Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Váradi Benedek Magyarországról is kapott ajánlatokat

Mozgalmas napjai jönnek a magyar válogatott irányítójának.:

:

A magyar kosárlabda-válogatott irányítója Lengyelországban megszerezte pályafutása első külföldi bajnoki címét, úgy érzi, elsősorban csapata védekezésének köszönhetően – írja a Nemzeti Sport. A lap egy interjút is készített a szombathelyi kosarassal, amiből kiderült, megbecsült légiós volt a Trefl Sopot csapatánál és úgy lettek elsők, hogy nem nekik volt a legerősebb keretük.

Természetesen szóba került a jövője is.

Egyelőre semmit sem tudok. Idény közben kaptam ajánlatokat, Magyarországról is, de mindenkivel tudatta az ügynököm, hogy a bajnokság ideje alatt senkivel sem szeretnék tárgyalni. Most vége lett, de az azóta eltelt napokban nem foglalkoztunk ezzel, hamarosan elkezdünk gondolkozni a folytatásról, leülök azokkal, akiknek a véleménye fontos nekem, aztán meghozom a lehető legjobb döntést

– mondta Váradi.

Azt sem tartja kizártnak, hogy marad a Sopot játékosa.

Nagyon jól éreztem magam, megbecsült légiós voltam, rengeteg kedves szót kaptam a legelső meccs bemelegítése óta, megkedveltek a szurkolók. Nincs hatalmas tábor Sopotban, kis család vagyunk, idegenbe tíz-tizenöt drukker kísért el minket. Ehhez képest a mólón voltak vagy ezren, a hetedik mérkőzést a döntőben pedig 9689 ember előtt játszhattuk

– tette hozzá.

44 hozzászólás

44
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
39 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
agyasNázáleti BlájenAtisWSrebornmoldi56 Recent comment authors
Jon
Olvasó

Az édesanyja halálakori gusztustalan szolnoki szidalmak szerencsére kizárják, hogy oda igazoljon. Pakson meg már egyre kevésbé értem, honnan lett hirtelen ilyen sok a pénz (új atomerőmű??), de szerintem oda sem menne. Vagy külföld, vagy Falco.

WSreborn
Olvasó

Idézd már azokat a gusztustalan szidalmakat amit az édesanyja kapott….

SárgaPárna
Olvasó

Tisztázzunk valamit, Beni Szolnokra csak szopatni jár, minden értelemben.

FalcoParádé
Olvasó

Így ahogy mondod!!!

97MTE00
Olvasó

Család, tisztelet, okosnak és viccesnek hiszed magad. De gondolom a sajátjaidnak ez a komment is rendben van.

fanaticfantastic
Olvasó

Jaj,,,hát ez nekik ok.

Redbid
Olvasó

Á hagyd, ezek biztosan csak olyan belső körös infók, amit mint (szopó)álarc tulajdonosok nyílván ők ismernek a legjobban “minden értelemben”!
(ha már olyan fontos volt megjegyezni, nehogy már valaki még véletlenül is a sportra gondoljon ugye 🙂 )
Hát csoda ha alig várják már, hogy hazatérjen? 🙂 🙂 🙂

Marillion
Olvasó

Azért annyira nem…

agyas
Olvasó

Ilyen témában egy körmendi vélemény nem túl releváns.

97MTE00
Olvasó

Te sem érted, de nem baj. Kérdezd meg Dorka asszonyt, ha tudod ki ő.
Agyas. Használni kéne, talán máshogy állnál a leírtakhoz. Párnáról sejtjük milyen.

fanaticfantastic
Olvasó

Te meg szopni. Egy értelemben.

moldi56
Olvasó

Ganéj!

Atis
Olvasó

Milyen infóid vannak Párnika? 😀

Názáleti Blájen
Olvasó

a csajod meg szopni

FalcoParádé
Olvasó

Mindenki nyugodjon meg!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beni Magyarországon csak Falco!!!????????????
A Falco Karaván halad tovább!!!

WestChampi
Olvasó

Kapitány, ha teheted és igényt tartanak rád, maradj a Treflnél! Most jókor vagy jó helyen, az ULEB komolyabb mint egy 4 meccses nemzetközi sorozat (rossz esetben).
Sok sikert, mi bármikor visszavárunk, ha kicsit szerényebb ajánlattal, mint amit hallani más magyar csapattól!

JR.BENITEZ
Olvasó

Remélem maradni fog. Jó helyen van

Marillion
Olvasó

Én is úgy gondolom hogy ahol megy a szekér és marasztaljàk meg ö is jól érzi ott magàt akkor maradjon csak kint!

JR.BENITEZ
Olvasó

3 helyről kapott itthonról. Illetve hármat biztosan. Abszolút nem meglepő honnan az a 3. De azt érzem ha rajta múlik marad Sopotban. Ha más mondja ki a végső szót, mint ahogy kikéri a véleményt írta is, akkor hazatér.

Franco
Olvasó

Falco, Paks tuti. Ki a harmadik?

JR.BENITEZ
Olvasó

Olaj. Ami azért érdekes mert úgy kezdtek el puhatolózni hogy tudták mi korrekt ajànlattal várjuk, ASE majdnem a duplàjàval. Valószínűleg Olaj az asszonyban bízik. Mai bejeléntésük is szerintem egy ár érték arányban jó igazolás. De a 4 légiósos rendszerben ezzel a magyar maggal kevés. Ezért kell nekik Beni vagy más húzó név.

Nixi13
Olvasó

Szolnokon felkészül Bojan Subotic ez már szinte nyílt titok!!!

Milivoj
Olvasó

Elég vakon vagy, nekünk van egy Jovanovics, minek kéne egy fakezű, labdát vezetni nem tudó színész palánta sok millióért!?

JR.BENITEZ
Olvasó

Kedves milivoj. Azon kívül hogy elég érdekesen nyilvànultàl meg, sok okossàgot nem írtál. 1-2 posztra eddig hány tényleg értelmes húzó emberetek van? Konkrétan Jovanovics és ennyi. Mai bejelentes után mennyi légiós hely marad, és azt hová lövitek el? Számolj már utána aztán oktass. Azt is elmondom te igencsak jól értesült hogy majd az utolsó légiósotok csak azután jön ha valóban nem tudtok magyar húzó embert hozni. De hidd el hogy akartok, és fogtok is szerintem….

Tomi 80
Olvasó

Szerintem sokkal inkább magas poszton, vagyunk ( leszünk) lyukasok. Mint mezőnyben…ha keresünk még magyart, akkor remélem hogy oda. Váradi leigazolását szakmailag nem nagyon látom indokoltnak…

JR.BENITEZ
Olvasó

Cseréltetek 2 magyart sokkal gyengébbre. 5 helyett 4 légiós lehet. Eddig Ez csúnya mínusz, ott is tudjàk. Kell és lesz is magyar húzó név

Tomi 80
Olvasó

Az hogy mennyire lesznek sokkal gyengébbek, majd kiderül. A képességek alapján nyílván a távozók a jobbak. De nem hiszem hogy ugyanarra a szerepkörre lesznek majd beültetve az érkezők. Nyílván Vidin jobban tudja mint én, de Jova mellé egy teljesen más kaliberű játékos illik szerintem mint Váradi.

Milivoj
Olvasó

Jászai ár-érték arányban (rohadt drága és szart se ér) nem éri meg, nálunk felelős gazdálkodás folyik, ha hozunk is még magyart, az biztosan nem ő lesz

p.borisz
Olvasó

Milivoj, azért Jovanovic komolyabb színész, mint Beni… Láttuk, nem is egyszer

WestChampi
Olvasó

Benitez jól tudja.

FalcoParádé
Olvasó

Megnyugtatlak te bohóc,hogy a ti nevetek fel sem merült!!!
De erre majd akkor térjünk vissza amikor ez a fakezű labdát vezetni nem tudó színész habosra szopat benneteket!!!

Artois
Olvasó

Felesleges ez, legyunk oszintek, kurva nagy szukseg lenne egy ilyen kaliberu magyar jatekosra.
Jovanovics se fog 40 perceket jatszani, Krnjanski meg hurka-kolbasz, mindenki tudja.
Varadi tipikusan olyan jatekos, akit az ellenfel csapataban utal az ember, masik oldalrol meg barmikor elfogadnad a sajatodban.

Born2Ball
Olvasó

Krnjanski szerintem nem lesz rossz, Pongó szerepét simán rudja majd abszolválni.
Az a kérdés inkább, hogy sikerül-e plusz egy magyart igazolni, illetve a Pallai-Lukács páros milyen irányba indul a fejlődésben.
Ha előre, akkor tulajdonképpen az már a légiós szint náluk.
De ha megrekednek, akkor jobbak már nem lesznek a jövőben sem.
Ha a fentiekből pozitívan jön ki a Szolnok, a légiós sor rendben lesz(eddig úgy néz ki, nem lesz itt probléma), jövőre simán bajnokesélyes csapatról beszélünk.

Xero
Olvasó

Lukács igen, benne nagyon nagy a potenciál és gyorsan is fejlődik.. Pallai jókezű.. De ennyi. Kifejezetten gyenge védő és ezt nem fogja kinőni fél év alatt. A légiós szinttől ő olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől.

Born2Ball
Olvasó

A védekezés tulajdonképp a legkönnyebben fejleszthető területe a játéknak, ha valamit azt rendbe lehet rakni egy holtszezon alatt.

Xero
Olvasó

Mondjuk a szolnoki vonal egy vicc lenne azok után, ahogy viselkedtek vele.. 😀 Paks sokkal ésszerűbb, semleges terep.. Mondjuk nagyon nem tetszik az ötlet.. Az, hogy Benkét elvitték egy dolog.. de a “saját kincsünket” már egy egészen más..

FalcoParádé
Olvasó

Nem megy Paksra!!!

Franco
Olvasó

Erre ne vegyél mérget. Úgy hírlik kb 25 ezer dollár/hó fizut kínáltunk, van olyan euroleague jatékos aki nem keres ennyit.

WestChampi
Olvasó

Ne haragudj, hogy ezt irom de szerintem Gulyás nem normális, és az infód valid, én is 10 millió környékéről tudok. Mi kb ennek a felét, 5-6 körül tudnánk ajánlani.

milanka487
Olvasó

Bármennyire is próbálunk pozitívak lenni, kell nekünk magyar, nem tudom hogy az Olaj-Váradi mennyire real, de bárki csak jöjjön!

Tomi 80
Olvasó

Azért bárki ne… Ne igazoljunk le egy Váradit csak azért mert magyar.. Jova mögé úgy sem jön, meg Jova sem örülne ha ő kerülne hátrébb.. kettesben meg Jova nem elég fizikális, Váradi meg se nem jó dobó, se nem jó bontó hozzá hogy jó legyen.. Ha Jovanovics nem lenne akkor még érteném hogy próbálkozunk nála, de így.. ez max csak arra jó hogy felverjük az árát, hogy más minnél drágábban szerezze meg.. de nem hiszem hogy erről lenne szó, szerintem totál kacsa az egész..

Xero
Olvasó

Ilyen ajánlattal nyilván nem tudunk versenyezni. De nem is szabad. Nekünk mondjuk az is jó, ha Beni megkopasztja őket és nem marad keret légiósra.. 😀 De ha egy mód van rá, akkor se szeretném más magyar csapat mezében látni.

Marillion
Olvasó

Kornél is alàirt anno Szolnokra és senki nem bàntotta ezért Szombathelyen…

moldi56
Olvasó

Ült ő már Olaj meccsen a hátam mögötti VIP páholyban.Sokan kérdezték,de ő diplomatikus és kitérő válaszokat adott.Senki egy szóval nem bántotta.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés