Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Vasas Akadémia – HÜBNER-Nyíregyháza BS

Meglépne a Nyíregyháza, javítana a Vasas.

Vasas Akadémia - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Piros-csoport, rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés
Budapest, Sport 11 Sportcentrum, szerda, 19:00
V.: Minár L., Varga-Záray K., Horváth Cs. (Bognár T.)

Vasas: Moravcsik - Radics - Medve - Boros - Krasovec.

Nyíregyháza: Ubilla - Kiss - Bazsó - Szobi - Tóth.

1-0-ás előnyből várhatja az elődöntő második mérkőzését a Nyíregyháza, hazai pályán egyenlítene a Vasas. Az első találkozón Borisz Maljkovics együttese magabiztos, 88-72-es győzelmet aratott.

Faragó Péter, a Vasas Akadémia vezetőedzője: Formajavulást várok, az első meccsen nem játszottunk jól. A Nyíregyháza túl könnyedén szerzett előnyt, amit igazából végig tartani tudott. Szeretnénk megnézni, hogy mi történik akkor, hogy ha nincs meg ez az előnyük. Változtatni fogunk természetesen mi is és megpróbáljuk játszani a saját játékunkat. A behúzódó, betömörülő védekezés ellen megpróbálunk sokkal jobban kosárlabdázni és a másik oldalon pedig az Ubilla-Tóth párosból az egyikőjüket kivenni. Dormán Balázs már talán bevethető lesz és ugyan a sérültek közül többen is pályára léphetnek majd, de perclimiten vannak, szóval nem hiszem, hogy tudom őket játszatni a kulcspillanatokban, de biztos, hogy tudnak majd nekik segíteni.

Borisz Maljkovics, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Az első mérkőzést kontrolláltuk és magabiztosan nyertünk, de a második meccs teljesen más lesz. Biztos, hogy ők is jobban figyelni fognak és még jobban felkészülnek, míg mi is próbálunk majd kijavítani pár apró dolgot. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy megint győzzünk, mert akkor már 2-0-ás előnybe kerülnénk és akkor könnyebb út vezethetne a döntőbe. Szerencsére nem lesz hiányzónk, mindenki rendben van.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
bakibaMásikVégétFújdMegMAFCdrukkersóskekszvasipasi Recent comment authors
bakiba
Olvasó

Szeretném megkérdezni, hogy Mohácsi miért nem kapott semmilyen büntetést a könyöklés után? Egy meccs, ok, mert kiállították. És utána? Nem járna ezért még valami? Vagy ez a példa?

MAFCdrukker
Olvasó

Bár nem vagyok újságíró, megpróbálok eleget tenni a kérésednek. MAFC Budapest – BKG-Príma Akadémia Piros csoport, elődöntő, 2. meccs Bp., Gabányi László Sportcsarnok csütörtök 17:00 MAFC: Tóth-Misek-Kovács-Pfandler-Csapai BKG: Nagy Be.-Nagy Bo.-Buzás-Armanghani-Reizer A BKG elsöprő győzelemmel indított, de mint a Kezdő5, mind a MAFC játékosok, mind Dr. Nagy Ágoston szorosabb folytatást vár. A MAFC február óta veretlen otthon, legutóbb a Príma ellen is egylabdás meccset tudott játszani a Gabányiban (igaz, a vendégek nyertek). Misek Levente szerint a kulcs a Nagy testvérek kikapcsolása a játékból, illetve az eladott labdák számának minimalizálása (teljes interjú a GAB-ányi Fans – MAFC Szurkolótábor facebook-oldalon). Ehhez képest… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Köszönöm!!! Kiváló!

sóskeksz
Olvasó

Tóth Gergelyt piros csoportba senki nemtudja megállítani ez sajnos tény. Elég esélytelennek tűnik, hogy ne a Nyiregy jusson fel.
Hajrá Budapest?

MAFCdrukker
Olvasó

Nyilván más egy meccs, mint egy egész párharc, de mi elég jól megoldottuk csapatmunkával Nyíregyházán az alapszakaszban (igaz, más a motiváció egy elődöntőn, mint egy már tét nélküli meccsen).

vasipasi
Olvasó

Azt hiszem ez a párharc nagyon sima Nyíregyháza lesz én örülök is neki. Egy komoly háttérrel rendelkező csapat jut fel, nem fordulhat elő az a szégyen, mint idén, vagy pár éve a TF-el….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés