Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Valódi őserő” érkezik a ZTE-hez

Bajnokok Ligáját is megjárt játékost igazolt a csapat.:

:

Zane Knowles személyében center posztra érkezik új játékos a Zalaegerszeg csapatához a 2021/22-es bajnoki szezonra- tájékoztat a klub honlapja.

A légiós érkezéséről Puskás Artúr szakmai igazgató így nyilatkozott klubjuknak:

Zane Knowles valódi őserő, a nyers fizikalitás megtestesítője. Sallangmentesen és ezzel összefüggően, rendkívül hatékonyan dolgozik a palánkok környékén. Remek érzékkel gyűjti be a lepattanókat, kiváló elzárásokkal segíti a csapattársai és a saját dolgát. Amennyire marcona kosarasnak tűnik a pályán, annyira laza, közvetlen és előzékeny srác azon kívül. Igazi csapatember, aki tűzön-vízen át küzd a sajátjaiért.

A 30. életévében járó bahamai, 208cm magas kosaras Nassauban született, aki a TAMUCC egyetem elvégzése után 2014-ben kezdte profi karrierjét, ugyanis a  japán elsőosztályú Wakayama Trians csapatában töltötte első profi szezonját. A 16/17-es szezonban a lengyel elsőosztályú Jezioro Tarnobrzeg és a King Szczecin csapataiban lépett pályára, az ezt követő 2 szezont a francia másodosztályban, a Charlesville-Méz. és a Chartres gárdáiban töltötte. A 19/20-as szezonban a görög elsőosztályú PAOK csapatával a Bajnokok Ligájában csoportkörében is szerepelt, majd az idényt a bolgár elsőosztályú Levski Lukoilnál fejezte be, Zalaegerszegre pedig a török másodosztályú Balikeshir csapatától érkezik, ahol 29 mérkőzésen 28,4 perc alatt 15,2 pontot, 8,3 lepattanót és 18,1 VAL értéket átlagolt.

Fotó: ztekosar.hu

40 hozzászólás

40
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
KovàcsIstvànszmukiMendeztöbiRózsabimbó Recent comment authors
KovàcsIstvàn
Olvasó

Már csak Reginald Johsont kell viszavinni zte-be és meg is vannak!!

Peter Griffin
Olvasó

Nem ő jön

Mendez
Olvasó

Ha a pályán nem válik be akkor majd az Armada csatasorba állítja.
Talán így lesz esélyük a Honvéd szurkolókkal szemben, nem csak a szokásos menekülés marad.

szmuki
Olvasó

Anyukád tudja, hogy egy barmot szült??

töbi
Olvasó

Azért kíváncsi leszek, ha vonalra áll milyen százalékkal fogja dobni a büntetőket. Gyanús, hogy Saq vagy Dwight Howard szinten hajigál. Van-e középtávoli dobása egyáltalán. A videójából nem derül ki. Azért remélem beválik.

Peter Griffin
Olvasó

büntetőt nem tud dobni, szóval tuti ütni-verni fogják

Tomi
Olvasó

Hát igen… ahogy látom 60% fölé nem nagyon vitte a büntetőzést. Be kell tépni emberrel együtt, aztán pluszban az a fél pont is jó. Lesz jó néhány mázsa hús a palánk alatt, de a festéken kívül egyik sem fog brillírozni.

Peter Griffin
Olvasó

Legalább az alacsonyposztosak nyugodtan dobálhatnak kintről, lesz aki lepattanót szedjen

Rózsabimbó
Olvasó

Zeg, Zeg, Zeg, Zalaegerszeg!
Hajrá!

zetekosarak
Olvasó

Tavaly az volt a baj, hogy nulla darab centerrel vágtunk neki az idénynek. Most van 3 magasemberünk (majd elválik, ki hogy muzsikál), ennyivel már előbbre vagyunk. Szerintem nem lesz akkora égés a következő év. Nagy cél csak qrva sok pénzből lehetne, de talán a playoff meglehet. Bizakodó vagyok. Hajrá Zete!

Peter Griffin
Olvasó

Rég volt már ilyen, hogy palánk alatt megvagyunk

Borbély Lajos
Olvasó

Igen, nem kellenek sztárok, ha van merítési lehetőség az okos rotációra és CSAPAT alakul ki. Ld. magyar férfiválogatott..

SárgaPárna
Olvasó

Nagyon örülök Puskás Artúr érkezésének a magyar férfi kosárlabda élvonalába! Most, hogy Dzsoni bohócot is kicsinálta Pista Körmenden, nem maradunk egy elképesztő süketségeket, idiótaságokat beszélő kommunikátor nélkül!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Valóban nem maradunk ügyeletes bohóc nélkül, hiszen mindig számíthatunk a hozzászólásaidra!

Csippa
Olvasó

Én azt nem értem, h Horti és Révész is tiszta ötös, ez a légiós szintén, három percigenyes ember ugyanarra a posztra, egyiknek sincs kinti dobása, technikája… ?

Tomi
Olvasó

Révész szerintem inkább 4-es, mint 5-ös. Ha még jön egy jó 3/4 kombó, akkor a palánk alatt rendben lehetünk. Plusz kell még egy kisember, aki dobálja a pontokat.

Peter Griffin
Olvasó

Jön még egy négyes, illetve 3-as posztra egy rookie – olyan, aki egy alacsony felállásban 4-re is be tud segíteni.

vatvat
Olvasó

A Puskás Artúr-féle programban az szerepel, hogy két hátvédet igazolnak (ők már megvannak), egy hármast és egy négyest. https://youtu.be/cGtUbOP9cjs
Az ötös posztos játékos csak opcióként szerepelt. Ezek szerint került rá pénz(?), lesz még két igazolás és összesen öt légióssal kezdünk.

Minden6ó
Olvasó

Puskás Artúr féle programba?Na Cizmic se Egerszegen karácsonyozik már…

Tomi
Olvasó

Gondolom jön még egy 2/3 és egy 3/4 kombó. Így viszont hogy 5 légiós lesz, egyik sem valószínű hogy magas polcról érkezik. Ez nem feltétlenül baj, ha tényleg odateszi magát mindenki és Teo összerak egy komoly csapatjátékot. Én jobban őrültem volna 4 komolyabb légiósnak, de majd meglátjuk. Darabra megleszünk az biztos, viszont az egyéni kvalitások szintjét így csapatjátékkal kell majd kompenzálni. Ami vagy működik majd vagy nem.

Csippa
Olvasó

Révész tavaly 17 perc/21 meccs, 10/2 kozeptavoli, 1/0 tripla az egész szezonban 332 perc alatt. 0,4 gólpassz, 0,8 kiharcolt fault, most néztem meg. Ezek klasszik ötös számok, támadásban a körtén kívül max elzárást ad és ha már annyira üresen hagyják 3* is, zavarában két meccsenként rádob egyet. Nem tud labdát vezetni, passzolni, dobni, ami egy negyesnel alap. Horti szinte uaz és ez puszta statisztika és realitás 😉

Tomi
Olvasó

10, max 15 perces kiegészítő ember lesz, ha jön még egy magas. Ha ezalatt bedob 70%-al 4-ből 2,8 közelít, akkor az rendben lesz.

Csippa
Olvasó

Ezzel nem is vitatkozom, benne van, de vagy Horti v ő játsza le azt a 10-15öt, ilyen légiósnak kell a 25-30 perc. Csupán arra reagáltam, h szted Révész négyes, de köze nincs hozzá, amivel nincs is semmi gond, ő mást tud. Nem őt támadom véletlenül sem, egyik játékost sem állt szándékomban, de az érvelésed nem áll meg a valóságban, ennyi…

Tomi
Olvasó

Egy kijelentést tettem, miszerint szerintem inkább 4-es, mint 5-ös.
Tehát a részemről Révész posztjával kapcsolatban szó sem volt érvelésről.
Az egy dolog, hogy hogyan használta őt Lazic, az meg egy másik, hogy hogyan fogja Teo. Révész 200 cm a szövetség oldala szerint, tehát még Szöszinél is alacsonyabb 4 centivel. Kiss Raulnál meg 6 centivel ?
Nincsenek már ennyire fix posztok, de inkább 4-es lesz ő a Zetében.

Csippa
Olvasó

Ok, igazad van, ezt pont így állapítják meg, ki milyen poszton tud játszani, nem a képességei alapján. A kapus is lehet csatár, sőt, magassága alapjan Kiss Raul inkább ötös, mint négyes ( 3as ;)),mert azt mondta az edző ( v inkább te) ?
De akkor most nyomok egy “screenshot”- ot erre az egészre, aztán decemberben belinkelem Neked, amikor már teljesen mást mondassz… ??

Csippa
Olvasó

Jah, kedvedert megnéztem az előző két szezonját, Kecsón és Szegeden összesen volt 6/0 kozeptavolija és 1/0 triplaja 37 meccsen, tényleg Lazic használta így, a fogalmatlan formáját, de lehet, Zegen van varázspor ?

Tomi
Olvasó

De nézd csak vissza te kis szkrínshot királyfi, hogy miket írtam Horti és Révész igazolására! Mondjuk te nyilván Teonál is jobban vágod ezt a témát, mert 2 év statját is megnézted ? Teo meg csak most jött rá, hogy három 5-öst igazolt, aztán csak vakarja a fejét.

Tomi
Olvasó

Megnézzük majd kiscsillag. Tedd el jó alaposan azt a képernyőképet! Nehogy elveszítsd! ? Addig talán még a szövegértésed is fejlődhet egy kicsit.

Csippa
Olvasó

Ezt a témát senki nem erőltette, ellentétben azzal, h Révész a ZTEben 4es lesz, csak erre vonatkozott a reakcióm, hiába próbálsz mást belemagyarazni ;)Onnantól ez nem szólt másról, de te személyesre vetted és ragaszkodtal a butasagodhoz, ahogy sokan a mai világban, mikor nem használnak az észérvek,grat ????
PS.: Cizmic mindig is hajlamos volt túlbiztosítani magát, ha hagyták, aztán leszarta, kinek a kárára később. De neki van igaza, nagyobb a variációs lehetősége később, a többi az ő szemszögéből nem számít.

Minden6ó
Olvasó

Nagyon megtévesztő és hízelgő cím!Tavaly sokad magammal boritékoltuk a playoutot mindenki nevetett rajtunk!Ugye tudjuk a végeredményt!?Gyorsan egy kis tényszerű szakmázás a BB1es címre válaszolva:Horti Bálint a Kecsó kispad vége felöl érkezik hozzánk pályafutása vége felé kacsingatva teljesen formán kívül évek óta mint a válogatottba mint a hazai pontvadászatba!Révész Ádámnak pályafutása során volt 7db jó meccse!Knowles pedig úgy érkezik hozzánk,hogy 2020 óta azaz másfél év alatt a Zete a 4.csapata.Fent leírták 6db pontot sikerült összehoznia a Falco ellen. Ez a Török 2 pedig… Hihetetlen!Döntse el mindenki mennyire leszünk rendbe a palánk alatt!A 9-12helyen biztosan!

Peter Griffin
Olvasó

Ha már ennyit károgsz, megnéznélek egyszer Téged, hogy játszol 🙂

Minden6ó
Olvasó

Tényeket írok!

Peter Griffin
Olvasó

Elismerem. De ne temesd előre a csapatot. Szerencsétlenek még le sem ütötték a labdát, erre kígyót-békát kiáltasz rájuk

Minden6ó
Olvasó

Látod ez itt a baj!Szerencsétlenek!Ha a klub jópár feleslegesen fizetett emberei bérét kivesszük akkor nem szerencsétleneket igazolnánk! Stimm?

Peter Griffin
Olvasó

Ki az, akit el kellene küldeni pótlás nélkül? az igazgatót? az edzőt? szakmai igazgatót? vagy küldjük el a Hortit és álljunk fel csere center nélkül a szezonra?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Csak a miheztartás végett: TAYLOR is a török másodosztályból érkezett Körmendre.

crazybasket
Olvasó

” valódi őserő, a nyers fizikalitás megtestesítője. Sallangmentesen és ezzel összefüggően, rendkívül hatékonyan dolgozik a palánkok környékén. Remek érzékkel gyűjti be a lepattanókat, kiváló elzárásokkal segíti a csapattársai és a saját dolgát. ”

Ez a srác abban a Paokban volt egy nem túl acélos játékos a palánk alatt(nem nagyon láttam benne azokat, amiket beidéztem a Puskás nyilatkozatából), akiket oda-vissza vertünk a BL-ben. Itt a szombathelyi meccsen is nem sok köze volt a dolgokhoz(6pont). Nemhiába nem is töltötte ki az ottani szerződését! Nem tudom mennyire lesz jó ő a zte-nek, de ezt az idő úgyis megválaszolja majd!

Peter Griffin
Olvasó

Kint 13-t dobott nektek

crazybasket
Olvasó

Na de nem sokra mentek vele akkor sem!?

Peter Griffin
Olvasó

Igaz, de a stathoz hozzátartozik 😉 Mi más dimenióba tartozunk, mint Ti (sajnos)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés