Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Váradi Kornél: Folyamatos kapcsolattartásban vagyunk a fiúkkal

Otthon készülnek a KTE játékosai.:

:

Ahogy arról már a múlt héten beszámoltunk, utolsóként a magyar élvonalban elérte a Kecskemétet a koronavírus. A keret minden tagja karanténba került. A szakmai stáb a tüneteket nem produkáló játékosok számára részletes edzéstervet állított össze, hogy mikor megkezdhető újra a közös munka, mindenki a lehető legjobb formában térhessen vissza.

A szakmai stáb Csorba Andrea erőnléti edzővel és Váczi Tamás fizioterapeutával közösen dolgozott ki programot a karantén idejére a kosárlabdázóknak, amelyek főleg az erőnlét megőrzését hivatottak szolgálni – írja a KTE honlapja.

– Fontos volt, hogy a kialakult helyzettől függetlenül próbáljuk megőrizni a játékosok formáját, legalábbis valamennyire szinten tartani – kezdte Váradi Kornél. – Otthon elvégezhető feladatlistát kaptak, hasonlóan a tavaszihoz, amikor leállt a bajnokság. Folyamatos kapcsolattartásban vagyunk a fiúkkal, naponta kapják az instrukciókat, és mi is a visszajelzést tőlük. Stabilizációs, mobilizációs és erőnléti feladatok szerepelnek a programban, hogy a kellő terhelést megkapják. Bízunk benne, hogy minél előbb elkezdhetjük majd a közös munkát, és gyorsan vissza tudunk rázódni a szezon ritmusába – zárta gondolatait a vezetőedző.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés