Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Váradi Kornél marad a KTE vezetőedzője

“Örülök a lehetőségnek, örülök annak, hogy bíznak bennem.”:

:

A következő bajnoki szezonban is Váradi Kornél lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője – adta hírül a klub honlapja.

A 34 éves szakember 2018-ban kötelezte el magát a kecskeméti kosárlabda mellett. Az Akadémián és az NB I/B-s bajnokságban fiatalokkal dolgozott, ugyanakkor másodedzőként segítette az NB I A-csoportos csapatnál Forray Gábor munkáját. 2020 nyara, Forray Gábor távozása óta ő a kecskeméti felnőtt csapat vezetőedzője.

Amikor egy éve megkaptam ezt a lehetőséget, azt mondtam, hogy fiatal edzőként nekem is folyamatosan tanulnom kell. Nos, ebben a szezonban sok olyan helyzetet megéltem, megéltünk, amiből rengeteg tapasztalatot lehetett szerezni. És tanulni. Ebből a szempontból a legjobb helyen voltam, hiszen az öltözőben sok rutinos, tapasztalt játékos vett körül, bármikor kérhettem a csapat mellett dolgozók véleményét, és akkor is éreztem, hogy bárkire számíthatok a klubban, amikor a családommal sajnos elég nehéz élethelyzetbe kerültem. Örülök a lehetőségnek, örülök annak, hogy bíznak bennem.

Mindemellett a vezetőség a vezetőedző elképzelései alapján folyamatosan egyeztet az érintettekkel a 2021-22-es szezon játékoskeretének összetételéről.

Fotó: ktekosar.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SajkaLebronz dzsemszMarko_tropojábólSunshp12 Recent comment authors
Marko_tropojából
Olvasó

Mi történt veresmolnárral? Egy ideje nem látom a bölcs kommentjeit. Beleszorult a dobba? Kezdek aggódni.

Suns
Olvasó

Nekem a kecskeméti kosárlabdáról az az egy szó jut eszembe, hogy állandóság, és ez nagyon szimpatikus. Kornélnak sok sikert, fiatal még, egyre jobb lesz.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

szerintem Kecskeméten örülnének egy szintlépésnek már

Sajka
Olvasó

“Nekem a kecskeméti kosárlabdáról az az egy szó jut eszembe, hogy állandóság,”

Nekem inkább állóvíznek tűnik a kecskeméti kosárlabda… Pénz paripa, fegyver megvan (nagyváros, Mercedes, akadémia stb…) Ennek ellenére csak alsóház a naygcsapatnak, az U20-as csapatuk meg utolsó a bajnokságban.

hp12
Olvasó

Akkor Fofo mi lesz ? Szakmai igazgató ?

Baszketboll
Olvasó

Hajrá Kornél!?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés