Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Ünnepélyes átadás után ünnepélyes felajánlás

Az Omega Aranyalbum nyertese felajánlotta Gereben Líviának a lemezt.:

:

Csütörtökön délután, a Sportok Házában, azon belül is az MKOSZ-ben, ünnepélyes keretek között adta át a Kosarasok Klubja az Omega együttes Aranyalbumát Halmosi Zsoltnak, aki a leukémiás válogatott játékos, Gereben Lívia családjának segítésére indított jótékonysági árverés győztese lett.

Az átadó ünnepségen a Gereben család képviseletében Lívia nővére, a korábban szintén kosárlabdázó Dorka jelent meg barátjával. Részt vett még az Aranyalbum ünnepélyes átadásán az ötletgazda, Kangyal Tibor, az Omega együttestől Kóbor János, az MKOSZ-t Mészáros Lajos, a szakmai és utánpótlás bizottság elnöke, a MOB sportági vezetője, a Kosarasok Klubját pedig Farkas Attila és Judik Béla képviselte. A licit győztese, Halmosi Zsolt a Gereben nővérekkel hasonló korú, őket a pályáról személyesen is jól ismerő lányával, Annával érkezett – írta a hunbasket.hu.

A Kosarasok Klubja nevében Judik Béla nem csupán Halmosi Zsoltnak, hanem a korábban licitáló Gyurátz Lászlónak, valamint Demeter Vilmosnak is köszönetet mondott, majd hozzátette: a különböző kisebb-nagyobb támogatásoknak köszönhetően – a klub vezetősége ezúton is minden segítséget külön is köszön – a Kosarasok Klubja az Aranyalbumra érkezett összeg mellett még több, mint félmillió forinttal tudta segíteni a családot.

Az Aranyalbum ünnepélyes átadását követően Halmosi Zsolt jóvoltából váratlan fordulattal zárult az ünnepség: a megnyert Aranyalbumot ünnepélyesen felajánlotta Líviának, mégpedig abban a reményben, hogy ha ránéz a borítóra, vagy hallgatja a zenét, eszébe jut, hogy a kosarasok szorítanak érte, vele vannak!

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés