Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Valerio-Bodon Vincent: Nem lehetek elégedett magammal, mert ennél többre vagyok képes

“Önbizalomhiányom volt a pályán.”:

:

Eddig öt mérkőzésen szerepelt a paksiak színeiben az idei szezonban a 2001-es születésű Valerio-Bodon Vincent, aki ezeken a találkozókon 5.6 pontot, 3.6 lepattanót és 1.8 gólpassz átlagol (8.6 VAL). A fiatal kosaras az utanpotlassport.hu-nak adott interjút, melyben az előző idényéről és a fejlődéséről is szót ejtett.

Nem lehetek elégedett magammal, mert ennél többre vagyok képes. Bátrabban kell kosaraznom, felszabadultabban. Minimális mértékben önbizalomhiányom volt a pályán, de úgy vélem, ez természetes, hiszen minden szempontból éles volt a váltás: egyrészt tizennyolc évesen az NB I/B bajnokságban szereplő Honvédból kerültem első osztályú csapatba, másrészt otthagytam a fővárosi, nyüzsgő világot, emiatt jóval csendesebb mindennapokkal találtam szemben magam, ráadásul életemben először külön, egyedül éltem.

Valerio-Bodon szerint sokkal érettebb lett az elmúlt egy évben, jó úton halad, de még nem ért el arra szintre, amelyre szeretne. A 19 éves kosaras elmondta, hogy jelenleg ott tart, hogy hasznosnak érzi magát a pályán, de továbbra is belead mindent annak érdekében, hogy átszakítsa azt a bizonyos gátat.

Fotó: Atomerőmű SE Facebook

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés