Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Valerio-Bodon Amerikában próbálja ki magát, távozott Sopronból

Egyben hosszabbított is a Sopronnal, arra az esetre, ha Magyarországon játszana jövőre.:

:

A fiatal játékos nyáron igazolt Sopronba, ahol alapembernek számított, az alapszakaszban mind a 26, a rájátszásban mind a négy mérkőzésen kezdő volt. A játékos szerződést hosszabbított a Sopronnal, de idén már nem lép pályára, mivel Chicagóba utazik az NBA-draft felmérőre.

A SKC így fogalmaz közleményében:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy Valerio-Bodon Vincent ügynöksége nagyszerű munkájának eredményeként, lehetőség nyílt arra, hogy Vincent részt vegyen a chicagói NBA draft-felmérőn és a Pro Day keretein belül megmutathassa magát az NBA scoutoknak. Annak érdekében, hogy ott minél jobb teljesítményt nyújthasson és minél felkészültebb legyen, a chicagói utazást egy hét-tíz napos felkészülés fogja megelőzni, ami az előzetes tervek szerint már az Egyesült Államokban fog megtörténni.
A Sopron KC a játékos fejlődését és további pályafutását szem előtt tartva, teljes mértékben támogatja az NBA-drafton való részvételt, így játékosunk már nem vesz részt a magyar bajnokság felsőházi rájátszásának 5-8. helyért vívott mérkőzéseken.
Amennyiben a következő szezonban Magyarországon folytatná pályafutását, úgy új szerződése szerint a Sopron KC csapatát fogja erősíteni.

Sok sikert kívánunk, Vincent!

 

Amióta a Sopron kikapott a negyedik meccsen a ZTE-től Valerio-Bodon a második játékos aki távozott, Andre Jones nem sokkal előtte igazolt Olaszországba.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
fikusz65O1GNGD0729efeli96Rámen11-12 Recent comment authors
fikusz65
Olvasó

Sok sikert neki!!

O1G
Olvasó

Érdekes, hogy mikor én annyit írtam Fazekasról, hogy stat alapján azért nem kellett a Sopronba, mert nem az a szint, akkor a +/- arány 0-10 volt kb.
De most, hogy örülhetnénk, hogy MEGHÍVNAK egy magyar fiatalt a draft combine-ra, akkor meg megy a fikázódás ELŐRE.

Rámen11-12
Olvasó

WNBA szinten is maximum táncoslány lehet! Gyenge, mint a harmat. Nincs védekezés, ütközés. Puha, erőtlen!
Konditerembe menjen először, ne NBA draftra…

NGD0729
Olvasó

Valószínüleg volt szerencséd a jó öreg betonoson játszani egyet Vincent ellen 1-1ben Pakson, Debrecenben vagy Sopronban és a (szak)véleményedből arra következtetek hogy a taknyodnál fogva húzott végig a pályán, annyira nem volt közöd az eseményhez és ezért írtad ezt a megkeseredett véleményt egy fiatal magyar játékosról.
U.i. Ha azt a 11-12 ráment nem eszed meg lehet megnyered a meccset ??

bakiba
Olvasó

Ez valami vicc? Jó, értem én, hogy nem az NBA-be megy, hanem arra számít, hogy itt majd valami európai csapat észreveszi, de szerintem ő még magyar szintem sem számít meghatározónak, kiemelkedőnek. Szóval ez egy vicc?

Isojoe
Olvasó

Igen. Épp ráért, gondolta, mekkora poén lenne elrepülni Chicagóba, aztán ott bohóckodni egy kicsit a többi gyerekkel.

efeli96
Olvasó

Az NBA valóban nem realitás, de miért ne futhatna be egy korrekt európai karriert? 22 éves, jópár év élvonalbeli tapasztalattal,komoly fejlődést bemutatva az idei évben, tökéletes lehetőség ez neki, hogy kipróbálja magát egy más szinten. A kiegyensúlyozottság még valóban hiányzik,de a srác rengeteget melót tesz bele, érdemes megnézni, hogy a dobása és testalkata honnan hova jutott el. Ez a magas,kb minden posztot védeni tudó, labdával magabiztos, jól dobó wing pedig továbbra is az egyik legkeresettebb skillset a modern kosárlabdában. A fenti tényezőket figyelembe véve szerintem rosszabb esetben is egy top 4-es hazai csapat húzóemberévé fogja kinőni magát néhány éven belül.

SopronKCfan
Olvasó

Sok sikert Vincent, ez egy óriási lehetőség!
Visszavárunk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés