Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

USK Praha – Egis Körmend

Zollner nem számít könnyű menetre, de szerinte jó esélyük lehet Csehországban.

USK Praha - Egis Körmend

Alpok Adria Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
Sportovní hala Folimanka, kedd, 18:00

USK Praha: Sehnal - Appleby - Mares - Krivanek - Vukosavljevics.

Egis Körmend: Thames - Price - Ferencz - Hammonds - Delas.

Az Alpok Adria Kupa nyolcaddöntőjében az Egis Körmend az USK Praha otthonában kezdi meg a szereplését. A csehek a B-csoport második helyén jutottak tovább a horvát Osijek (Eszék) mögött, az A-csoportot megnyerő piros-feketékhez hasonlóan 4-2-es mutatóval. Hazájuk bajnokságában nem szerepelnek túl jól, jelenleg a 9. helyen állnak a 12 csapatos ligában. Ezek alapján a vasiaknak jó esélyük lehet akár a győzelem megszerzésére is kedden este.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Természetesen feltérképeztük az aktuális ellenfelet, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nekünk elsősorban a saját erősségeinkre kell koncentrálnunk és arra, hogy csapatként még tovább tudjunk fejlődni. Idegenben, egy cseh csapat otthonában biztosan nem számíthatunk könnyű meccsre, de szeretnénk jó pozícióba kerülni a visszavágó tekintetében. Nem árulok el szerintem nagy titkot azzal, hogy szeretnénk megnyerni a mérkőzést, nem is mondhatok bármi mást. Ha azon a szinten fogunk teljesíteni, amire egyébként képesek vagyunk, akkor úgy érzem, hogy jó esélyekkel lépünk pályára a Prága ellen. Mindenki egészséges, mindenkire számíthatok.

Fotó: Egis Körmend Facebook oldala/Jene Sándor

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Böcskey AttilaMásikVégétFújdMegKendeffy Botondballdontlie Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ez a Körmend már csak árnyéka önmagának. Szurkolás nulla (igaz, máshol meg még nagyobb nullácska), saját nevelés, utánpótlás mínusz egy, szakmaiság mínusz három, koncepció mínusz négy, csarnok mínusz hat, Bebesszaki mínusz tizenkettő. Sírni támad az embernek kedve, mikor látja a Körmendet valahol.

Böcskey Attila
Olvasó

Szerencsére nem rajtad múlik, hogy ki szereti a Körmendet és ki sem. Én 40 éve járok a mérkőzéseikre, voltunk jók és kevésbé jók is, de a hűséges szurkoló kitart a kedvenc csapata mellett Neked meg jó sírást kívánok , ha ettől erre van késztetésed!

Kendeffy Botond
Olvasó

Az eddigiek alapján a hazai bírók mindenhol – igen Körmenden is- megfújták rendesen a hazai pályát. Decinben a másik cseh csapat ellen volt egy mínusz 17-es meccsünk, utána viszont levertük őket 30-cal Körmenden. Szóval nem lenne nagy probléma egy kisebb arányú, mondjuk 10 pont alatti buktával. Persze inkább nyerjünk, csak vegyük figyelembe e kupa sajátosságait…

balldontlie
Olvasó

A cseh bajnokság milyen szintet képvisel? Magyarhoz képest?

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem hasonló a mienkhez.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés