Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Változtatott a DEAC, ütős napjuk volt

Győznie kell a hajdúságiaknak Sopronban, lehetőleg sok ponttal.:

:

Sopronba látogat a DEAC kosárlabdacsapata a középházi középszakasz 5. fordulójában. Berényi Sándor együttesének mindenképpen győznie kell, ha versenyben akar maradni a rájátszásért.

– Úgy állunk hozzá, hogy szeretnénk megnyerni a hátralévő négy mérkőzésünket a középházban, hogy maradjon reális esélyünk továbbjutni. Most Sopronban elsődleges célunk a győzelem, de sokat segítene a helyzetünkön, ha többel tudnánk nyerni, mint amennyivel itthon kikaptunk. Bár akkor többen kiestek a mérkőzés előtt, illetve a meccs közben, úgy gondolom, hogy ez nem lehet mentség a hazai vereségre. Ezen már nem tudunk változtatni, meg kell próbálnunk javítani, és idegenben visszahozni azt a vereséget – nyilatkozta Velkey János a klub honlapjának..

– Most egy kicsit eltérően készültünk a mérkőzésre, az ilyenkor szokásos elemzések, videózások és egyéb taktikai és technikai elemeken kívül múlt héten részt vettünk egy bokszedzésen is. Jó volt, mert kimozdított bennünket a megszokott hétköznapokból és a komfortzónánkból.

A hétfő esti edzésen pedig meglátogattak bennünket a szurkolóink, jelezték, hogy ebben a nehéz helyzetben is mellettünk állnak, ez pedig nagyon jól esett mindenkinek, szeretnénk ezt meghálálni nekik. Remélem ezek mindenkire pozitív hatással lesznek, és át tudjuk lépni a saját árnyékunkat – zárta szavait a hátvéd.

Kiemelt fotó: www.deac.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
CsakegyfanSopronKCfanTom67missfortune599Ktopi Recent comment authors
Csakegyfan
Olvasó

Box közben Ivosev nem sérített le senkit?

Tom67
Olvasó

Álmodik a nyomor!

missfortune599
Olvasó

Nehogy Ivosevnek legyen ütős napja XD

Ktopi
Olvasó

Hajrá ( kis ) Pityke! Remelem, hogy a Kecskemet ellen az utolsó fordulóban mar minden vitás kérdés eldől es nem kell egymás ellen szurkolni! Hajra Kecskemet!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Legalább könnyebb lesz eljátszaniuk a bokszzsák szerepét a Soprongy ellen … 😀

SopronKCfan
Olvasó

Továbbra is Sopron a nevünk!

red-black01
Olvasó

Azért óvatosak a debreceni játékosok na…
A szurkoló üzentek hogy hétfőn “meglátogatunk bennetek”.
Jobb az óvatosság 😉

Gecse J. Márió
Olvasó

Jó hír a debreceni szimpatizánsoknak, Ivosev Tamás, a nagy maci is kiereszthette a gőzt a boxedzésen, talán most nem fogják kiállítani a meccsen! 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés