Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Váradi: Ez nem fog beleférni Szolnokon

Frank azt mondta, amit kért tőlük Alekszics, azt sikerült teljesíteniük.:

:

Tegnap este 78-65-re legyőzte a Falco a Szolnokot az első elődöntőben. Így nyilatkozott két játékos a lefújás után:

Váradi Benedek:

– Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást. Nagy erőt adtak, amikor hullámvölgybe kerültünk. Én azt gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, hiszen a mérkőzés nagy részét kontrolláltuk. Az utóbbi időben rendre sok asszisztunk volt a mérkőzéseinken, ma viszont összesen csak tíz volt. Ez kevés tőlünk, sokkal jobban kell járatnunk a labdát. Ezen kívül volt tizenkét eladott labdánk is, ami szintén sok. Ez a két mutató nem fog beleférni Szolnokon.

Frank Áron:

– Gratulálok a Falcónak, nagyon jól kezdték a meccset, hamar nagy előnyre tettek szert, ez gyakorlatilag megalapozta a mecset. Kapaszkodtunk az eredmény után, a harmadik negyedben sikerült is kicsit közelebb jönnünk, de aztán ismét elhúzott a Falco tizennyolc ponttal, és végül a negyedik negyedben bebiztosították a győzelmüket. Kaptunk négy-öt sportszerűtlen faultot, ez benne van a játékban, de amit kért tőlünk Dragan, azt sikerült teljesítenünk.

fotó: Nyugat.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MarillionOlajheart Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Benike…mi volt a bibi hogy nem pörgött a csapat…..tűzzel játszunk,tűzzel játszunk,ejnye …Hogy ez nem fér bele Szolnokon…de még a következő és az azt követő időszakban sem….ha csak nem akarunk megint a dobogón állva is felfelé nézni….és inkább onnan jobbra/balra le!

Olajheart
Olvasó

Mindent bele srácok.. Egyenlítés legyen meg kedden! Hajrá OLAJ

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés