre kényszeredettebb a dolog ?
Nem mesélem el neked, mert te tudod a legjobban hogy kib@szottul zavar téged és egyre jobban idegesíteni kezd a tudat, hogy mi van akkor ha…
Már csak a Falco-ban bízhatsz ?, mondjuk nem alaptalanul, mert reálisan nézve úgy látom több ok miatt 60-40 arányban ők az esélyesebbek.
De… A szakma miatt ismét felajánlom neked, ha eljutsz odáig hogy szeretnél változtatni azon, hogy elviszi és elveszi a történet az egész napodat, akkor szívesen segítek.
Csak az útiköltségedet kell állnod…komolyan.

donnarumma
Olvasó

Koszonjuk a “szurkoloknak”? a megemlekezest? Szombaton már tele lesz a terem?
A csapatuknak jár a gratuláció!
Ennek így kellett lennie,aki nyeri a döntőt,az meg is érdemli..

Downtown
Vendég
Downtown

Tele bizony, tele lesz ?
Koszonjuk a gratulaciot! ?

USBkábel
Olvasó

Tele tele ?mint Emőkével a faszom

Downtown
Vendég
Downtown

?????

donnarumma
Olvasó

Te vagy a faterja??az gáz?

pbask
Vendég
pbask

Comment of the year

Downtown
Vendég
Downtown

Az anyjat mar ismerjuk. Zsoka. ?

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, ma extrán játszottak és jól is dobtak, mi pedig nem tudtuk sajnos megismételni a hétfői védekezésünket. De mindentől függetlenül hatalmas gratuláció a csapatnak és minden elismerés azért, amit a Körmend ellen játszottunk az elődöntőben, a bronzérem pedig a hab lehetne az idei szezon tortájára, úgyhogy minden maradék erőtartalékot mozgósítsunk!!

Körmendnek sok sikert a döntőre!

Hajrà Vasút!

Downtown
Vendég
Downtown

Koszonjuk, hajra a bronzért!

Gecse J. Márió
Olvasó

Gyerünk srácok, BÁR már nem mi vagyunk az esélyesek, de próbáljuk meg érvényesíteni a a pályaelőnyünket! Az az egy biztos, mi teljes szívvel mögöttetek leszünk és megpróbálunk titeket belehajszolni a döntőbe!
Gyerünk srácok, előre a negyedikért!!!
CSAK AZ MTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pbask
Vendég
pbask

Márió,hülyeség. Delas nem akkora érvágás ezért mondtam triplaszázalékotok,az nélküle is megy, Csori ponterősebb több perccel. Ugyanolyan egál a kettő

Gecse J. Márió
Olvasó

Én még olyan csapatot nem láttam, amelyik az egyik legfontosabb láncszeme nélkül erősebb… Nézd csak meg az első Pécs elleni meccsünket, hogy milyen volt a játékunk vele az első félidőben, és a 2. félidőben (meg a többi meccsen) nélküle. Vele a hazai pálya előnye miatt előzetesen 60 %-ra saccoltam az esélyünket a bajnoki címre, nélküle viszont már nem magunkat tartom esélyesebbnek.

Rougenoil
Olvasó

Gratula Körmendre! Nyerjen a jobbik

Downtown
Vendég
Downtown

Jol mondod! ?

Gecse J. Márió
Olvasó

Szerintem meg inkább mi nyerjünk! 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

Mi fogunk! Kormend! ?

Pécsidrukker99
Olvasó

Először is gratulálok a Körmendnek. Viszonylag tudtuk tartani magunkat, de szépen lassan kinyílt az olló, a hazai gyűrű kedvezett a Körmendnek. Mellette a védekezésünk gyenge volt, dobások se jöttek össze. De hát ez ilyen, a labda kerek, már kár bánkódni rajta. Zollner nekem nagyon nem szimpatikus, de ez lehet betudható az elfogultságomnak is. Nagyon szép teljesítmény, hogy idáig eljutottunk egy ilyen kerettel. Még előttünk a bronzmeccs, remélem az még összejön. Sok sikert kívánok a Körmendnek a döntőben, de el kell mondanom, hogy szerintem a Falco fog jobban kijönni a párharcból. Pihentebbek, mélyebb a rotáció, viszont ott van az Okorn, aki… Olvass tovább »

Downtown
Vendég
Downtown

Gratulalok Nektek is, nagyot kuzdottetek.
Elore a bronzert, mert az is szepen csillog! ?

SárgaPárna
Olvasó

Na bazdmeg jönnek a hugyosok…
A mostani Körmend az elmúlt 30 év leggyengébb csapata, amelyik bajnoki döntőbe jutott….
Ez a Németh Ákos, édes istenem….

Downtown
Vendég
Downtown

Na az első megjott ???

Hajra lefosottParna ???

SárgaPárna
Olvasó

Figyi! Te majom! Ha akarod a második meccs előtt szívesen beveheted a klotyóba a faszom, hogy valami jó is történjen veled a közelgő döntő során.

Downtown
Vendég
Downtown

Feszultnek tunsz lefosott parna ???
A farkadat verd ki te, mashoz ugysem erthetsz ??

Megertem hogy idegeskedsz. Nyert a Kormend, ez neked mindig fekete nap ?

Normalis szurkolotarsaidat sajnalom miattad. Ekkora szégyen es koszfolt, mint amilyen te vagy
….nehez lehet elviselni.

Na. Verd csak ki… ???

piros710321
Olvasó

Te majom, ha kinyalták a segged a hülye haverjaid, akkor kínáld nekik a farkad! Komolyan mondom emlőkével egy szinten vagy!

krumplifej
Olvasó

Párni párni… olyan elszomorító ez az ostoba kapálózásod.. milyen fajta komplexusod van? Segíthetek valamiben? ❤️

SárgaPárna
Olvasó

Igen! Kinyalhatod a seggem!

Downtown
Vendég
Downtown

Egyszer a farkadat ajanlgatod, most a segged.
Van még valamid PiciPárni ????

derryl
Olvasó

Az eszét nem tudja ajánlgatni, csak a mocskot, amiben él! Sárga trágya!

Kendeffy Botond
Olvasó

Párna! Mi is az irigység színe? Irigy párna.

egismte1
Olvasó

Selejt párna

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Buzizátok meg fasszopózátok egymást aztán Hali meccsen meg együtt szurkoltok…

Downtown
Vendég
Downtown

Nem mindenki buzizik meg fasszopozik. Hidd el.
A valosagban nincs ekkora ellentet a 2 tabor kozott.
Itt van gerjesztve a feszultség, lenyeg a komment meg kattintasszam.

1-2 ember 10 nicknéven “befalusizik” egyet majd jon ra egy valasz, es elindul a lavina.

Szokasos forgatokonyv.

SárgaPárna
Olvasó

Addig persze, hogy nincs semmi konfliktus, amíg a balfasz vezetőségünk a seggetek nyalja, és azt csináltok az Arénában, amit akartok….

Downtown
Vendég
Downtown

Lefosott parna….annyira komolytalan vagy, annyira erezni, hogy tiszta idegroncs lettél….

Jegymizeria…????

k212
Olvasó

Hortit hogy elküldte a Körmend a fenébe? Egyébként nem azért mondom, de a Körmend jól járt azzal a sérüléssel, mert ponterős Csorvási így többet játszik, aki hatékony a gyűrű alatt nagyon.

Downtown
Vendég
Downtown

Nem veletlenul kuldte el…es nem Delas miatt….

k212
Olvasó

Csak nyertek szerintem Delas sérüléssel. Na mindegy, vége van. Gratulálok a Körmendnek. Döntőben jó hangulat lesz. Győzön az erősebb csapat.

Downtown
Vendég
Downtown

Sajnos Mario nagyon hianyzik a palank alol…de meglatjuk mi lesz ?
Koszonjuk, Ti meg elore! Nincs még vége! ?

Aramis
Vendég
Aramis

Igazad van, de nézzük csak, Hali meccsre ki is jön Szombathelyre???

Downtown
Vendég
Downtown

Tilos focimeccsre jarni?

Vagy az a Tiétek?

sargafeketeasziv
Olvasó

Grat Körmendre
Szombaton erkezunk?

Downtown
Vendég
Downtown

Koszonjuk!
Gyertek csak! ?

pbask
Vendég
pbask

Ákos fiam mit mondtam tegnap? Ne dobd el azt a qrva labdát, erre csinálsz 2/8-t, az a kettő is mikor ember se volt közeledben. Hát nem hallgatsz a bácsira,most meg rajtad röhög mindenki főleg utolsó tripladobásodon xD
Rejtély amugy ez a gyerek kinek a kije,de én pálya közelébe nem engedném dobásmozdulata se normális,női szinten még elmenne
De teljesült a kívánságom jó kis döntő lesz

Downtown
Vendég
Downtown

Majd ellenetek bedobja ??

pbask
Vendég
pbask

Fepu esetleg. Komolyan nem vágom mit keres ez a gyerek pályaközelben

Downtown
Vendég
Downtown

Majd erre térjünk vissza meccs utan ?
Fepu pedig simán ?

pbask
Vendég
pbask

Gratulálok nektek amugy! 😀

Downtown
Vendég
Downtown

Koszonjuk! ?

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/0mndCnb

Rougenoil
Olvasó

Nem tudom miért kell lepontozni Torta urat… Én mindig megnézem az ábrát, és érdekesnek tartom

Downtown
Vendég
Downtown

Most meg Teged is leminuszoltak….pedig semmi olyat nem irtal ?

donnarumma
Olvasó

Kérek egy minuszt?

Downtown
Vendég
Downtown

Az egyik én voltam. De csak mert kérted! ???

2lee14
Olvasó

Vasi döntő! Hajrá Falco!

k212
Olvasó

Kevesen kommenteltek még ide. Gratulálok a két csapatnak. Egy biztos: a döntőben jó hangulat lesz, az biztos. Sok sikert a két csapatnak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés