Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Uszító hangnemet ütött meg, az ellenfél játékosainak megfélemlítésére irányuló felhívást tett közzé a Szolnok edzője?

Szarvas Gábor bejegyzése miatt az MKOSZ-hez fordult a Falco. Közlemény.:

:

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ma közleményt adott ki a bajnoki döntővel kapcsolatban, amit mi változtatás nélkül közlünk:

A Falco közleménye:

Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Kosárlabda-barátok!

A Falco KC Szombathely tegnap hatalmas küzdelem után fontos győzelmet szerzett a Szolnoki Olajbányász ellen, és kiegyenlítette a párharcot. A mérkőzést követően a szolnoki másodedző, Szarvas Gábor a sport szellemiségével nem összeegyeztethető módon üzent a közösségi médián keresztül a szolnoki szurkolóknak. Az abban foglalt uszító hangnemet, továbbá az ellenfél játékosainak megfélemlítésére irányuló felhívást Klubunk mélységesen elítélendőnek tartja.

Amellett, hogy véleményünk szerint ezzel több – az MKOSZ által megfogalmazott – etikai és fegyelmi szabály ellen vétett, az első két szolnoki mérkőzésen történtek fényében (válogatott játékosaink kórusban szidása, a privát közösségi oldalakon történt üzenetek, fenyegetések, a mérkőzések után csapatunkat úgy kellett kimenekíteni a szolnoki csarnokból) különösen sportszerűtlennek találjuk az efféle megnyilvánulásokat. Álláspontunk szerint a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének feladata, hogy minden körülmények között megvédje a játékosokat, azon belül is megkülönböztetett figyelemmel a magyar, illetve a magyar válogatott kosárlabdázókat.

Klubunk a fenti atrocitást jelezte a Szövetség illetékes bizottságai felé, bízva abban, hogy azt kellő súllyal szankcionálják és a jövőben nem kerülhet sor sportszakember részéről hasonló sportszerűtlen magatartásra!

 

 

HIRDETÉS

283 hozzászólás

283
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
95 Comment threads
188 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
87 Comment authors
BallabollapantherEndre*Z*T*E*Rolex Recent comment authors
Ballabolla
Olvasó

Zárt csoportban sem hangozhat el ilyen egy edzo szajabol, ezen nincs mit dilemmazgatni. Foleg nem egy szurkoloi csoportban. Ebben nem az a lenyeg, hogy ki keri ennek a kivizsgalasat, hanem hogy egy ilyen elhangzik egy, a csapatot hivatalosan is kepviselo, sokak altal tisztelt, megbecsult embertol. Feleloseggel is jar egy ilyen megbizatas es egy sportember nem nyilatkozhat meg igy semmilyen korulmenyek kozott. Ez nem PC kategoria, csak sajat magarol mutat tukrot.

panther
Olvasó

Hogy uszító-e a bejegyzés hangneme, az meglehetősen szubjektív, mindenki döntse el maga. Én inkább azt mondanám, hogy végtelenül primitív és szánalmas. A bejegyzés ugyanis nem a “B-közép” egyik aluliskolázott tagjától származik, hanem a Szolnok másodedzőjétől. Én nem tudom, hogy ki ez a Szarvas Gábor, játszott-e valamikor, mit tett le az asztalra, de edzőként ilyen megnyilvánulást nem tehet. Ha ezt nem érzi, az nagy baj. Egyébként a “legyen Pokol” jellegű felhívás egy edző szájából szerintem eleve sportszerűtlen, az pedig, hogy két válogatott játékost is lekicsinylően csak “10-es és 11-es”-ként említ, megint csak őt minősíti. Feltételezem tudja a játékosok nevét is… Ugyanakkor… Olvass tovább »

Endre
Olvasó

Szánalmas ez a hiszti.:) csak èn nem làtok semmifèle uszìtàst? A kis mimòzalelkűek, tiszaparticigànyparasztozni azèrt nem esik nehezükre, persze azt is csak a vègèn mert -10nèl meg kussban àllnak aztàn lesnek a bajnoki döntőben. 😀 😀 😀

*Z*T*E*
Olvasó

Én nem látom hogy ezzel a poszttal mi a probléma. Legalább annyira hergeli a szolnoki szurkolókat a buzdításra mint Váradit és Benkét a jó játékra ( hogy keményen férfiasan beleálljanak a meccsbe és megmutassák nem félnek semmitől) Ez a hiszti a szombathelyi vezetőséget minősíti. Teljesen felesleges!

Rolex
Olvasó

Sírós kurvák vagytok mocskos tetves sárgák???

Mendez
Olvasó

Ilyen agyhalott buckások láttán kinek van kedve nevetni?

Rolex
Olvasó

Ugass sárga kutya…?
Kurvák vagytok.

PL
Olvasó

Kajcsos Tibor megnyilvánulása mennyire szalonképes a facebook-cikk alatt???

PL
Olvasó

cuki, hogy letörölte, de azért megmaradt ?

Redbid
Olvasó

“különösen sportszerűtlennek találjuk az efféle megnyilvánulásokat”

Talán nektek is vizsgálódni kellett volna színész Váradi esetében, hogy ő mennyire a sport szellemisége szerint járt el, nem?
Mert ez így elég nevetségesen hangzik 🙂

De arra legalább teljesen jó, hogy értsük Zozón kívűl, miért is fetreng egyből az egész csapat, “rendkívűl sportszerűen” amint adódik a lehetőség!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nagyon érdekesnek tartom, hogy azok a szurkolók, akik olvasták Szasza eredeti írását, azt mondják, hogy ott nem ez szerepel, mint ami ide idézve van. Érdekes. Természetesen egy zárt csoportba írta.

andrás
Olvasó

Nem vagyok egy Szolnok fan de ez egy nagy hiszti..

Kobayasi
Olvasó

Amugy erthetetlen ez a gyuloletcunami, ami MA a Magyar kosarlabdat jellemzi!!!
Jó, jó en sem voltam mindig franko, de ezt a dontot a gyulolet jellemzi…..
Sajnos!!!
Megtisztulast MINDENKITOL!!!
En is igyekszem majd!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

A U.S. Rocket tűzoltóautóról van infó?

Kobayasi
Olvasó

Mi ebben a gond?????
Semmi durvat nem irt Szarvas úr!!!
Nem szeretem az Olajt, DE… HAJRA OLAJ!!!!!

Tomi
Olvasó

Sokkal durvább a falco közlemény, mint a Szarvas (itt nem a falcorol van most szó).
Követelik a megkülönböztetett figyelmet..ez jár nekik, érted??
Beszarás.. és még van pofája leírni egy közleményben.
Ugyanez a pályán, meg a padon is, minden meccsen. Kik ezek a bohócok? Most komolyan.
Elhiszik hogy a bajnoki cím az ő privilégiumuk. Ez jár nekik, mert kifizették. Halál természetes dolog neki, hogy visszahozzák őket a döntőbe a rigók…és ahelyett hogy meghunyászkodva örülnének neki, még ilyen közleményeket adnak ki, hogy nyomást gyakoroljanak. Megáll az ember esze…

Mendez
Olvasó

Ne hagyd abba tompika lécci, én marha jól szórakozom rajtad.
🙂 🙂 🙂

Hunbasket
Olvasó

Azért kíváncsi lennék ha nyilvánosságra kerülnek pl. a Superbowl meccs előtti csapatbuzdítás felvétele. Vajon az is PC lenne?

Anpfiff
Olvasó

Közel 250 hozzászólás. pro, kontra és középutas. Hát nekem is van véleményem. Sokan leírták. És egyet is értek vele(m).
Hajrá magyar kosárlabda. (Van olyan, vagy csak magyarországi?)

nyolcmegnyolc
Olvasó

Légy PC! Ha nem, akkor baj van, baj lesz!
Ha Zozó elesik a vonalban az bünti. Ha szót emelsz akkor…
Holnap pokol. Szerintem nem Szasza hergeli az Olaj szurkolókat, hanem a Falco és az Olaj vezetőség.
Mi tudomásul vesszük, hogy a kelet-magyar egy alacsonyabb rendű életforma. (Lásd:splity a másik fórumon) Ez van. Együtt tudunk vele élni, de holnap pokol.

Zsarkov
Olvasó

Remélem, holnap este nevet kell változtatnod! ?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Én is. Keresek valami jó nevet. A 9-8 szerintem nem elég PC

fanaticfantastic
Olvasó

17

nyolcmegnyolc
Olvasó

Holnap, ha nyerünk, kezdhetünk gondolkodni

Apaboy
Olvasó

Most olvasom, hogy A Szolnok vizsgálatot indít a bejegyzés kapcsán. Nem tudom mire jutnak vele, de legalább valamit próbálnak tompítani. Nagyjából olyan lépés ez, mint Cakarum bocsánat kérése. Nem feltétlenül az igazi, de legalább valami.

Emlékszik valaki ebben a történetben hasonlóra a Falco részéről? Vagy csak én látom úgy, hogy folyamatosan olaj (nem Szolnoki) a tűzre…

Sajka
Olvasó

Szemem előtt látom ahogy a Falco közlemény hatására a szurkolótáborok átváltoznak. Szép rózsszín pólókban, gyíkvállú, ecsetfejú, lecsúszott nadrágú, meghatározatlan nemű, uniszex szurkolók píszí szöveget kórusban skandáló BLM palánták felfújt kolbászlufikat csattogtatva szurkolnak Váradi Benikének, Benkő Szilikének és mindenkinek akinél éppen a labda van. A bíró bácsikra egy rossz szót sem lehet – mert ugye az nem trendi, “egy szép új világban” (by Aldous Huxley)
Hurrá! De jó lesz mindenkinak a langyi vízben lubickolni, ahol egy kikandikáló férfias szőrszál is majd botrány lesz.
Pfeeej…..

Apaboy
Olvasó

Álszent a Falco reakciója, azok után hogy Ők is bevettek mindent. Sőt most még ezt is bevetteték. Perl Zoli igazolj el valahová, mert ez a közeg előbb-utóbb le fog húzni!

Mendez
Olvasó

Pont úgy néz ki mint akit ez a közeg lehúz.
🙂 🙂 🙂
Egyedül agyoncsapja a szánalmas kis légiósválogatott csapatodat.

fanaticfantastic
Olvasó

Ismét egy szerény és reális megnyilvánulásod.

Vilis79
Olvasó

Sziasztok!! De most komolyan, csak én láttam hogy milyen hangulatú volt a Cakarun nélküli szolnoki meccs?? Vágni lehetett a feszültséget, ahogy subotic azzal a gusztustalan fejével ment Benedek után és hergelte, ahogy az egész mérkőzés alatt folyamatosan beszólogattak a kispadnak és a játékosoknak, undorító volt. És a bírok is szégyelljék magukat hogy ezt hagyták. Döbbenet hogy ezzel a szemlélettel azonosulni tudnak emberek. Hányni tudnék mostmár a szolnoki csapattól, van pofájuk bírózni ezek után.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Tudod, mit kell tenni!
A Csapd le csacsiban elhangzott

Zsarkov
Olvasó

Várd ki a szerdát Vilikém…, lehet, hogy a hányás után, be is fosol

Falcofan
Olvasó

Igen, azon a meccsen folyamatosan hergeltek a szolnoki játékosok és a bírók engedték nekik. Arról sem beszél senki, hogy azon a meccsen Keller Ákost milyen nevetséges személyi hibákkal szórták ki nagyon gyorsan. Ha csak kicsit tovább maradhatott volna pályán lehet, hogy már a holnapi meccs nem is lenne. Ugyan nagy hibát nem követtek el a bírók, de ilyen meccseken, ahol a nüanszok dönthetnek, ilyen egy-két apróbb segítség is sorsdöntő lehet. Az MKOSZ-nak külföldi bírókkal kellett volna levezettetni az összes döntőbeli meccset ! A nézők kórusban trágárkodására pedig nem is reagál az MKOSZ ??? Gyerekek is nézik a tv-ben ! Focimeccsen… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Így van! Meg kell őket bűntetni. Tisztán hallatszódott,hogy skandálta az egész szombathelyi aréna,,,”szolnoki cigányparasztok”. Gyerekek is láthatták. Bűntetést nekik. Most egyetértek veled..:D

Falcofan
Olvasó

Igen, ha szövegértésben fejlődnél egy kicsit, akkor észlelnéd, hogy a trágár skandálást nem a szolnoki szurkolókra írtam, hanem általánosan. Még ha elfogultak is vagyunk a csapatunkkal ezt szerintem egyik arénában sem szabadna engedni. A gyerekek lesznek a jövő szurkolói, ha ezt a stílust természetesnek veszik, akkor soha sem lesz ebben javulás, egy kosárlabda meccs nézése, szurkolása akkor nem válhat családi programmá.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Legutóbb, pedig Zozó 30mp-el vége előtt elesett a vonalban…

Senki
Olvasó

“Álláspontunk szerint a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének feladata, hogy minden körülmények között megvédje a játékosokat, azon belül is megkülönböztetett figyelemmel a magyar, illetve a magyar válogatott kosárlabdázókat.”
Ez a legjobb az egészben 😀

PL
Olvasó

szegény Anderson, Bruinsma, meg Barac! ?

Falcofan
Olvasó

Most már értem, hogy miért játszik a Szolnok kosárlabda – rugby keveréket ! Ilyen másodedzővel, aki a bajnoki döntőt nem a kosárlabda ünnepének, nemes sportemberi vetélkedésnek, hanem háborúnak tekinti, nem ellenfelet, hanem ellenséget vizionál az nem méltó ehhez az eseményhez.
Viszont a szolnoki klub gyors és korrekt reagálása üdvözlendő, azért úgy látszik vannak ott józan, normális emberek is.
Ez a Shitvas nevű fehérjehalmaz meg biztos nagyon remeg a bajnoki címért beígért prémiumért, ezért a cél érdekében bármit bevethetőnek érez. Lehet, hogy Cakarunnal is ő gyakoroltatta a fejelést edzéseken ? Takarodjon az ilyen a sportpályák környékéről is !

Mendez
Olvasó

Ez a szarvas is a szolnoki utánpótlásnevelés díszpéldánya.
Ha kosarazni nem is, hergelni meg uszítani legalább megtanították.

fanaticfantastic
Olvasó

Téged ,tanítani sem kellett. Mondjuk nem is lehetséges.

Mendez
Olvasó

Itt most én vagyok a legkevésbé lényeges te fantasztikus!
Itt az a lényeg, hogy ez a kosárlabda analfabéta szarvas egyáltalán a szájára mer venni olyan válogatott játékosokat, akiknek a cipőjét sem köthetné be.
Egy genetikai hulladék azokkal együtt, akiknek ezt a gyűlöletbeszédet címezte.

fanaticfantastic
Olvasó

Ez a “genetikai hulladék” jelző ,részedről,ugye nem gyűlöletbeszéd? Mondjuk,nyilvánvaló,mert azt csak szolnoki lakosok szoktak mondani. Ti bölcs gondolatokat közöltök,általában,,,,ugye…

Krokodildundee
Olvasó

Èn teljes mèrtèkben megèrtem a Szolnokiak frusztràciòjàt..Amièrt nem a sajàt csapatuk tüzelèsèvel inkàbb màsok megfèlemlîtèsèvel vannak elfoglalva,igazi sportemberek…,ez a mentalitàs emlèkeztet valamire.. Azok utàn, hogy nyugodtan kimondhatjuk az elsô meccset elcsaltàk nekik, egy harmat gyenge Falco ellen.A masodik meccsen is csak màsfèl negyedet kosàrlabdàzott a Falco ès a kiàllîtàs ezen a meccsen kîvül többet àrtott mint hasznàlt a Falconak.A harmadik meccsen egy bûn gyenge csapat tudott hosszabbîtàsra menteni a Tiszaligetben.A negyedik meccsen meg màr igazàbòl 5 perc jàtèk kellett csak, mert sikerült mèg a 3. meccset is alul überelni. Ha az 5. meccsen vègre a tripla mutatònk alulròl sùrolni fogja… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Amúgy a Falconak ez “hàzmester” mentalitása a leggusztustalanabb…, egy ilyen buzdító felhívás miatt – ami egy zárt csoportban hangzott el – “rohannak” a Szövetséghez szankciókat követelve…, szánalom banda

SzhelY
Olvasó

Mert kislányok és szinésznők gyülekezete

Mendez
Olvasó

De milyen rendes kislányok.
Minden évben megajándékoznak benneteket egy söprűvel.

fanaticfantastic
Olvasó

Egyszer eljön az idő,hogy feldugják a seprűtöket a p tokba. Meglátod majd!

CsakAzImitNe
Olvasó

Múltkor megbántottak amikor szeretett folyóm a Tiszát a szájukra vették! Most meg ők sírnak Szarvas úr szenvedélyes mondatai miatt! Kérem a legfelsőbb bíróságot ítéljen el azért mert mindketten szeretjük a csapatunkat! Bűnös vagyok ebben… OLAJ

Rouge
Olvasó

Mégis, mi a faszt képzelnek ezek az angolkisasszonyok, hova hívjuk őket?

Teadélutánra?

Jó, nevezzük annak…

De a végén lekerül a bugyi és jól meglesztek baszva.

Iskola nem hazudik!!!
Olvasó

Még pénzért se hinném, hogy bármilyen lehúzott bugyi a közeledbe kerül. Ha mégis, gondolom azt se tudod hogy üsd el azt a 10ms-t.

Leklibajsza
Olvasó

Mármint kővel??

2lee14
Olvasó

Huh de nyers vagy Mr. Esszé?

Noname
Olvasó

Sötét!

KD
Olvasó

A spanyol földrajzodat már fejlesztetted? Tudod, azèrt az IQ is fontos…… szívemen viselem a sorsodat látod.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

rúzs=szarvas gabika, már biztos

fanaticfantastic
Olvasó

Te meg szerintem Győzike vagy.

Barro
Olvasó

RENDKÍVÜLI HÍR: Falco kc jövőre a női bajnokságba indítja csapatát. Már szerződéssel rendelkező játékosai: Váradi Barbika, Benke Szilvike, Perl Zsuzsika, Keller Ágica. Vigyázat: Idegenek nem szólhatnak hozzájuk, mert azonnal elsírják magukat.

KD
Olvasó

Egyébként bajnokságban. Nem csak a földrajz óráról hiányoztatok… Ha már rendkívüli hírt fogalmazol a nevünkben, legaläbb helyesen, ha kérhetlek.

Rouge
Olvasó

“… legaläbb helyesen…”

Szép ez az umlautos kétpontos betű.

Nálunk nincs ilyen, németeknél (labancoknál) jellemző.

Legalább helyesen, ha kérhetlek.

KD
Olvasó

Barcelona meg a Baszkföld. Így megfelel?

Rouge
Olvasó

Hát ma megtudod, mi az a Baszkföld.

Rózsabimbó
Olvasó

A Szombathely kiadott közleménye, magukról állított ki elfogadhatatlan bizonyítványt!

voldemort
Olvasó

Olvastam a kommenteket, és igazából nem csodálkozom, hogy itt tartunk. Magyarázhat bárki bármit, aki szerint nincs baj ezzel a nyilatkozattal, annak k..va nagy gondok vannak a fejével. DE IGEN VAN! Nem erről kell szólnia a sportnak! Van egy határ, amit nem léphet át senki, legfőképpen nem egy edző. Szégyen, ha szerintetek az teljesen elfogadható, hogy szurkolók fenyegetik a másik csapat játékosait, a családját, hogy leköpik, merthát “az a legény, aki állja”. Ez nem a homokozó szint, ahogyan itt páran megpróbálják beállítani. Ez itt a gettó szintje, ahol erőből akarnak megoldani mindent. És aki nem áll be, az halott. Na ezt… Olvass tovább »

Sajka
Olvasó

“Ezek szerint nálatok azzal sincs baj, hogy a kiskölykök ordítva anyáznak az Olaj hazai meccsein, mutogatnak, káromkodnak”

Igen…problémás ez.
De, ahhoz mit szólsz, amikor tegnap egy bírói ítéletnél a művelt és européer, szociálisan nagyon érzékeny lelkű szombathelyi közönség (nem csak a B közép) teli torokból harsogta azt a szép rigmust:
“Fújd meg a sípot, fújd meg jól, baszd meg az anyád, baszd meg jól!”

york
Olvasó

Ha a szombathelyieket kérdezed az népdal, ha a szolnokiakat kettős mérce.

fanaticfantastic
Olvasó

Folyamatosan,szolnoki cigány parasztoztok. Az egész csarnokotok. Nem csak tegnap! mindíg! Amikor legutóbb a hálót vágtuk nálatok ott is. Bemutatásokkor ,,MINDÍG! Buckáztok. Provokáltok! Megutáltattátok magatokat. A játékosaitok zöme,az edzői nyilatkozataitok,,mind tettek rá a tűzre! Most ne legyetek meglepve. Aki a városom cigányozza ne lepődjön meg ha nem szeretem. Mert az én anyám ,apám, gyermekem,unokám meg itt él. Nem bántottam Benikétek,meg egyikőtök hozzátartozóját sem. Ilyet nem találtok tőlem sehol. Elvárom,hogy ti se sértegessétek az enyéimet! Elég a szombathelyi kettős mércéből. Mostmár nagyon.

fanaticfantastic
Olvasó

Ráadásul,ahogy hallom ,Benikétek felesége ,szolnoki.Szidjátok,cigányozzátok?? Normálisak vagytok ti?

Redman
Olvasó

“Szarvas köpjél fel, állj alá, remélem a gyerekeidet nem erre tanítod. Igazi fajböszme vagy és ennek most ékes bizonyítékát adtad…”
“Egy normális világban az ilyen szöveg ellen bizony felemelik a szavukat az emberek…” Nem csodálkoznék, ha Szarvas beperelné és kiderülne, – mint ahogyan egy normális világban lennie kéne -, hogy kit tisztelhetünk Önben.

Vilis79
Olvasó

Tökéletesen igazad van. Minden szavaddal egyetértek.

nyolcmegnyolc
Olvasó

De, arra se, hogy probléma esetén dobjon egy hátast.

Zsarkov
Olvasó

Perl Zolit miért nem szidja senki? Mert őt lehet tisztelni, a 10-est és a 11-est meg nem…, amúgy Szasza csak fanatikus és győzni akar…, mint minden szolnoki és ezt szerdán be is bizonyítjuk

Kissadam91
Olvasó

OLYANOK VAGYTOK TI SZOMBATHELYIEK MINT VÁRADI!EGY HISZTIZŐ PROVOKÁLÓ KISLÁNY!
MEGKAPTOK MINDEN ANYAGI SEGÍTSÉGET,MEGKAPTOK MINDEN JÁTÉKVEZETŐI TÁMOGATÁST ÉS MÉG EZ SEM ELÉG?
SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT!!!!!

Black Bird
Olvasó

Tisztelt Kosárlabda Szurkolók!

A tegnapi napon másodedzőnk, Szarvas Gábor közösségi médiában közölt posztjától elhatárolódunk. Klubunk szellemiségével nem összeegyeztethető a balul sikerült bejegyzés tartalma, ennek következményeként fegyelmi vizsgálatot indítunk másodedzőnk ellen.

Szolnoki Olajbányász

Kissadam91
Olvasó

A szolnoki vezetőség legalább a meccsre próbál koncentrálni és nem a másik csapattal foglalkozni 🙂 lehet jobban járnátok ha okorn mesteretek is a játékkal foglalkozna néha nem pedig a bírókkal…

Black Bird
Olvasó

Ja, hogy szerinted ezt is Okorn intézte? Értem. 😀 😀 😀

Kissadam91
Olvasó

a döntőben való meccselésére értem

Kendeffy Botond
Olvasó

Ez így korrekt. A filkó indított ilyet Váradi “dráma-királynő” Béni ellen?

Noname
Olvasó

Szia! Átvettétek már az érmet?
Ja, hetedik helyért nem jár??

2lee14
Olvasó

Ne kiabálj Ádi, Ádiiiiii?

makelovenotwar69
Olvasó

Megint egy gumicsont…
Falco közlemény idézet: Az abban foglalt uszító hangnemet, továbbá az ellenfél játékosainak megfélemlítésére irányuló felhívást…”
Aki megtalálja, másolja már ide Szarvas posztjából, ahol uszít vagy felhívja a megfélemlítésre a hazai szurkolókat!
Komolyan!
Semlegesként nyilván nem vagyok olyan érzékeny, mint az érintettek, de a “legyen Pokol”-ba belemagyarázni a fentieket – több mint csúsztatás!
A “nem akarunk szimpatikus csapat lenni” megjegyzés az furcsa egy másodedzőtől, de biztosan nem uszító.
Én csak attól tartok, hogy emiatt megint szélsőséges játékvezetői hozzáállás lesz a meccsen és nem tudnak észrevétlenek maradni a bírók.
De a hangulat garantált!
Hajrá magyar kosárlabda!

Redman
Olvasó

A “nem akarunk szimpatikus csapat lenni, bajnokok akarunk lenni” kifejezésből mit nem értesz? Komolyan. Nálatok nem a második helyezett (vesztes) csapatot szokták szerethető, szimpatikus csapatnak hívni? Legyen ez a falco.

PL
Olvasó

Ha már ilyen szépen összegyűltünk: tudja valaki, hogy kik fújják a holnapit?

crazybasket
Olvasó

Az a trió, aki a második meccset fújta Szombathelyen!

PL
Olvasó

Köszönöm!

voldemort
Olvasó

Tévedés… Kapitány, Benczur, Papp. Ebből Csak a Benczur volt tegnap.

crazybasket
Olvasó

Az a trió, aki a döntő második meccsét vezette Szombathelyen*

fanaticfantastic
Olvasó

Szép! Bíztos ami bíztos,ugye?

Marillion
Olvasó

Akik akkor Szombathelyelyen fujtak??? Az igen!!!! Hiszen Az Aréna Savariában mindig azért nyerünk mert hárommal többen vagyunk a pályán?! Na akkor most ugyanazok ismét velünk lesznek vagy mivel most Szolnokon lesz jelenés…átállnak hazai oldalra?

Rekettyés
Olvasó

Te édes istenem…micsoda cirkusz! Ez egy tipikus példája annak, hogy milyen PC-világban élünk ma. A Váradi meg a Benke tipikus “hópihe”-generáció. Félreértés ne essék, mindkettőjüket tisztelem játéktudásuk miatt, de emlékezzen már vissza valaki-aki ugyanolyan öreg, mint én-hogy mi volt egy Honvéd-Körmend döntőn, vagy akár egy sima Falco-Körmend bajnokin húsz-huszonöt évvel ezelőtt. Verbálisan totálisan meg lett semmisítve a Kálmán, Sitku, Orosz, Mészáros meg még hosszan sorolhatnám. Mégis izomból odabasztak minden meccsen az ellenfél csapatának, mert ők vérbeli profik voltak. Az ilyen játékosokat a mocskolódás inkább feltüzeli, nemhogy megfélemlíti! Csak azért is meg akarjak mutatni, hogy ők nem “b.zik, fa..zopók,” stb. És… Olvass tovább »

PL
Olvasó

hú, a régi Körmend-Honvéd! ?

oldalvonalnál ültek az emberek, volt, hogy benyúltak a pályára is akár, hogy megzavarjak a jatekost! ?

Marillion
Olvasó

Meg fel kaptak ezt azt amit értek…például az akkor még a nézőteret elválasztó kötéltartó oszlopokat is…

PL
Olvasó

burult párszor! ???

Lebronz dzsemsz
Olvasó

sztem, meg igenis ki kell tisztítani ezt a primitiv posztkomcsi viselkedést nem csak a meccsekről, hanem az élet minden területéről, be lett bizonyítva már, hogy ez semmit nem vezet előre! Lehet és kell is rivalizálni, lehet nem szeretni vkit és ennek hangot is adni, kulturált keretek között! néha nehéz kulturált maradni nyilvánvaló, hogy ezek az évek mindenkiben nagy feszültséget keltettek, amit itt lehet legális keretek között kitombolni, de maradjunk emberek! És azzal sincs gond, hogy gáborka ilyen primitív gondolatokkal éli életét, de neki van egy felelőssége abban, mint edző, mint a klub képviselője, hogy mérsékli magát és a munkájával törődik!

Rekettyés
Olvasó

Teljesen egyetértek veled. Én nem azt mondom, hogy a mocskolódó viselkedés helyes, mert szerintem sem az. Én csak a mostani helyzetet/játékosokat viszonyítottan egy másik érához. ??

Vebsztanhalu
Olvasó

Szerintem sem kellett volna így tüzelni (tüzelte és nem uszította) a saját szurkolóit, mivel ő egy edző. De a lényeg az,hogy itt nem uszítás és fenyegetés van kedves BB1, hanem buzdítás, hogy mindenki menjen szurkolni, mert érzi az edző, hogy ha nem lesz nagy hangulat, akkor a Szombathely behúzza. Az, hogy olyan hangulatot kell teremteni, amelyben akár megremeghet egy vendég vezérnek a keze, az tiszta sor és Szombathelyen is olyan hangulat volt, hogy megremegjenek a szolnoki kezek, ez egy fontos része a hazai szurkolásnak, a hangulat teremtésnek. Sajnos vagy nem sajnos a játékosok emlegetése, nevüknek skandálása pejoratív jelzőkkel mindig is… Olvass tovább »

Csakaszombathely
Olvasó

Azoknak a szolnokiaknak, akik szerint ezzel minden rendben van: a klubotok épp most határolódott el ettől a nyilatkozattól.

Ha még mindig nem világos, teljesen más, ha valaki szurkolóként, vagy másodedzőként mondja, akár ugyanazt.

Roundmend
Olvasó

Szóval akkor az már úgy rendben is van és az általad említett különbség le is van tudva ezek szerint, ha mondjuk egy másodedző vagy egy klubvezető gondol egyet és nicknévvel anonim, a személyét nem felvállalva támad kedve fröcsögni egy kellemeset. A nagy falco szimpatizáns fostos párnátokkal is ez a legnagyobb gond, hogy gyáva mint a fos és a személyét felfedve egy mondatot se merne vállalni a hitvány gondolataiból

Xero
Olvasó

Igen..csak más a bb1-re kommentelni (ami amúgy nyilván leszarnak a csapatok) meg más játékosokat zaklatni a közösségi médiàban illetve a szállásukon, meg a halott anyjukat szidni. Mi lesz a kövi? Hogy megtámadják őket az utcán és eltörik a kezüket, vagy mi? Hagyjuk már.. lehet rivalizálni és fricskázni egymást, sőt kell is, ez adja a sava-borsát a dolognak. De amit a szolnokiak művelnek a döntő kezdete óta az már nem sport..

Rózsabimbó
Olvasó

Szerintem a bírók befolyásoltságának az elkerülése miatt határolódott el a klub.

Roundmend
Olvasó

Ha egy ilyen, a közösségi médiában tett jelentéktelen poszt gyanánt a naffalkó az mkosz szoknyája mögé fut árulkodni, akkor csak úgy megkérdezem, hogy a fostos párna cimborájukkal, mint a világ leggusztustalanabb és leggyávább anonim provokátorával mit kellene csinálni?!

Black Bird
Olvasó

ő egy troll és nem másodedző (Hálisten :D). eléggé nagy különbség 🙂

Vulcano
Olvasó

A Falco szurkolói lennének a legboldogabbak ha SárgaPárna eltűnne.

Sajka
Olvasó

Elolvasva ezt a nyilatkozatot…semmi uszítás nincs ebben. Nagyon túl van reagálva ez a Falcó részéről.
Ez egy sima lélektani hadviselés…mint ahogy a Falcó reagálása is.

Azért tegyük már rendbe az uszítás fogalmát:
Magyar szabályozás
Btk. 332. §-a szerint:
“Az uszítás az erőszak érzelmi előkészítése. Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet ellen,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport, illetve annak tagja ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai, illetve azok tagjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel – erőszakra vagy gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Leklibajsza
Olvasó

Ez a közösség elleni uszítás bűntette.?????????
“tegyük már rendbe az uszítás fogalmát”
Segítek, nem találsz a Btk-ban uszítás definíciót. Egyébként a Ptk személyiségi jogi rendelkezéseit javaslom, ha jogi következtetéseket szeretnél levonni.

Sajka
Olvasó

Oké… ha már annyira okos vagy Dr Leklibajsza, akkor hova sorolod a tegnapi fél csarnok üvöltötte rigmust…idézem:
“fújd meg a sípot fújd meg jól, baszd meg az anyád, baszd meg jól” nagy sikerű örökzöld “slágert”??? 🙂

Leklibajsza
Olvasó

Tahósagnak. Egyébként Szarvas úr megnyilvanulásának nincs jogi vonzata.

Sajka
Olvasó

Nos… Ebben egyetértünk.

Rougenoil
Olvasó

Kinos

Kendeffy Botond
Olvasó

1. Hangnem nem uszító+egy zárt csoportból került ki.
2.A tegnapi “kellemes hazai pálya” és a múltkori Váradi “dráma-királynő” műsor óta azt minimum ki lehet jelenteni, hogy a sárgákat nem bántja senki. A két tábor szurkolása/hazai pályája között olyan nagy különbség nincs. Mindkettő hangos. Jobb így a meccsek hangulata.
3.Ha holnap megkapja a “kellemes hazai pályát” az Olaj, akkor ők lesznek a bajnokok. A sárgák közleménye része a lelki felkészítésnek.

Zvezda
Olvasó

Szerintem ez nem akkora gáz, hogy a Falconak közleményt kellett volna kiadnia.
Kicsit keményebbnek kell lennie a Falco játékosoknak is, nem kell nőként viselkedni.
Viszont így már tényleg elég legyen szolnoki oldalról is a faultok miatti rinyából. Ez az oka annak, hogy ennyi büntetők kapunk. Megy a darálás szolnoki oldalról, amivel nekem nincs bajom, de ne bírozzatok már annyit please!! Kurva unalmas.

Hajrá Falco!

PL
Olvasó

le a kalappal Előtted!

Rózsabimbó
Olvasó

Rívó, pityogó,
Elszaladt a kiscsikó!

Madison
Olvasó

Hát ez már tényleg beszarás, hogy ez a förtelmes csapat minden ocsmányságot megtesz és megenged magának, amivel képes manipulálni és befolyásolni akár a játékvezetőket is. Az első meccs után fényesen bejött ez nekik, ez is nyilvánvalóan valami hasonlót céloz, mi mást, hiszen amúgy egészen nevetséges ez a közlemény úgy, ahogy van. Remélem, nagyon pofára esnek, hajrá, Szolnok!

Black Bird
Olvasó

Kedves Szolnokiak! El tudjátok képzelni pl., hogy a válogatott szurkolói oldalán (legyen az zárt, vagy nyílt, tök mindegy) mondjuk Pór Péter tesz közzé egy ilyen felhívást a szurkolóknak? “X, Y játékos már fél tőletek, nem akarunk szimpatikus csapat lenni, stb…”? Vagy mondhatnám mondjuk Máté Csabát a Fradi másodedzőjét (foci). Vagy hallottatok már ilyenről, hasonlóról? Szerintetek ez tényleg rendben van így?
Ha egy szurkoló ilyet ír a csoportban, szíve joga ezt tenni és meg is teszi ezerszer (itt a BB1-en is), de egy szakmai vezető nem tehet ilyet.
De kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha lehet gyalázkodás nélkül. Köszi!

Redman
Olvasó

Melyik részét találtad uszítónak? Az, hogy Váradi befosott Szolnokon tény. Az, hogy ezt mentálisan nem sikerült feldolgoznia a tegnapi meccsre sem, szintén tény, ergo fél. Szimpatikus csapatnak a második helyezettet szokták hívni, ebben mi kivetni valót találtál? Egy edző nyugodtan hívhatja csatába az övéit, ahogyan azt meg is teszik általában kivétel nélkül.

Black Bird
Olvasó

Értelmező kéziszótár, Uszít: “vmely személy, csoport, szervezet, intézkedés ellen ellenséges magatartásra biztat, ingerel, lázít vkit, vmit.”

2lee14
Olvasó

Az lehet hogy azon a meccsen félt, és nem találta a helyét. De hogy csak a félelemről lenne szó azt kizártnak tartom. Nagyobb a szerepe annak amit a második meccs után kapott itt ott amott a szolnokiak és más csapat szurkolói részéről. És azért tegyük a szívünkre a kezünk, mindenkibe nyomott hagyott volna ha egy ekkora friss sebet csak úgy feltépünk újra újra és újra. Mert anélkül se volt tényleg elég baja, rá kellett tenni több ezer lapáttal.

huhubagoly
Olvasó

Gondolom ahogy Váradi meglátta a posztot már attól feldobta magát…

Iskola nem hazudik!!!
Olvasó

Zárt csoport kérdést felejtsétek el.
Ha pedofil vagy és ezt zárt csoportban teszed akkor az oké?!
Gondolkodj ember mielőtt írsz.
Ez kb 90% fórumozòra vonatkozik.
Sajnálatomra.

kimye
Olvasó

azert ne tegyunk mar egyenlosegjelet a pedofilok meg ekoze az eset koze baszki…

PL
Olvasó

ha valaki pedofil, az egy súlyos bűncselekmény. amit példasan büntetni kell.

Ezzel a bejegyzéssel hiba összemosni.

Ha halálos fenyegetes, rasszizmus, vagy hasonló lenne….de ez nem az.

Iskola nem hazudik!!!
Olvasó

Értelmezés kérem szépen.
Zárt csoportban szabad-e írni ilyet volt a lényeg.

Falcomarci
Olvasó

Undorítóbb szurkoló tábor nincs a földön szarszolnokiakon kívül! Egy Magyar válogatott játékosnak az anyját szidni, aki nem régen hunyt el, az is csak arról ad számot, hogy kB egész szarszolnok IQ szintje gyök2!
Holnap mentek a helyetekre kődobáló, munkanélküli, csürhe!!!

Redman
Olvasó

Te olyan segédmunkásagyú gyerek vagy, akit baszki mester emlegetett?

Falcomarci
Olvasó

Redman a cipőmet nem vihetnéd! ??

Redman
Olvasó

Hát benned sem egy szombathelyi MENSA tagba botlottam. Jól odamondtál neki! 🙂

pirosf
Olvasó

Hajrá Olaj!
Üdv Körmendről.

csakakörmend
Olvasó

Érdekes álláspont nem tudom mire vélni.
Hajrá Vas megye!!!!!!!!

PL
Olvasó

te nem körmendi vagy….így legyen neked ez épp mindegy.

Kasib Powell
Olvasó

Hajrá Falco! És mindenek előtt Vas megye!

CsakAzImitNe
Olvasó

Ne nyalj szervilis körmendes !

PL
Olvasó

Ha egy profi sportoló nem tudja ezt a helyzetet kezelni, miért nem kér profi segítséget? Erre valók a sportpszichológusok..

Ott volt Kálmán Laci. Mit kapott pont nálunk. Felszívta magát, vert egy 40est. Csakazertis!

Na őt pont ezért lehet a mai napig tisztelni.

Pbask
Olvasó

Akkor nem volt közösségi média, privátban nem voltak fenyegetések, zsarolások, csak azt a 40 percet kellett kizárni. Sajnos teljesen más a mai világ, de egyetértek veled. Én elítélem amit Szarvas az utobbi időben csinál, talán azért is, mert védem a sajátjaimat,benne van a pakliban. Jobb is szerdán vége lesz, mert ez a gyülőlet nekem is kezd sok lenni, pedig nem vagyok gyenge jellem,amilyen történésekkel sarkítva van ez a döntő. Ez a véleményem, persze mások nem értenek egyet vele, feltünő hogy ha Szolnokon elfújják ,viseljük tiszteséggel, ha itt, elcsalták a bírók, de éltünk vele, ha Okorn szofisztikáltabban nyilatkozik, egy edző nem… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Egyetértek Veled Pbask. Maximálisan.
Menjen le a holnapi meccs, hirdessenek bajnokot, és kész.

Beni meg épüljön fel lelkileg is, bár nem a szívem csücske, de egy Falco-Körmend Nélküle elképzelhetetlen. Menjen el nyaralni az Asszonnyal, messze, kapcsoljon ki.

Artur Doki
Olvasó

Semleges,külsős szemlélőként semmi uszítót nem érzek a dologban…
Pedig nem a szívem csücske az Olaj.
Voltak már sokkal inkább uszító jellegű dolgaik régebben,akkor sem foglalkozott vele senki…
Ez most szerintem nem volt az,bár az érzékeny lelkeknek lehet ez is sok….a 10es meg a 11es menjen kasszázni vagy árufeltöltőnek a szombathelyi bevásárlóközpontba,ha nem bírják a döntővel járó feszkót…( aminek egy jelentős részét a tizeske generálta)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Korrekt.

voldemort
Olvasó

Azért nem érzed, mert semleges vagy. Voltak előzmények, és a fenti közleményt nem lehet kiragadni a körnezetéből. Ráadásul nem egy szurkoló írta. Ez ugyanolyan, mint Cakarun nyilatkozata. Bár mondjuk az ehhez képest szemérmes szerelmi vallomás volt…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés