Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Változások az utánpótlás válogatottaknál

Az U20-as fiúk szakmai irányítását a férfiválogatott szövetségi kapitányára, Sztojan Ivkovicsra bízta az elnökség.:

:

Mozgalmas nyár vár a kosaras utánpótlás válogatottakra. Az U19-es fiúk hazai rendezésű világbajnokságon lépnek pályára Debrecenben, ez az esemény különösen nagy presztízzsel bír a világ kosárlabdázásában. Ezzel együtt komoly változásokat hozott a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének legutóbbi elnökségi ülése a korosztályos válogatottak számára. Az elnökség ugyanis fiú és lány vonalon is több változtatásról döntött a vezetőedzői posztokon.

A hölgyeknél a 16 éveseknél nincs változás, itt maradt Mészárosné Kovács Andrea a vezetőedző. Az U18-asokat továbbra is Völgyi Péter irányítja, az U20-asok szakmai munkáját ugyanakkor Tursics Krisztián veszi át Cziczás Lászlótól. Mint ismert, utóbbi a Győr felnőtt együttesének vezetőedzője lett.

A fiúknál a tizenhat évesek válogatottját továbbra is Faragó Péter irányítja, neki mentorként Váradi Attila segít a felkészülésben. Az U18-as válogatott vezetőedzője Szarvas Gábor lesz, szakmai támogatóként, mentorként Pór Péter segíti őt. Az U19-es fiúkra jövő nyáron hazai rendezésű világbajnokság vár, őket továbbra is Váradi Kornél irányítja.

Az U20-as fiúk szakmai irányítását pedig a férfiválogatott szövetségi kapitányára, Sztojan Ivkovicsra bízta az elnökség – írja az MKOSZ.

Fotó: MKOSZ

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KtopivasipasiHeindrich Recent comment authors
Ktopi
Olvasó

Lehet, de sztem ennél fontosabb, hogy a srácok pontosan megismerjék azt a mentalitást, amit ő elvár a játékosoktól, illetve azt a rendszert, amiben ő hisz!

vasipasi
Olvasó

Szerintem az Ivkovicstól tökös dolog volt ezt bevállalni.

Heindrich
Olvasó

Lehet kommentelni???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés