Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Valerio-Bodon aláírt a Boston Celticshez

A nyári ligás csapatban bizonyíthat.:

:

A Stock Risers információi szerint a 17-szeres NBA-bajnok Boston Celtics csapott le a draft után Valerio-Bodon Vincentre, aki így az ő nyári ligás csapatukban bizonyíthat majd. Amint arról már korábban beszámoltunk, Valerio-Bodont nem választották ki a játékosbörzén, a korábban a Rátgéber Akadémián nevelkedő James Nnajit igen, ő a Charlotte Hornetshez került.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
JonKendeffy BotondHawkTomba01deacfan7 Recent comment authors
Jon
Olvasó

Érdekes.

Kendeffy Botond
Olvasó

Greg Somogyi is játszott a Los Angeles Lakers nyári csapatában. Örüljünk ennek, hogy Vincent még mindig ott van, megérdemli. De azért legyünk realisták. A nyári liga és az NBA-szerződés két különböző dolog.

deacfan7
Olvasó

Igen, ezért is írtam, hogy nem a minden de akit 22 evesen meghivnak oda az csak kaphatna tobb lehetoseget egy magyar bajnoksagba….

deacfan7
Olvasó

Paksba nem játszatták, Debrecenbe nalunk jegelték, Sopronba játszatták, de ritkán használták úgy ahogy őt kellene.
Tudom sokan voltak mar summer ligue be es nem a mindent jelenti, de azért csak legyen már ez a dolog egy nagy felhivás, hogy kellene beepiteni fiatalokat a csapatba es rohej a magyar kosarlabdara nezve, hogy amerikaba 10000000 ember kozott jobban meg van becsulve, mint a mi kis hazánkba.
Hajrá Magyar Kosárlabda!
Hajrá Vincent !

Tomba01
Olvasó

A Paksban játszatták csak sajnos megsérült, ez így helyes.

deacfan7
Olvasó

Amikor Pakson jatszott jott egy nba scout amerikabol megnezni Vincentet es 3 hetig volt itt, egészséges volt és semmit nem játszott.

Hawk
Olvasó

Mennyire életszerű szerinted, hogy egy NBA-scout Amerikából 3 hétre Paksra költözik, hogy megnézzen valakit, aki annyira nem tagja a rotációnak, hogy 3 hétig pályára se kerül?
Nem nézett utána, hogy mennyit játszik az adott játékos, hogy mikor érdemes jönni, mikor várható, hogy a megszokottnál többet játszik? Nem beszélt erről a csapattal, hogy ő itt van? Nem szól a játékos ügynökségének sem? Vagy a csapat direkt nem játszatta? Ha már itt van, miért nem nézi meg edzésen? De napestig lehetne sorolni még a kérdéseket.

deacfan7
Olvasó

Nyilvan nem tudom a reszleteket, hogy miert nem jatszott vagy tudott e rola a csapat. Egy magyar jatekosugynokkel beszelt a lelaton aki tobb podcestbe is lenyilatkozta, hogy ez tortent.

Professzor
Olvasó

Először is gratulálok!
Örülök, hogy két mondatot azért sikerült összekaparni erről a mindennapos, aprócska kis teljesítményről. A lényeg, hogy Váradi Beni litván kalandjairól egy egész regényt olvashattunk. De hát nyilván nem ugyanaz percembernek lenni Litvániában, mint aláírni egy nevenincs Boston Celticshez.?

zterulez
Olvasó

– Örülünk? Vincent! Örülünk?
– Hjaaa… örülünk!

Vulcano
Olvasó

Láttunk már nem drafolt játéksokat végül bizonyítani??
Sok sikert!?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés