Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Vasas Akadémia – HÜBNER-Nyíregyháza BS

Lezárnák a párharcot a nyíregyháziak.

Vasas Akadémia - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Piros-csoport, rájátszás, elődöntő, 4. mérkőzés
Budapest, Sport 11 Sportcentrum, szerda, 19:00
V.: Boros T., Hervay T., Major Á.

Vasas: Moravcsik - Radics - Medve - Boros - Krasovec.

Nyíregyháza: Ubilla - Mokánszki - Bus - Bazsó - Tóth.

A Vasas Akadémia – HÜBNER-Nyíregyháza BS elődöntő párharc negyedik mérkőzése következik szerdán. Jelenleg 2-1-re vezet a Nyíregyháza, de eddig mindig az a csapat tudott nyeri, aki hazai pályán volt, kérdés folytatódik-e a sorminta, vagy bejut a döntőbe a Nyíregyháza.

Faragó Péter, a Vasas Akadémia vezetőedzője: Mindenképpen jobb védekezést kell mutatnunk, mint ahogyan a legutóbbi mérkőzésen tettük, ugyanis pár dolgot amit megbeszéltünk, nem sikerült a terv szerint véghezvinni. Támadásban nem mindig számíthatok olyan elsöprő játékra, ezért is olyan fontos a védekezés, hogy ki tudjuk küszöbölni a Nyíregyháza támadásait. Ennek ellenére hazai pályán nem védekező mentalitással fogunk pályára lépni, hanem úgy, mint a második találkozón. Sérült játékosunk nincs.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: A párharcunk során mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban szembe kell néznünk azzal a fizikális játékkal, amire Faragó Péter ösztönzi a csapatát.  Céljuk, hogy minél  jobban lefárasszanak minket az ötödik mérkőzésre, hiszen ők fiatalabbak nálunk, próbálják ezt az előnyünkre fordítani. Mi próbálunk minél jobban teljesíteni és már holnap szeretnénk lezárni ezt a párharcot. Ehhez muszáj, hogy mi is fizikálisabban játszunk, mint általában szoktunk. Ha ez sikerül és kontrollált játékot tudunk játszani a mérkőzés során, sikerül megállítani a kiemelkedő játékosaikat, akkor egy szoros, kiélezett mérkőzésre számítok. Azt mindenképpen szeretnénk elkerülni, mint legutóbb, hogy egy nagyarányú vereségbe beleszaladtunk.   

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kendeffy Botond Recent comment authors
Kendeffy Botond
Olvasó

Zárt kapus lesz a meccs?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés