Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Valerio-Bodon Vincent: Egyáltalán nem volt könnyű döntés

Az NBA-be vágyik a debreceniek új igazolása.:

:

Az Atomerőmű SE fiatal tehetségével erősített a DEAC. A debreceniek új szerzeménye az utanpotlassport.hu portálnak beszélt a váltás hátteréről.

Egyáltalán nem volt könnyű döntés, hogy eligazolok, mivel Pakson már abszolút megszoktam a környezetet, sok barátra tettem szert, így nehéz szívvel határoztam úgy, hogy végül klubot váltok. A fejlődésemben rendkívül fontos, szép időszakként fogok visszatekinteni a paksi két évemre. A pályafutásomban viszont ez hatalmas lehetőség, újabb szintlépés lehet a hosszútávú céljaim felé. Bár az új vezetőedzővel, Milenko Topiccsal még nem beszéltem, de alig várom már a közös munkát

– mondta a Valerio-Bodon Vincent.

A 2001-es születésű játékos egy évre kötelezte el magát a Debreceni Egyetem gárdájához.

– Egy éves szerződést írtunk alá végül, amely azt hiszem mindkét félnek előnyös lehet, hiszen jövő nyáron lesz alkalmunk megvizsgálni, hogyan alakult a közös munka, és ennek fényében tárgyalhatunk. Bízom benne, hogy Debrecenben töretlen lesz a fejlődésem, és a csapattal is sikereket érhetünk el. Ezt követően néhány éven belül pedig kiléphetek a nemzetközi porondra is. Idővel szeretnék majd külföldön is szerencsét próbálni, és még magasabb szintre lépni. A nagy álmom, hogy egyszer Amerikában, az NBA-ben is játszhassak. Tudom, addig még hosszú út vezet, de ezért dolgozom minden nap – tette hozzá.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MivanmivanArtur DokiHawkJonPbask Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Nem sok meccsét láttam a srácnak, de nálam nemhogy tehetség, de még egy középszerű magyarnak sem mondanám. Az idő majd eldönti, hogy kinek lesz igaza. Most viszont elment pénzért padozni. A karrierje szempontjából maradnia kellett volna, mert pakson biztos sokat játszott volna, Deacban meg úgyis eredménykényszer van jövőre nemzetközi miatt, szóval szerintem ott a légiósok fognak sokat jàtszani. U23 meg meg fog oszlani.

Artur Doki
Olvasó

Köszi mr.vinkó….

Jon
Olvasó

A Paks élt meg szebb időket is, de a “pályafutásában hatalmas lehetőség” azért erős, ha egy másik magyar csapatba igazol.
A kisgyerekes álmokat meg inkább anyukának, meg a rokonságnak kellene mesélgetni, itt elegendő lenne a “megtiszteltetés és sokat fog dolgozni a csapatért”, a többi meg úgyis kiderül előbb-utóbb a pályán.

Pbask
Olvasó

Ha NBA-be vágysz, akkor két nevet mondok Vincent:
Kobe,Jordan.
Munka,munka,munka,alázat.
Hiába vagy tehetséges, ha ez hiányzik.
Én drukkolok!

Jon
Olvasó

Alázatos, kemény munka nélkül még a spanyol bajnokság is csak örök álom marad, de annyi tehetség, amennyi Jordan-ben volt, talán sokmillióból egyben sem biztos, hogy van azok közül, akik kosárlabdázni kezdenek.

Blizzard
Olvasó

1 év, azaz a Deac ebből nehezen jön ki jól hosszú távon. Ha jól játszik dobbant, ha nem, akkor meg nem hosszabbítanak, elküldik.
Reméljük a nagy ego mellé nagy munkát is mutat.

Attilabakos
Olvasó

Valerio jó játékos, de még fiatal és az ilyen csapatváltások nem tesznek jót a karrierednek. De pénz beszél…

ImiDEAC
Olvasó

Várunk Vincent!!! Te vagy az egyik legígéretesebb fiatal jelenleg.

balldontlie
Olvasó

Hány ilyet olvastunk már az elmúlt években… Se tapasztalat, se sikerek, de már az NBA az álom. Az ezt beharangozó ifisták közül hányan lettek legalább 15 perces emberek az NB1-ben?

IQBasket
Olvasó

Sok munka áll elötte az tény, de ennek a srácnak mindenképp megvan a tehetsége, ahoz hogy kijusson legalább egy nemzetközi csapatba.

Hawk
Olvasó

Egy biztosan. 🙂 Vincent 20 perces játékos volt 19 évesen az NB1-ben, mielőtt ezt nyilatkozta.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés