Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Valerio-Bodon Vincent Amerikában marad, hamarosan aláírja új szerződését

A Los Angeles Lakers szakmai stábja elismerően szólt a magyar kosarasról.:

:

Valerio-Bodon Vincent szerződését az előzetes várakozásoknak megfelelően a felkészülési időszak végéhez közeledve felbontotta a Los Angeles Lakers – erősítette meg honlapunknak küldött közleményében a Vinkó László a játékost képviselő ügynökség vezetője.

Mint ismert, Valerio-Bodon Vincent az elmúlt két hetet a Los Angeles Lakers edzőtáborában töltötte. Ebben a két hétben lehetősége volt megmutatni magát az edzői stábnak és testközelből megtapasztalni, hogy milyen szintet képvisel egy top NBA-csapat.

Az ott elvégzett munkával maximálisan elégedettek lehetünk, úgy gondoljuk, hogy Vincent meg tudta mutatni kvalitásait és a benne rejlő potenciált. Ezt alátámasztják a pozitív visszajelzések, amiket ez idő alatt kaptunk és a Lakers stábjának összegző véleménye Vincentről is kedvező lett – írja Vinkó.

A közlemény szerint a szakmai stáb külön kiemelte, hogy a magyar kosaras nem volt megilletődve, nagyon otthonosan mozgott az edzések során, ami nagy erény ebben a közegben. A védekezésben nyújtott aktivitását elismerték, szerették és sok potenciált látnak benne. Vincent meg tudta mutatni, hogy a dobás már most erőssége.
Fejlesztendő területként nevezték meg a fizikumát, a gyűrű közeli befejezéseket kontakttal és a labdavezetést.

Vinkó szerint az edzői stáb azon lesz, hogy az elkövetkezendő egy évben minél többet fejlesszen a hiányosságokon és minél magasabb szintre emeljék az erősségeit.

Az E10-szerződés értelmében most a South Bay Lakers-szel történő szerződéskötés következik, amely várhatóan a napokban megtörténik

– áll a közleményben.

Az elkövetkezendő időszak sem telik tétlenül Vincent számára, aki egy pihenőnapot követően egyéni képzéseken és fejlesztésen vesz részt a november eleji G-league edzőtáborig, hogy aztán november 10-én kezdetét vegye a G-league szezon, vele együtt a fedélzeten.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FreebulletzHajraKaposp.boriszYoWassupFam Recent comment authors
Freebulletz
Olvasó

Helyes, menjen minden fiatal aki tud.

HajraKapos
Olvasó

Megmondom őszintén, hogy irigykedem. 🙂
Hatalmas tapasztalatszerzés, és nem utolsó sorban élmények előtt áll.
Sok sikert!

p.borisz
Olvasó

Gratulálok,csak így tovább! ?

YoWassupFam
Olvasó
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés