Connect with us

B-csoport

Vasas Akadémia – HÜBNER-Nyíregyháza BS

Kiemelt mérkőzés a B-csoportban.

Vasas Akadémia - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Piros-csoport, 8. forduló
Budapest, Sport 11 Sportcentrum, 18:30
V.: Fodor A., Hervay T., Földi L.

Vasas Akadémia: Moravcsik - Radics - Boros - Kelenföldi - Debreceni.

HÜBNER-Nyíregyháza BS: Ubilla - Vaskó - Bazsó - Mokánszki - Tóth.

A Piros-csoport 8. fordulójában összecsap a Vasas Akadémia és a HÜBNER-Nyíregyháza BS csapata. A Vasas eddig, 9-3-as mutatóval áll, míg a Nyíregyháza 13-1-es mérleggel rendelkezik. Mindkét csapat a tabella első részében van, a hazaiak a harmadik helyen állnak, míg a vendégek vezetik a tabellát. Egyszer már játszottak volna a csapatok egymás ellen, de akkor Siska János csapata halasztást ajánlott Faragó Péteréknek, mivel a Vasasnál sok játékos hiányzott és a nyíregyháziak nem akarták ezt a szituációt kihasználni.

Faragó Péter, a Vasas Akadémia vezetőedzője: A Nyíregyháza nagyon jó csapat, ezért egyénileg és csapatszinten is készülünk rájuk. A Körmendről érkező Kiss Benedek megérkezésével jelentősen erősödött és nőtt a rotációs lehetőségük. Természetesen eddig is kiváló játékosok alkották a keretüket, legalább négy-öt olyan játékosuk van, aki kiegyensúlyozott, minőségi kosárlabdára képes. Már lassan három éve játszunk egymás ellen ebben a bajnokságban, így mondhatom azt, hogy mindkét csapat jól ismeri a másikat és annyira nem tudjuk egymást meglepni. Mint idáig is, most is kis dolgokon fog múlni a mérkőzés kimenetele. Sajnos Andrássy Gézára, Medve Mátéra, Sólyom Botondra és Steier Bencére továbbra sem számíthatok. A kezdő ötösünk fele sérült és körülbelül csak márciusra leszünk teljes csapattal, de ezen nem aggódunk, hiszen egész évben csak az első mérkőzésen, a Rátgéber ellen tudtunk kiállni teljes kerettel.

Siska János, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Biztos vagyok benne, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani a Vasassal, hiszen mindkét csapat nagyon jól van összerakva, felkészítve. Holnap két különböző stílusú csapat fog találkozni és az az együttes fog nyerni szerintem, amelyik a másikra jobban rá tudja erőltetni a játékát. Faragó Péter munkatársam régóta nagyon jó munkát végez és nagyon szépen felépítette ezt a csapatot, ez látszik a Vasas teljesítményén is. Szerencsére sérült játékosunk nincs, így teljes kerettel tudunk kiállni.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MAFCdrukkerDennisTestnevelőtanár Recent comment authors
Testnevelőtanár
Olvasó

Tisztelt Szerkesztőség!
Andrássy Géza “ssy”-nal írja a nevét. Kérem a továbbiakban legyenek szívesek figyelni erre.

Dennis
Olvasó

Mi itt Oroszlányban csak “Jászai Művésznőnek” nevezzük…. 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

Mi a sztorija? Amúgy nálunk is sok vasasos megkapta a “Jászai Mari” rigmust, amikor még A-sok voltak.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés