Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Változás lesz a ZTE játékában

Tizenkét játékossal kezdte meg az alapozást Molnár József együttese.:

:

Hétfőn a másik zalai élvonalbeli kosárlabdacsapat is megkezdte a felkészülését, A férfiakhoz hasonlóan a ZTE NKK női csapata is csak magyar játékosokkal állt munkába, a külföldiek később csatlakoznak.

A legutóbbi kiírásban bronzérmes ZTE NKK-t az új szezonban új vezetőedző, Molnár József irányítja. A felkészülés reggel az atlétikai pályán kezdődött, ám délután már a sportcsarnok volt a gyakorlás helyszíne.

– Tizenketten vagyunk jelenleg, hiszen négy junior játékos is velünk edz addig, amíg szeptember elején megérkezik a négy légiós – mondta a zaol.hu-nak Molnár József. – Augusztusban még nem játszunk mérkőzést, de úgy tervezzük, hogy szeptemberben minden hétre jut egy-egy találkozó a rajtig, közte a Göcsej Kupával.

A szakvezető elmondta: tervez változást a játékban.

– Az előző csapatból nem sokan maradtak, ezért kicsit más lesz a védekezés, illetve támadásban is átalakul az alapjátékunk – részletezte a zaolnak a tréner. – Augusztusban az lesz a feladat, hogy megnézzük, ki hogyan illeszthető ebbe bele. Olyan kosarasokat igazoltunk, akik jól olvassák a kettő-kettő és a három-három elleni játékot, és jól is hajtják azt végre.

Az Új-Zélandról hazatért tréner úgy fogalmazott: agresszív játékot szeretne.

Munkában a ZTE NKK – fotó: ztenkk.hu/Katona Tibor

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Portik TamáslddKülső szemlélőgarciaCibona5 Recent comment authors
Külső szemlélő
Olvasó

Az hogy változtat a játékon lehet hogy jó lehet hogy nem, majd meglátjuk….utána lehet mondani hogy szar vagy nem szar!

viccmester
Olvasó

Taxisofőr volt Új-Zealandon, Szegeden októberben kirúgták, Sopronban kiesett a SMAFC-cal férfi B-zöld csoportjából…és most meg fogja változtatni a Gáspár Dáviddal parádézó ZTE játékát!?

Cibona5
Olvasó

Én max. 5 meccset adok ennek a “csodaedzőnek”, aztán szerintem repül.

viccmester
Olvasó

Déri Tamás Zalaegerszegen élő játékosügynök unokatestvére!
Ennyi a titok…

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Bátor vagy!?

garcia
Olvasó

Nagy örömet okozhatott, hogy hazudtál valakiről akit nem is ismersz, másokat megtévesztve. A nálunk jóval magasabban jegyzett Új-Zélandon Pl: az utánpótlás válogatott edzője volt, és felnőtt férfi csapatnál is dolgozott. A teljes önéletrajzát megismerve pedig szégyenkezve húznád be füled farkad. azért még ide írom egy f…kalap vagy.

Külső szemlélő
Olvasó

Könnyű az embert egyből leírni, de lehet hogy nem ártana néha a dolgok mögé nézni nem egyszerre osztani az észt. Bár tudom hogy leszólni a másikat sokkal egyszerübb…de hát Istenem ez van…ez a magyar mentalitás! Nem szimpatikus valaki egyböl szoljuk le. Gratulálok kedves “viccmester”. Az meg hogy Új-Zealandon taxisofőr volt….az meg mellékes inkább azt irtad volna le hogy te meg Magyarországon kukásvagy….

Külső szemlélő
Olvasó

Kedves Viccmester!
Jobb lenne elöbb a dolgok mögé nézni mielött leülsz a számítógép elé és ismeretlenül, tájékozatlanúl véleményt alkotsz egy másik emberről! Miért kell úgy leírni egy embert hogy mégcsak nem is ismered, egy rohadt szót nem váltottál vele még soha…de hát Istenem ez a Magyar mentalitás….Az meg hogy taxizott Új-Zealandon az egy dolog….inkább azzal dicsekedj hogy te pedig kukás vagy Magyarországon!

ldd
Olvasó

Én csak a “valót” szeretném tudni …

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés