Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

“Valószínűleg ez volt az utolsó válogatott mérkőzésem”

Horti Dóra könnyeivel küszködve búcsúzott.:

:

A magyar női kosárlabda válogatott 72-56-ra kikapott Belgiumtól a szerb-lett rendezésű Európa-bajnokság alsóházi rájátszásában, így nem jutott ki az olimpiai selejtezőtornára.

Horti Dóra könnyeivel küszködve nyilatkozott az M4 Sport TV-nek, szebb búcsút remélt, de a nyolca kerülést ő is hatalmas fegyvertényként értékelte.

„Ismét jól kezdtünk, ahogyan Nagy-Britannia ellen is. Bíztam benne, hogy nem ugyanúgy fog folytatódni, de sajnos ugyanaz volt a forgatókönyv és valamiért nem tudtuk folytatni azt a remek kezdést. Tudom, hogy azt szokták mondani, soha ne mondd, hogy soha, de nekem valószínűleg ez volt az utolsó válogatott mérkőzésem. Nagyon hálás vagyok a családomnak, hogy támogattak ebben engem. Nagyon hálás vagyok a sorsnak és mindenkinek, hogy még egyszer itt lehettem” – mondta a könnyivel küzdő Horti Dóra az M4-nek.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
lddÖRÖKKÉFEHÉRVÁR Recent comment authors
ldd
Olvasó

Találd meg a helyed a civil életben és éljetek boldogan!

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR

Kevin utolsó üzenete a fórumon:Csáo letiltottak a BB1-ről.Ugy tűnik szúrtam a szemüket besokaltak tőlem.Soha senkit nem akartam megbántani csupán egy kis humort csempészni a kemény hétköznapokba.Jó kis brigád jött össze mindenkinek megvolt a maga stilusa.Köszi mindent srácok!Csak annyit kérnék ,hogy ezt másold be egy cikk alá.Elöre is köszi.Ja és kedves BB1 gratulálok!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés