Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Vállalja az NB I-et a TFSE

A cél, hogy maga az egyetem jelenjen meg minél markánsabban a magyarországi sportélet legmagasabb szintjén.:

:

Ma kiderült az is, hogy a Testnevelési Egyetem vezetőinek döntése alapján vállalja az NB I/A-s szereplést a TFSE női kosárlabda-csapata 2019–2020-ban. Magyar Bianka vezetőedző együttese az első helyen zárt a 14 csapatot felvonultató NB I/B-s csoportjában, 26 mérkőzéséből 24-et megnyert.

– A tavasszal még nem úgy terveztük, hogy az ősztől az NB I/A-ban játszik majd az együttes, de az idényben elért kimagasló eredmények feladták nekünk a leckét az élvonalbeli szereplés elvállalásával kapcsolatban. Az MTK-val együttműködve lesz lehetőségünk az NB I/A-ban kosárlabdázni, hazai mérkőzéseinket a Városmajorban játsszuk majd, hogy minél közeleb legyünk a Testnevelési Egyetemhez– mondta tf.hu megkeresésére dr. Sterbenz Tamás, az egyetem általános rektorhelyettese, a TFSE női kosárcsapatának szakmai vezetője.

– Igen, lesznek erősítések, de azért törekszünk rá, hogy döntően TE-s játékosok alkossák a gárdát. A TE-s szakmai stáb marad – folytatta dr. Sterbenz Tamás. – Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy egyetemünk nem csupán a kosárlabda-szakosztályt kezeli kiemelten, mert alapvető cél számunkra, hogy maga a TFSE jelenjen meg minél markánsabban a magyarországi sportélet legmagasabb szintjén. Szintén fontosnak tartjuk, hogy egyetemista élsportolók legyenek a TE-n, hogy a hallgatók, a jövő sportszakemberei tapasztalatot szerezhessenek.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
lddÁron AlizaFel1 Recent comment authors
ldd
Olvasó

Az MTK-val szövetkeznek,aki maga sem acélos.
Kíváncsian várom mire jutnak. ..

Fel1
Olvasó

Minden évben kell egy TF-en nevetni!?

ÁronNagy
Olvasó

Már bocsi.. ez a női Liga. Nem a kisfiúk játéka. Lesz még meglepetés. Hajrá TF,hajrá csajok.

Fel1
Olvasó

Legyen. Bár az egyetlen A szintű embere már el is igazolt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés