Connect with us

Bajnokság

Váradi Kornél: ez a Jászberény már nem az a csapat, amelyet eddig láthattunk

Patai Benjamin szerint a tabella nem tükrözi hűen a Kecskemét játéktudását.:

:

Mint ahogy beszámoltunk róla, a Kecskemét a harmadik negyedben feljebb kapcsolva győzte le 96-82-re a Jászberény együttesét egy, a 11. fordulóból elhalasztott találkozó pótlásán. Lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők a lefújás után:

Váradi Kornél, Kecskemét: Gratulálok a csapatomnak, nagyon fontos volt ez a mai győzelem számunkra. Mindig a kötelezőnek tűnő meccsek a legnehezebbek. Az első félidőben nem védekeztünk jól, majd szünet után sikerült váltanunk, és ennek meg is lett az eredménye, sikerült kiépíteni egy magabiztos előnyt. Mint ahogy már említettem, ez a Jászberény már nem az a csapat, amelyet eddig láthattunk, és ezt igazolták is. Nincs sok időnk a következő meccsig, két nap múlva a rendkívül fizikális Szolnok érkezik hozzánk. Mostantól már teljes intenzitással arra a meccsre fókuszálunk. A klub azon célja, hogy minél több fiatal megkapja a lehetőséget az NBI-ben, egyre inkább realizálódik. Kucsera és Lewis folyamatosan játszanak és fejlődnek. Ma lehetőséghez jutott Lukács Döme, illetve a legvégén a 2003-as Ivkovic Milán is. Őt követheti még a másik három, a múlt nyáron szintén szerződést kapó fiatal: Tóth Barna, Tóth Balázs és Cserkó András is. Célunk, hogy a fiatalok fokozatosan hozzá tudjanak szokni az A-csoportos légkörhöz, és ha elérkezik az idő, akkor bevetésre készen álljanak. Ebben az építkezésben is jó úton járunk. A Jászberénynek további sok sikert kívánok a folytatásra.

Patai Benjamin, Jászberény: Úgy jött ki Kecskemét, ahogy számítottunk rá. A tabella nem tükrözi hűen a játéktudásukat, a bajnokság végére úgy gondolom, hogy még erősebbek lesznek, folyamatosan fejlődik a csapatuk. A miénk egy hosszú út, de már vannak előremutató jelek a játékunkban, amelyekre lehet építkezni. Nyilván a védekezésben sok hiba volt, habár most szorosabb meccset játszottunk, mint legutóbb. A csapatépítést nehezíti, hogy heti négy meccsünk van, így ha edzésen meghajtom a srácokat, akkor a bajnoki mérkőzésen nem tudnak jól teljesíteni. Építkeznünk kell, és tovább folytatni a fejlődést, aminek a jelei már ma is láthatóak voltak.

Fotó: KTE Kosárlabda Klub Facebook

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Borbély LajosHubie BrownBobanThomas650413 Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

Az a heti négy meccs az valójában heti 3 a Jászberénynek, és az is csak két hétig lesz így.

Thomas650413
Olvasó

Két lehetőség van, vagy tényleg javul a Berény, ahogy Váradi Kornél mondta, vagy a Kecskemét ennyire gyenge…

Boban
Olvasó

Talán mindkettő igaz.

Borbély Lajos
Olvasó

Szerintem is mindkettő gyenge. Nem hinném, hogy a Kecso az alapszakasz végén előbbre lesz, mint most. Benjámin azt gondolja, hogy erősebb a Kecso, mint a DEAC vagy a Szeged, vagy mégis kinél??? Sőt, én azt gondolom, semmivel sem jobb, mint a Pécs, OSE, Sopron, ZTE négyes. Ezek közül bárki befuthat a 8. hely környékére. A Berény viszont biztosan elkap majd valakit, kérdés, ki lesz az a “szerencsétlen”.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés