Connect with us

Bajnokság

Üzenet Jászberényből: Nem menekülünk, tesszük a dolgunkat

Potocnik szerint nem könnyű mindig motiváltan pályára lépni. Edzői nyilatkozatok.:

:

Szolnoki Olajbányász – Jászberényi KSE 110-62 (27-18, 23-12, 36-17, 24-15)

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Gratulálok a csapatomnak a ma este mutatott hozzáálláshoz! Nem könnyű mindig motiváltan pályára lépni, mi ma is ragyogó felfogásban játszottunk. Magunkra tudtunk figyelni és így készülünk a következő mérkőzésre is. Köszönjük a Jászberénynek ezt a korrekt mérkőzést! Sok sikert kívánunk nekik!

Lo Elhadji Malick, Jászberény: Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez! Szerintem az idén az Olajhoz méltó csapatot építettek. Mi jelenleg rengeteg gonddal küzdünk. Nem csak a más csapatokat is sújtó vírushelyzettel, de a sérülésekkel is meg kell birkózzunk. Ruják Bence is megsérült, nagyon valószínű, hogy az idén már nem tud pályára lépni. Nem menekülünk, tesszük a dolgunkat ebben a nehéz helyzetben is. Jó érzés, hogy sokan a megoldást keresik, hogy minél hamarabb kilábaljunk a gödörből. Taktikailag nem nagyon tudunk mit kezdeni ezzel az állapottal. Amikor az irányítónk ötös poszton kényszerül játszani, ott nincs mit beszélni taktikáról. Most pihenünk egy kicsit és várjuk a magyar bajnokot.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
redmillerbakibagreyeminent Recent comment authors
bakiba
Olvasó

Amikor egy csapatnak piaci alapon kéne működnie, akkor ez a realitás, ha a többiek nem úgy tesznek. Szegény Jászberény járt most így.

redmiller
Olvasó

Önkormányzat nélkül nehéz…
Kecskeméten közel vagyunk, voltunk a piaci alaphoz, de azért nálunk is hiányozna a másokhoz képest nem sok önkormányzat pénz!

greyeminent
Olvasó

Nem a csapatnak kellene menekülnie, hanem a vezetőknek titulált bohócoknak, akik ide juttatták a csapatot…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés