Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Váradiék és Golománék is kikaptak

Mindkét magyar játékos hét pontot dobott.:

:

Hazai pályán kapott ki a Rytas a litván bajnokság ötödik fordulójában. Váradi Benedek csapatát a Jonava győzte le 78-71-re.  A magyar játékos huszonnégy percet játszott, hét pontot dobott és leszedett három lepattanót.

Golmán Győrgyéknek sem volt jó napja, a Lietkabelis a Juventus otthonában kapott ki 87-84-re. Golomán húsz percet játszott, hét pontot dobott és egy lepattanót szedett.

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
kekfr@nkosMendezXeroRedbidCsippa Recent comment authors
kekfr@nkos
Olvasó

Golománnal együtt már a tavaszi madárcsicsergést itthon fogják hallgatni.

Csippa
Olvasó

Tavaly bajnokok voltak, idén egyelőre vergődnek, nyilván előbb utóbb lesz ennek áldozata. Ott nem az edző lesz az első, akihez nyúlnak, ez csak nálunk bevett szokás az irreálisan magas játékos licenszek miatt, így könnyen lehet, h légiós viszi el a balhét. Am néztem a meccset, sajnos Beni nem érzi a csapatot, mikor a másik irányító van a pályán, sokkal jobban pörögnek, pedig úgy láttam, Beniben bíznak a többiek, most még…

Pbask
Olvasó

Beni jó játékos, de kemény a légiós élet. Nem érdemli meg azt a szarcunamit, amit litván szurkolóktól kap Facebookon.Főleg, hogy védekezésben egyik legjobb volt itthon is, és EB-n egyaránt.

Csippa
Olvasó

Az, h egy légiós védekezik, édes kevés, főleg litvaniaban, ahol ez alap..

Pbask
Olvasó

Picivel gólpassz átlag marad el a magyar számoktól, de azt tudjuk be összeszokatlanságnak. Stabil 10 pontos, jól védekező játékos magas kosáriq-val. Ez nem marad el Rytasban sem, 40 százalék felett triplázik. Azért nem egy Hawkins, aki elöl-hátul lyuk, hogy köpködjenek rá. Remélem megmutatja nekik, vagy egy erősebb külföldi csapatban, ha a GM enged a szurkolói nyomásnak.

Csippa
Olvasó

Nincs ezzel baj, leírtad a véleményed, ahogy én is, csak én elfogulatlanul 😉

Redbid
Olvasó

Pbask @: Én úgy emlékszem az Eb-n pont az elsô, a legfonotosabb mérkôzésen sajna Perlel együtt, fogalmazzunk úgy, hogy eléggé indiszponàltak voltak mindkét palànk alatt! Vàradinak meg itthon sem volt megfelelô fizikalitàsa, egy jó védekezéshez, csak itt “csibészséggel tudta azt kiegészíteni” mert lehetett neki, de ez a litvàn bajnoksàgban màr nincs. Ez gond, de mégnagyobb az elmaradó gólpasszok, mert hiszen erre is ha jól emlékszem, az volt, hogy a tàrsak kiszolgàlàsa lesz az elsôdleges feladata, ezért szerzôdtették nem? Vagyis ezzel a két alappal sajna lehet baj, és ahogy itthon, ugy màshol is, az van, hogy a hazai jàtékosnak többet elnézünk… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

“ Vàradinak meg itthon sem volt megfelelô fizikalitàsa”: ez jó 😅
Gólpasszokban tényleg elmarad, de még csak most került oda, ráadásul mivel az EB-n megsérült, alapban hátrányban volt a fekészülésnél.. szóval illene várni 1-2 hónapot a megítélésénél..

Mendez
Olvasó

Váradi a szakemberek szerint is a magyar bajnokság egyik, ha nem a legjobb védője volt.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés