Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Váradi Kornél: El kell fogadnia mindenkinek, hogy senki nem állhat az OSE fölött!

Edzői értékelések.:

:

Zalakerámia ZTE KK – DEAC 75-74 (27-20, 22-18, 15-18, 11-18)

Matthias Zollner : Azt gondolom, hogy megérdemelték a fiúk, hogy ott legyenek az elődöntőben. Nagyon köszönjük közönségünknek ismét, hogy ilyen atmoszférát teremtettek a csarnokba. Remek volt a hangulat és remélem, hogy még sok ilyen meccset tudunk vívni itt. Harminchárom-harmincnégy percig egész jó meccs volt, de mintha megijedtünk volna attól, hogy nyerhetünk, ezt követően még a könnyű helyzeteknél is hibáztunk. A védekezés volt az, amivel nyertünk és a lapattanók megszerzésével. Most már készülünk a Falco KC elleni szombati mérkőzésre, a DEAC csapatának pedig a legjobbakat kívánom a folytatásra.

Andjelko Mandic : Gratulálok az egerszegieknek, akik az ötmeccses sorozatból végül jobban jöttek ki. Ha mi nyerünk ma, akkor mi is megérdemeltük volna a továbbjutást és a győzelmet. Komoly hátrányban volt csapatom, amiből visszajöttünk. A végén egy dobás döntött, de talán mi is eldönthettük volna előbb ezt a találkozót. Vár még ránk a helyosztós párharc, azt is komolyan kell venni és meg kell találni benne a motivációt. Sok sikert kívánok az elődöntőben a ZTE csapatának. Még egy dolog, amit szeretnék megjegyezni, de nincs ebben semmi irónia. Mind az öt találkozón jól működtek közre a játékvezetők, ha voltak is hibák, ezeken semmi nem múlt.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

SZTE-Szedeák – MVM-OSE Lions 98-78 (26-18, 22-29, 28-6, 22-25)

Simándi Árpád : Fontos volt, hogy jól kezdjünk, jó energiákkal játszottunk. A második negyedben voltak hibáink, ezeket majd kiemelezzük. Nehéz negyven percen keresztül fenntartani a fókuszt, de a második félidőben nem engedtünk könnyű kosarakat az Oroszlánynak, ezáltal sikerült egy sima győzelmet aratnunk. Nem nyugodhatunk meg, készülünk tovább, szombaton fontos mérkőzés következik a Kaposvár ellen, holnaptól már erre készülünk. Köszönjük a szegedi közönség biztatását!

 

Váradi Kornél : Gratulálok a Szegednek, csapatként remekül játszottak, és mellette remek egyéni teljesítmények voltak, ez nálunk hiányzott. Az nem normális, hogy ilyen kevés faulttal ilyen sok pontot kapunk, ez nem először fordul elő. Zsinórban ez a harmadik vereségünk, együtt kerültünk ebbe a nehéz helyzetbe, ahonnan együtt is kell kimásznunk. Nehéz hazai mérkőzés következik, de vissza akarunk térni a győzelem útjára. Tudjuk, hogy most nem szolgáltunk rá, de nagy szükségünk lesz arra a nagyszerű közönségre, ami mindig vár bennünket Oroszlányban. El kell fogadnia mindenkinek, hogy senki nem állhat az OSE fölött! Azért dolgozunk, hogy ez a csapat a lehető legjobb eredményt érje el, ezt a csapaton belül mindenkinek tiszteletben kell tartania.

Kometa Kaposvári KK – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 83-76 (18-19, 32-15, 24-18, 9-24)

Dalibor Damjanovic: Gratulálok a Kecskemétnek! A csapatomnak is elismerés jár a győzelemért. Lapozunk és készülünk már a Szeged ellen. Mint minden találkozó úgy ez is nagyon fontos lesz. A kupadöntőben is játszhattak, ez azt jelenti, hogy jó egyéni kvalitásokkal is rendelkeznek.

Sztojan Ivkovics : Gratulálok a Kaposvárnak. Odáig jutottunk, hogy 20 évvel ezelőtt ünnepeltük a kupagyőzelmet és a bajnoki címet a Kaposvárral, most pedig mindketten szenvedünk a bajnokságban. Érdekes az élet. A fiam is itt született. Üdvözlöm Szita Károly polgármester urat, számomra a legnagyobb emberek között van. Gratulálok neki, hogy húsz évig tartotta a kaposvári kosárlabda ezt a szintet. Szerintem nekünk ez a meccs nagyon jól jött. Egyetlen rossz ebben, hogy kikaptunk. A második negyedet nem értem. Van ilyen bizonyos meccseken, hogy olyan érzése van az embernek mintha a Közel-Keleten harcoltunk volna. Továbbra is megtesszük a maximumot a sikerért.

Egis Körmend – Atomerőmű SE 101-92 (34-24, 24-21, 29-23, 14-24)

Kocsis Tamás : Én úgy gondolom, hogy három negyeden keresztül majdnem tökéletesen játszottunk, talán azért nem, mert a védekezésünk most sem működött tökéletesen, de meg megcsináltuk az előnyünket, okosan játszottunk. Sajnos az utolsó negyedben visszaengedtük a Paksot, de helyén volt a szívünk és sikerült nyerni. Ez egy elképesztően fontos győzelem volt, úgyhogy gratulálok a csapatnak. Három idegenbeli meccs vár most ránk, megpróbálunk idegenben is elhozni egy-egy pontot.

Sebastjan Krasovec : Először is gratulálok a Körmendnek. Túl lazán kezdtük a meccset, és még a második félidőt is rosszul indítottuk. A Körmend elment 20 ponttal, visszaküzdöttük magunkat, de sajnos késő volt már. 20 pontos hátrányban kevés esélyünk volt meccset nyerni, de mindent elkövettünk. Nincs időnk ezen szomorkodni, jön a következő meccs, előre kell tekintenünk a Kecskemét elleni meccsre.

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Hagyadmár...albcejjhaYoWassupFamWestChampi Recent comment authors
WestChampi
Olvasó

Jelenlegi állás, kezd izgalmas lenni:

comment image

Born2Ball
Olvasó

Fura az idei play-out, mert egyik csapat sem érdemli meg igazán, hogy kiessen.
Talán a Kecskemét az akivel a legnehezebb szimpatizálni, főleg Ivko áldásos tevékenységének köszönhetően, így bízom benne ők fognak kiesni idén.
Aztán jövőre mi lesz ezekkel a csapatokkal az jó kérdés.
Az biztos, hogy a legtöbb helyen 180°-os fordulatot kell venni, mert amit idén megúsznak, azt jövőre már nem biztos sikerül.

YoWassupFam
Olvasó

“ Talán a Kecskemét az akivel a legnehezebb szimpatizálni” Beszélj a saját nevedben. Jelenleg a Paks a legalja (ne haragudjatok Paksiak) mindennek és a legunszimpatikusabb ennyi zsetonból ilyen eredmény… amit meg a szezon elején Ferivel műveltek az iq bajnok légiósok már csak hab a tortán. Ugye Ihring? “ Ivko áldásos tevékenységének köszönhetően” Ezt majd a Kecskemétiek eldöntik:) egyelőre annyit látunk, hogy vékony bukszával 9/6 a rájátszás arány ebből 2 éve komoly siker tényező az FF részvétel és a bajnoki ezüstöt már meg se említem…. Ja és persze a faktoruk ami eddig jellemző volt, hogy bárkit bármikor de bárkitől bármikor…. Persze… Olvass tovább »

ejjha
Olvasó

Már bocsi, de Born csak a saját véleményét írta le. Írd le te is a tiédet és ennyi. Jóhogynem meg akarod győzni, hogy mit-hogyan érez rosszul. Amúgy én is egyétertek vele.
A te hozzászólásodhoz pedig csak annyit, a játékosok csak azt teszik meg, amit engednek és hagynak nekik. Ihring bizonyára kereste a határokat, az edző meg nem mutatta meg… a játékos pedig a fejére nőtt. Biztos (csak) Ihring hibája?

YoWassupFam
Olvasó

“ Talán a Kecskemét az akivel a legnehezebb szimpatizálni”

-Talán a Kecskemét az akivel a legnehezebb szimpatizálnOM

-SZERINTEM a Kecskemét az akivel a legnehezebb szimpatizálni

“ Jóhogynem meg akarod győzni, hogy mit-hogyan érez rosszul”

Ezért nem mindegy , hogy fogalmazol.

“ Amúgy én is egyétertek vele.”

Ezek után ki gondolta volna?:)

Born2Ball
Olvasó

A talán jelentését is kifejthetnéd, ha ilyen mélyen belementél.
Az egész attól az egyetlen szócskától csak egy feltételezés, mint sem állítás.
És igen szimpatizálNI kifejezést használtam, mert a saját gondolataimról nem kell feltételeznem, azokat ismerem hála égnek.:)

Born2Ball
Olvasó

Egyrészt a saját nevemben beszéltem, nem általános igazságot terveztem megfogalmazni. Másrészt a paksi tevékenységről is kifejtettem a véleményem, de érzésem szerint ott 1-2 ember leváltása elég, míg Kecskeméten konkrét köröket kéne kitakarítani. A vékony buksza is érdekes felvetés Mercedes Benz támogatottságú akadémia mellett:), aztán akadémiai működésük is egy vicc, élen a “kisivko” szerepeltetésével. Ivko edzői teljesítményéről meg annyit, hogy ő volt a legnagyobb haszonélvezője annak, hogy nem voltak Euroligás játékosok a selejtezőkön. Most visszatértek Ádival együtt és mindenki meglepődik, hogy milyen gyenge a válogatott. Ez Ivko régimódi, lassú játékával, ami az NB1 ben is kevés, amint látjuk, csak nagyobb katasztrófa… Olvass tovább »

albc
Olvasó

oroszlyány, meg a somogyi futunk másodosztályú bicskások nem valók ide.

Hagyadmár...
Olvasó

Te büdös köcsög! Takarodjál már el.

albc
Olvasó

Fájjon csak. 😉

KKK72
Olvasó

Dalibor Damjanovic: Gratulálok a Kecskemétnek! A csapatomnak is elismerés jár a győzelemért.
Ez a kurta kétmondatos értékelés ha ezt annak lehet nevezni számomra azt érzékelteti, hogy nagyobb gondok vannak a csapat háza táján.

HajraKapos
Olvasó

Lehet, hogy vannak, lehet, hogy nincsenek, sajnos abból kell “főzni”, ami van. A győzelmet meg nem kell magyarázni. Még mindig nagy a nyomás a csapaton, de talán már ők is átérzik a helyzet súlyát, legalábbis tegnap ezt láttam rajtuk. Kapartak a pályán, mentek a szabad labdákra, és tették ezt úgy, hogy 7 fős rotációval vittük végig a meccset, köztük 3 U23-as játékossal. Elfáradtak, volt pár kétes fújás is, de összeségében uraltuk a meccset. Nagyon kellenek most a csapattól a bravúr győzelmek, akár szűk rotációval, akár teljes kerettel! Ha a szegedi meccset, valami csoda folytán hozni tudnánk, akkor talán az OSE… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Én is nagyon örülnék egy Szeged elleni sikernek de ha ott is marad a 7 fős rotáció akkor hiába lesz a csúszás-mászás kaparás az a Szeged ellen édeskevés lesz.

KPSVRKK
Olvasó

Az eredeti nyilatkozatot is meghalgattam…azzal kezdte, hogy Milos mindent elmondott. És valóban viszonylag sokat beszélt és jól értékelt, csak azt itt nem vágják be.
Én pont úgy látom Dalibor megértette, hogy az üvöltözéssel nem ér célt.

Misi
Olvasó

Mindegy milyen a védekezésünk, olyan amilyen. Így alakult a szezon, nem érdemes erőltetni, ami eddig nem jött össze. Most azt játsszuk, amit tudunk és jól tegyük! Többet kell dobni, mint amit kapunk. Még egy meccset be kell húzni. MTE!

red-black01
Olvasó

Magas a labda, de inkább próbáljunk meg idegenből 1 meccsen 2 pontot elhozni, mert 1 pont mindenképp jár 😉 , így 3 pontot összesen mindenképpen csinálunk.

Ammúgy komolyra fordítva a szót, ilyen nullaközeli védekezéssel nem látom, melyik idegenbeli meccsen tudunk győzni.
Ha csak a válogatott szünet utáni meccseket nézem, 2:7-et hoztunk és csak akkor győztünk amikor 100 pont felett dobtunk 🙂 .
Az meg azért nem olyan egyszerű senki ellen 🙂 .

Sebu
Olvasó

Egyezzünk meg a légiósainkkal, hogy két nyertes meccset hozzunk még hogy ne essünk ki, aztán mehetnek haza! Az amerikaiak mindenképp! A fiatalokkal elleszünk a szezon végéig! Ők is simán hoznak ennyit! Aztán a kecske is jóllakik meg a káposzta is megmarad!
Sajnálom Kornélt, hiába küzd ha a légiósok le.arják.

Sebu
Olvasó

Bocs red-black, nyilván nem a te kommentedhez akartam kapcsolni az én kommentemet!
Kicsit elvagyok keseredve.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés