Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Váradi Benedek: Már csak a PVSK elleni szezonnyitó lebeg a szemünk előtt

A Falco csapatkapitánya és Milos Konakov értékelt a csapat utolsó felkészülési meccse után.:

:

Mint ismert, lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Falco KC Szombathely együttese, amely a Komarno együttesét győzte le 77-57-re. A találkozó után a gárda vezetőedzője, Milos Konakov értékelt a csapat
Facebook oldalának:

– Lejátszottuk a felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzését. Két teljesen más félidőt játszottunk. Az első 20 percben könnyű kosarakat engedtünk, támadásban pedig fegyelmezetlenek voltunk. A szünetben sikerült rendet rakni a fejekben és egy remek második félidőt játszottunk. Örülök, hogy mindenki pályára tudott lépni, és amikor jobban belenyúltunk a rotációba, akkor sem esett vissza a játékunk. Ez a jövőre nézve biztató, hisz egy hosszú szezon vár ránk, ahol mindenkinek komoly szerepe lesz. Most egy kicsit pihenünk, majd elkezdünk készülni a PVSK elleni szezonnyitóra, amire remélem, hogy sokan kilátogatnak majd. Hajrá Szombathely! Hajrá Falco!

Váradi Benedek szintén a második félidővel volt elégedett:

– Az utolsó edzőmérkőzésünket játszottuk, ami érezhető volt a játék képén is. Nem kezdtünk jól, olyan érzésem volt, mintha a csapat fejben már a szezonnyitón lenne. A második félidőben rendeztük a sorokat. A pálya mindkét oldalán remek kosárlabdát játszottunk. Innentől kezdve már csak a PVSK elleni szezonnyitó lebeg a szemünk előtt, ahol a második félidőben mutatott játékra lesz szükségünk. Jó lesz újra tétmérkőzésen pályára lépni és remélem, minél több szurkolónk kint lesz az Arena Savariában. Hajrá Falco!

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MendezTomimoldi56MarillionVulcano Recent comment authors
Tomi
Olvasó

“mindenkinek komoly szerepe lesz”

Megjön a többi légiós, aztán Kovács pörgeti a törölközőt, Somogyi hordja a vizet, Verasztó meg labdaszedő lesz. Ha fejlődni nem is fogtok, de kaptok sok pénzt és papíron bajnokok és kupagyőztesek lesztek.

Mendez
Olvasó

…és tompika szájából továbbra is egy ordenáré nagy f@sz fog kilógni! 🙂

moldi56
Olvasó

A képen háttal úgy látom,hogy André Jones lenne,aki nálunk is játszott.Nagyon jól dobott kintről,sajnálom,hogy csak ennyi volt Szolnokon.

Vulcano
Olvasó

Azért “Magyarország legnagyobb kosaras szakportálja” részéről egy rövid cikket illene közölni, Európa egyik valaha volt legjobb edző legendájának, Dusan Ivkovicsnak a halálhíréről.
Nyugodj békében “Duda”!?

Marillion
Olvasó

Hát erre most mit lehet regálni! Inkább nem teszek hozzá semmit! Viszont hozzád csatlakozom…Nyugodj békében “Duda”….

Vulcano
Olvasó

Rajtunk nem fog múlni, Beni.? Ott leszünk mind. Hajrá fiúk!??

Marillion
Olvasó

….És a gondolataidat kiegészítve…elég lesz ez a keret hosszútávra mindenre?

Vulcano
Olvasó

Igen. Meg mintha később még nem lehetne légióst hozni.

Vulcano
Olvasó

Meg a tavalyi rájátszásbeli csapat az miben volt erősebb mint a mostani? Annyi változott, hogy Evan helyett jött Gyuri, Kyan helyett pedig Ádám. Ez tényleg olyan hatalmas minőségbeli romlás, hogy már temeted a csapatot?

Marillion
Olvasó

Legyen igazad….legyen elég ez a keret…határon belűl és kivül is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés