Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Valerio-Bodon Vincent ismét ott lesz az NBA nyári ligájában

Természetesen Dalton Knecht és Bronny James is ott van a keretben.:

:

A kaliforniai együttes közösségi oldalán jelentette be a nyári ligában szereplő csapat névsorát, melyben 27-es számmal szerepel a dominikai születésű magyar játékos neve is.

Valerio-Bodon tavaly a Boston Celtics játékosaként szerepelt a nyári ligában, majd októberben a Los Angeles Lakersnél készülhetett, a kaliforniai gárda azonban végül lemondott a játékjogáról, így a Lakers fiókcsapatához, a G-ligában érdekelt South Bay Lakershez került. A South Bay 18/16-os győzelmi mérleggel a 11. helyen zárta a nyugati főcsoport küzdelmeit, és nem jutott be a rájátszásba.

A 23 éves kosárlabdázó áprilisban az M4 Sportnak úgy nyilatkozott, hogy jól sikerült számára a szezon és a környezetéből is jó visszajelzések érkeztek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy idén nyáron együtt szerepelhet többek között LeBron James fiával, Bronny Jamesszel, akit a Lakers a júniusi amatőr játékosbörze (draft) második körében választott ki.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
HawkBorn2BallWestChampiMogyi19 Recent comment authors
WestChampi
Olvasó

Bronny egyetemen kb annyit tett hozzá átlagban, mint Vincent a G-ligában(!!), de persze hogy az előbbit draftolják, mert a nagy James fia..
Mindfck.

Born2Ball
Olvasó

Mi köze Vincentnek ahhoz, hogy Bronnyt draftolták? 😀 Bent sem volt a neve a drafton basszus. Mellesleg lehet feszegetni ezt a kérdést, hogy Bronny mennyire érdemelte ki, hogy oda került. Voltak nála jobban teljesítők (Vincent pont nem ez a kategória), de aza marketing érték, amit hoz magával kapásból előbbre helyezi sok játékostársánál. Plusz ugye Lebron újraigazolása is egy döntő faktor volt ez esetben. Persze meg lehet vizsgálni, hogy ez mennyire igazságos, hisz nem kimondottan saját jogán jutott most roster spothoz, de azért a ló túloldalára átesni sem kell, mert igen is tehetséges játékos, akinek mondjuk még egy év egyetem nem… Olvass tovább »

Hawk
Olvasó

Tehetséges játékos? 20 perc, 4 pont, 27%-os tripla, 67%-os büntető… egyetemen? Mócsán Bálint ugyanezen a poszton, újonc évében egyetemen 17 perc alatt átlagolt 5 pontot 42%-os triplával őt mégse draftolta senki és nem keresett rögtön 4 évre 7 millió dollárt.
Legyünk őszinték Bronny legnagyobb tehetsége az, hogy LeBron fia és van marketing értéke bárhogy is csomagolja a média.

Mogyi19
Olvasó

Hallgassátok meg a vele készült hallgatói kérdezz-felelek epizódot, sok-sok remek kérdés érkezett.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés