Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Valerio-Bodon Vincent: Az előző szezonban nagyon kilátástalannak éreztem a helyzetem

A nyáron építette vissza magát.:

:

Valerio-Bodon Vincent az előszezon egyik legkellemesebb meglepetése. A paksiak fiatal magyar játékosa a Horváth Zoltán Emléktornán és a Morgen Ferdinánd Emléktornán is remekül teljesített.

– Őszinte leszek, az előző szezonban nagyon kilátástalannak éreztem a helyzetem, de akkor is bennem volt, hogy nincs megállás, dolgoznom kell és meg lesz az eredménye. Sajnos az önbizalmam is nagyon elment, amit szerencsére a nyár alatt vissza tudtam építeni, de még ebben is van hiányosságom, ez nem a maximum. Nem akartam, hogy a munkám kárba vesszen, szóval minden edzésen és mérkőzésen úgy álltam oda, hogy a mindent bele kell adnom vagy még annál is többet, nincs más opció. Nem gondolkoztam semmin csak tettem a dolgomat. Jó érzés, hogy kaptam lehetőséget. Kicsit meglepődtem magamon azt nem tagadom, de legbelül tudtam, hogy képes vagyok rá. Úgy érzem, hogy minimum ezt a szintet kell hoznom, sőt ennél sokkal többet kell teljesítenem – nyilatkozta az ASE honlapjának.

Címlapfotó: ASE Facebook

HIRDETÉS
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Nap PaliPbask Recent comment authors
Nap Pali
Olvasó

Szimpatikus játékos vagy, Valerio! Maradj alázatos, dolgozz sokat, válj a magyar kosárlabda és a válogatott hasznára+

Pbask
Olvasó

Így van,csak kemény munkával lehet fejlődni,és jó kosarassá válni,ez hiányzik a korosztály nagy részéből,de Vincentben megvan.
HZ emléktornán egy alázatos,jó játékos volt,tette csendben a dolgát, kicsit sem lógott ki a sorból,kedveltem a játékát.
Sok sikert kívánok Szombathelyről! 🙂
(Titkon remélem hogy egy-két ember nevét idén megismerjük,de elnézve edzőmeccseket erre elég kicsi az esély. Durázi a következő tippem,és esetleg Balogh de hírek szerint nagyon sérülékeny.)

Pbask
Olvasó

Ja,és nem a körmendiek s*ggét nyalom,de a tény az tény. Eddig senki nem győzött meg.Tőlünk se,csak Dancsecsban bízok,többi ifistánk elég felejthetőnek tűnik.Éles meccseket látva úgyis jobban megvilágosodunk.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés