Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Valaki nem tud kölcsönadni palánkot a Gyergyószentmiklósiaknak?

Nagy segítség lenne.:

:

A “Magyar Kosárlabda” Facebook-csoportban kért segítséget a gyergyószentmiklósi kosárcsapat egyik vezetője. Az írását változtatás nélkül közöljük, abban bízva, hogy lesz segítség.

Kedves kollégák!

Gyergyószentmiklósról írok nektek. Idén a román másodosztályba neveznénk a helyi felnőtt férfi csapatunkkal. Sajnos át kell költöznünk a mérkőzésekre egy közeli településre, mivel nem megfelelő a pályánk borítása. Az idő rövidsége valamint a hosszas bürokratikus eljárások miatt, nincs lehetőség a pályánk padlózatának a cseréjére. Gyergyószárhegyre költöznénk. Ott azonban nem volt eddig kosárlabda élet és csupán a diákoknak megfelelő palánk van. A kis falu költségvetésében nem volt kosárlabda palánk vásárlás beütemezve. Mivel a román törvények a nagy értékének köszönhetően nem leltári tárgy, hanem beruházásként kezeli. Ezt a beruházàsi listát csupán év elején lehet módosítani. Nyilván városként sem vásárolhatnánk meg, és különben is gondot jelentene, hogy valaki megvásárolja közpènzből és nem ő használja.

Ezért szinte lehetetlen a helyzetünk. Csak úgy tudjuk megoldani, ha kölcsön kapnánk egy pár taszítható palánkot. 3,25m beugrással, rugós gyűrűvel, plexi, vagy szekurizált üvegű palánkkal, és megfelelő védő szivaccsal. Ha netán van nektek nem használt palánkotok, vagy bérbe vehető netán olcsóbban megvásárolható, akkor kérlek szóljatok. Ha csak ötletetek van, kérlek azt se tartsátok magatokban.

Bízva a segítségetekbe:
Tisztelettel Kercsó Zoltán

Posztot itt lehet megtalálni, klikk.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Cibona Recent comment authors
Cibona
Olvasó

A fbok hozzászólásoknal érdemes elolvasni Károly schuller nevű barom hozzászólását…na ilyen emberek is vannak….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés