Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Utoljára ilyet Szombathelyen tapasztaltam, amikor ezüstéremmel fejeztük be a szezont”

Bognár szerint kellett légióscsere is ahhoz, hogy bejussanak a Magyar Kupába.:

:

Pozitívan búcsúztatta a DEAC a 2018-as évet, hiszen a PVSK legyőzésével sikerült Berényi Sándor csapatának kiharcolnia, hogy ott legyen a februári Magyar Kupa nyolcas döntőjében. A debreceniek válogatott erőcsatára, Bognár Kristóf szerint a sikerhez kellett az is, hogy volt némi változás a csapat keretében.

– Nagyon örültünk annak, hogy idén ott lehetünk a Magyar Kupa nyolcas döntőjében – mondta Bognár Kristóf, a BB1.hu érdeklődésére. – Az utolsó utáni pillanatig izgulhattunk, hiszen az Alba győzelme is kellett a sikerünkhöz. Ekkor már nem voltunk együtt, de mindenki nagy boldog volt, hiszen a DEAC fennállása óta először játszhat kupadöntőt. Szerettük volna ezt elérni, de ehhez kellett némi változás is a keretben. Menet közben érkezett hozzánk Tomiszlav Ivosev, aki egy erős karakter, őt is a sorainkban tudva reálisnak tűnt ez a cél.

A bajnokságban akár még előrébb is léphetnének a hajdúságiak, ha idegenben elkezdenék gyűjtögetni a győzelmeket. Hazai pályán csupán a Jászberénytől kaptak ki, de Debrecentől távol még nyeretlenek.

– Nem tudom, hogy mi az oka az idegenbeli sikertelenségnek – folytatta a játékos. –

Utoljára ilyet Szombathelyen tapasztaltam, amikor Szrecsko Szekulovics irányítása alatt ezüstéremmel fejeztük be a szezont.

Annyi most a különbség, hogy idegenben egyáltalán nem tudtunk még meccset nyerni. Ezen akár már Körmenden szeretnénk változtatni.

A hazai meccseket továbbra is hoznunk kell, bárki is legyen az ellenfél, az idegenbeli teljesítményen pedig javítani kell. Távlati dolgokba nem mennék bele, de a célunk az, hogy legalább a mostani pozíciónkat megőrizzük, és bejussunk a rájátszásba a bajnokságban.

Fotó: DEAC Facebook

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
SárgaPárna Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Kristóf eddig nem lehet büszke erre a szezonjára. Nagyon kedveltem Szombathelyen, és azt hittem, hogy egy gyengébb csapatban ő meghatározó lesz.
Remélem ez csak egy kis gödör, és persze azt is tudom, hogy nem minden a statisztika, lehet anélkül is meghatározónak lenni, csak én más utat hittem neki.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés