Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Váradi Kornél a Real Madrid edzőjétől tanult

Az Euroliga-győztes Pablo Laso a FIBA Europe Online Coaching Clinic keretein belül tartott előadást támadási stratégiákról.:

:

Szombaton szerte Európából csatlakoztak a FIBA-végzettséggel rendelkező kosárlabda szakemberek, hogy a Real Madrid vezetőedzője, Pablo Laso előadását tekintsék meg online konferencián.

A KTE-Duna Aszfalt edzője, Váradi Kornél 2015-ben szerezte meg a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) oklevelét, amely átfogó, nemzetközileg is versenyképes tudást nyújt azoknak a szakembereknek, akik fiatal tehetségek fejlesztésével, képzésével foglalkoznak (ugyanilyen diplomája van Ivkovicné Béres Tímeának, a Medcedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia igazgatójának is, aki szintén részt vett az online kurzuson).

Időről-időre a legaktuálisabb tudásanyaggal jelentkeznek a már diplomás kosárlabda szakemberek számára a FIBA Europe Online Coaching Clinic keretein belül. Április 25-én, szombaton Pablo Laso, a spanyol Real Madrid Euroliga-győztes trénere tartott előadást támadási stratégiákról, amelyeket a legmagasabban jegyzett bajnokságokban előszeretettel alkalmaznak.

– Sok hasznos információval gazdagodtunk az előadáson – mondta Váradi Kornél. – Pablo Laso egy igazi edzőlegenda, így külön megtiszteltetés számomra, hogy részt vehettem ezen a kurzuson. Folyamatosan igyekszem magam képezni, a mostani alkalom is rengeteg inspirációt adott, hogy a KTE-nél és az Akadémián folytatott munkát még magasabb szintre emelhessük.

Váradi Kornél a szombati előadás anyagából szerdán – szintén online felületen – az akadémia munkatársainak tartott összefoglaló tájékoztatót – adta hírül a ktekosar.hu.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
parizelgulyasszabolcs00 Recent comment authors
parizel
Olvasó

Forray “Fofó” Gábor útját, ha végigjárja, még Albacomp edző és Szövetségi Kapitány is lehet belőle!
Kitartás, munka, alázat…hajrá Kornél!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Megszerzett tudását hamarosan A csoportos vezetőedzőként is kamatoztathatja, a Generalisszimusz segítségével.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés